Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

stawiam na ... Gagatka :D :D

pozdrawiam

m.

Trafiony, zatopiony! :lol: :lol: :lol:

Tomku, do nas od Ciebie tak daleko, że może rzeczywiście najlepiej będzie, jak zajrzysz tu i tu...? Nie, żebym narzucała, ale to będzie chyba trudno znowu taki kawał pojechać w niedługim czasie, a inaczej to któraś z nas będzie się czuła pominięta i pokrzywdzona... :( :( :( Fajnie będzie, zobaczysz! :D

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej hej, to ja we wlasnej osobie :D ! Tym razem z Wrocka

Maksiu - jasne że to Gagatek! He he - z różnych względów :wink: Czyli innymi słowy (pozwolę sobie Komturze 8) ) - romek1950.... :D

No - było superancko, jak to mówią! Pyszne ciasto! Świetne gospodarstwo (ten malowniczy stary mur! ten las za domem! i te pola (oraz półki) pełne dóbr wszelakich...!) - no baaardzo miłe spotkanko.

Widziałam na własne oczy stodołę od drugiej młodości - dla mnie BOMBA. A będzie jeszcze lepiej - Paweł działa!!

Niniejszym proponuję konkurs - co Gagata wyciągnęła z gara DPS-ki?

Możesz kochana DPS-ko zamieścić jakąś drugą fotkę dla ułatwienia (byle bez przesady..)

.....ale strzela się te miny, nie??

Hej hej, to ja we wlasnej osobie :D ! Tym razem z Wrocka

Maksiu - jasne że to Gagatek! He he - z różnych względów :wink: Czyli innymi słowy (pozwolę sobie Komturze 8) ) - romek1950.... :D

No - było superancko, jak to mówią! Pyszne ciasto! Świetne gospodarstwo (ten malowniczy stary mur! ten las za domem! i te pola (oraz półki) pełne dóbr wszelakich...!) - no baaardzo miłe spotkanko.

Widziałam na własne oczy stodołę od drugiej młodości - dla mnie BOMBA. A będzie jeszcze lepiej - Paweł działa!!

Niniejszym proponuję konkurs - co Gagata wyciągnęła z gara DPS-ki?

Możesz kochana DPS-ko zamieścić jakąś drugą fotkę dla ułatwienia (byle bez przesady..)

.....ale strzela się te miny, nie??

jeśli chodzi o Gagatka.. to wygląda tak sympatycznie, że choć go jeszcze nie znam, ale już go lubie :D :D :D

a w temacie zawartości garnka to przychodzą mi na myśl dwie rzeczy... albo grzyby... albo makaron

nagrodę możecie przysłać pocztą :D :D :D

pozdrawiam

m.

Wiitaj Romku1950 :D

Mamy małą awariię w komturi. Nowa armatura zaczęła "sikać" wodą na wszystke strony. Ma być wymieniona, ale muszę ją sam zdemontować. Wyjadę pewne we wtorek rano, chyba przenocuję w Poznaniu... środa? Kawa, czy herbata? Oto jest pytanie? :D

Wiitaj Romku1950 :D

Mamy małą awariię w komturi. Nowa armatura zaczęła "sikać" wodą na wszystke strony. Ma być wymieniona, ale muszę ją sam zdemontować. Wyjadę pewne we wtorek rano, chyba przenocuję w Poznaniu... środa? Kawa, czy herbata? Oto jest pytanie? :D

piwo nie wchodzi w grę :roll: 8) :wink:

:) Tak tu u Was milo... Moge sie wprosic? Swojskie,wiejskie klimaty to jest cos co luuubie. Zagladam tu od dawna, ale nie odwazylam sie napisac nic, bo ja tylko tak z sentymentu podczytuje - mieszkalam na wsi, mieszkam na wsi i dalej chce mieszkac na wsi... Agroturstyka to rzeczywiscie fajna sprawa, moze jak wybuduje wreszcie te swoja chatke, to pomysle o czyms w tym rodzaju? Pozdrawiam i zycze chlodniejszego wiaterku przy tych dzisiejszych upalach :)

Witaj, amonite. :D Będzie nam miło, jeśli będziesz do nas zaglądać - w kupie przyjemniej! :lol: 8) No i te Twoje rustykalne wiejskie klimaty i inspiracje - dokładnie jak dla nas! :D

Witaj, amonite. :D Będzie nam miło, jeśli będziesz do nas zaglądać - w kupie przyjemniej! :lol: 8) No i te Twoje rustykalne wiejskie klimaty i inspiracje - dokładnie jak dla nas! :D

:wink: No na razie tylko takie fotki mogę sobie zamieszczać w dzienniku, bo do zdjęć z budowy daleka jeszcze droga. Ale co się odwlecze.... 8)

:wink: No na razie tylko takie fotki mogę sobie zamieszczać w dzienniku, bo do zdjęć z budowy daleka jeszcze droga. Ale co się odwlecze.... 8)

Do tego czasu możesz śmiało inspirować nas - może przyda mi się coś do mojej nowej kuchni. :roll: Albo Ty zobaczysz coś u nas... Będzie dobrze, nie? :D

Do tego czasu możesz śmiało inspirować nas - może przyda mi się coś do mojej nowej kuchni. :roll: Albo Ty zobaczysz coś u nas... Będzie dobrze, nie? :D

No jasne, MUSI BYC DOBRZE, innej mozliwosci nie ma! 8)

Witaj Amonite. Wklejaj, też szukam rozwiązań do "komturii" :D

Witam! Czy ja zle widze?! Czy wy piszecie na akord?

Nie bylo mnie chwilke a juz mam do przeczytania kilometry textu! Oooo szok!

Ile nowosci, ze ho, hooo!

Troszeczke wam zazdroszcze /pisalam juz kiedys/ ale taka jest prawda; mozecie sie spotykac a ja czuje sie taaaka "wyobcowana" :( , lubie tutaj zagladac, choc ostatnio brakuje mi czasu i trudno jest za wami nadazyc :wink: czy wy nie spicie? ok, zartuje, super, ze watek jest taki aktywny, pogratulowac "gospodyni" :wink: :)

sosenko, wiesz co... :) wprosze sie do Ciebie na te smakolyki, ktore widzialam na polkach :wink: a juz o skosztowaniu dobrego ciasta nie wspomne :wink: mysle, ze nie...pogonilabys mnie hmmm... miotla a co gorsza napuscla na mnie psy? :wink: :lol: ooo boj, ooo boooj :wink: