Jerry-Mc 10.07.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Jerry-Mc: nie mówię o pośrednictwie w biurze nieruchomości Tak właśnie sądziłem, że mamy podobne podejście do nieruchomości:) Opisujesz ciekawy przypadek. Jeżeli prawnik nie poradził to rzeczywiście ciężka sprawa. Chociaż z drugiej strony z prawnikami tak samo jak z pośrednikami są bardzo dobrzy i beznadziejni. Niedługo czekają mnie podobne kłopoty ( w moim przypadku 16 spadkobierców) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry-Mc 10.07.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Cześć farida !Jeżeli masz dziurki w meblu to zapuść jakiś środek owadobójczy strzykawką. Nie musisz zalewać każdego wydrążonego otworu, w środku drewna kanały wydrążone przez owady są połączone. Lakier można zdjąć opalarką, tylko należy uważać by nie przegrzać drewna trzymając opalarkę za długo w jednym miejscu. Najszybsza metoda to użycie specjalnego zmywacza. Należy posmarować dwa razy pędzlem, zdjąć zmiękczoną farbę ostrą szpachelką, doczyścić mebel wełną stalową, przemyć benzyną ekstrakcyjną i przetrzeć lekko papierem ściernym Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 10.07.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Jerry-Mc,dziekuje.Zaczelam to zdzierac wlasnie takim zmywaczem.Jeszcze nie sprawdzilam jak bardzo sie posuna w zniszczeniach od tamtego czasu.Jesli bedzie tragicznie poprosze o dalsze instrukcje . Pozdrawiam i zycze slonca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.07.2007 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 A gdzież to wszystkie poszli, a? Wątek silnie spustoszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 11.07.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Na ryby, ale i tak nic nie bierze. Sprawdzilem osobiscie. http://img390.imageshack.us/img390/3204/p1010628kl8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2007 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Oj, pogoda u Was, widzę, bardzo podobna jak tutaj... A mówili w TV, że idzie do Was fala okropnych upałów - dbaj o siebie, noś czapkę na słońcu i dużo pij, żebyś nam nie dostał udaru! Pozdrawiam i miłego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.07.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Na ryby, ale i tak nic nie bierze. Sprawdzilem osobiscie. wszyscy na ryby nie pojechali... zreszta niedługo niebedzie trzeba nigdzie jezdzic na ryby, znowu pada i bajorko robi sie pod oknem a jak jest woda to i ryby sie znajda zycze wątkowiczom milego i spokojnego dnia dnia, a przede wszystkim słońca pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2007 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Oj, to prawda, Maksiu, słoneczko pilnie potrzebne... A póki co, wysłałam synka do lasu, potem jak będzie upalnie to grzyby mogą zniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 13.07.2007 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Dzisiaj sloneczko przez caly dzien nap*********, a po 8-smej d**e pokazalo. http://img374.imageshack.us/img374/1760/p1010714yt8.jpg Pewnie juz mordke z drugiej strony wystawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2007 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ooooo, jak ślicznie! Moje klimaty! Woda, słońce, wiatr... Dziękuję za to, Guściku, to miłe. Teraz nas straszą, że od niedzieli będą upały, w środę u nas ma być UWAGA: 36 st. C W CIENIU. Już szykuję piwnicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2007 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 A u mnie dzisiaj była Gagata, aha! I było bardzo fajnie, i pogadaliśmy we czwórkę, i obeszliśmy sobie wieś i i gospodarstwo, i ... A, nie powiem wszystkiego. I nawet nie powiem Wam, czego się Gagata spodziewała w garnku, a co znalazła... Piękna dziewczyna, prawda? http://images23.fotosik.pl/25/baca3efd5ec52445m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.07.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 A u mnie dzisiaj była Gagata, aha! I było bardzo fajnie, i pogadaliśmy we czwórkę, i obeszliśmy sobie wieś i i gospodarstwo, i ... A, nie powiem wszystkiego. I nawet nie powiem Wam, czego się Gagata spodziewała w garnku, a co znalazła... Piękna dziewczyna, prawda? http://images23.fotosik.pl/25/baca3efd5ec52445m.jpg ale macie fajnie... odwiedzacie sie... kto chce mnie odwiedzić? :D hmm coś dawno Tomka nie było... Tomku odezwij sie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2007 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Maksiu, a Ty nie chcesz mnie odwiedzić? Chociaż na kawę byś wpadł... Może nawet upiekę ciasto... Bo ja, kiedy jestem w okolicach Szczecina, to tyle mam do odwiedzenia rodziny, że już na żadnych znajomych czasu nie starcza, tylko na tych z Trzebieży - Centralny Ośrodek Żeglarstwa PZŻ. Ale baaaardzo lubię, jak mnie odwiedzają. W tym celu specjalnie kupuję kawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.07.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Maksiu, a Ty nie chcesz mnie odwiedzić? Chociaż na kawę byś wpadł... Może nawet upiekę ciasto... Bo ja, kiedy jestem w okolicach Szczecina, to tyle mam do odwiedzenia rodziny, że już na żadnych znajomych czasu nie starcza, tylko na tych z Trzebieży - Centralny Ośrodek Żeglarstwa PZŻ. Ale baaaardzo lubię, jak mnie odwiedzają. W tym celu specjalnie kupuję kawę... bardzo chętnie, ale na kawkę to jakby trochę za daleko.. no i jest jeszcze jedno ale.... az sie boje napisać... ale wiesz... ja.. nie pijam kawy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2007 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Maksiu, a Ty nie chcesz mnie odwiedzić? Chociaż na kawę byś wpadł... Może nawet upiekę ciasto... Bo ja, kiedy jestem w okolicach Szczecina, to tyle mam do odwiedzenia rodziny, że już na żadnych znajomych czasu nie starcza, tylko na tych z Trzebieży - Centralny Ośrodek Żeglarstwa PZŻ. Ale baaaardzo lubię, jak mnie odwiedzają. W tym celu specjalnie kupuję kawę... bardzo chętnie, ale na kawkę to jakby trochę za daleko.. no i jest jeszcze jedno ale.... az sie boje napisać... ale wiesz... ja.. nie pijam kawy pozdrawiam m. Maksiu, a może jednak dasz się skusić...? http://images21.fotosik.pl/87/5f5b5096f51bc72d.jpg Coś bym na Twoją cześć otworzyła... Nigdy nie bywasz w tych stronach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.07.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Maksiu, a Ty nie chcesz mnie odwiedzić? Chociaż na kawę byś wpadł... Może nawet upiekę ciasto... Bo ja, kiedy jestem w okolicach Szczecina, to tyle mam do odwiedzenia rodziny, że już na żadnych znajomych czasu nie starcza, tylko na tych z Trzebieży - Centralny Ośrodek Żeglarstwa PZŻ. Ale baaaardzo lubię, jak mnie odwiedzają. W tym celu specjalnie kupuję kawę... bardzo chętnie, ale na kawkę to jakby trochę za daleko.. no i jest jeszcze jedno ale.... az sie boje napisać... ale wiesz... ja.. nie pijam kawy pozdrawiam m. Maksiu, a może jednak dasz się skusić...? http://images21.fotosik.pl/87/5f5b5096f51bc72d.jpg Coś bym na Twoją cześć otworzyła... Nigdy nie bywasz w tych stronach? jak tylko bede w okolicy to na pewno wpadnę na jakiś 'słoiczek' :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2007 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2007 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.07.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Komturowa jest w "komturii" to i możliwości bycia na forum mam niewielkie. "Weż się Tomek za robotę, czas na forum będzie potem..." Za pare dni ruszam za Poznań. I jestem rozdarty, czy wpaść na herbatkę do Aśki, czy na kawkę do naszej Pre... Dwie, ładne, "laszcze" dziewczyny to wiem, a ten sympatyczny brodacz to kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.07.2007 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Komturowa jest w "komturii" to i możliwości bycia na forum mam niewielkie. "Weż się Tomek za robotę, czas na forum będzie potem..." Za pare dni ruszam za Poznań. I jestem rozdarty, czy wpaść na herbatkę do Aśki, czy na kawkę do naszej Pre... może rundka objazdowa i tu i tu Dwie, ładne, "laszcze" dziewczyny to wiem, a ten sympatyczny brodacz to kto? stawiam na ... Gagatka :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts