Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

Ja jeszcze w temacie konkursu :

zakończony, roztrzygnięty, ale - CO TO BYŁO??

To była "kapusta po gręzawsku" . POLECAM :D :D

Maksiu - dzięki za miłe słowa o Gagatku w imieniu Gagatka! Mam nadzieje że będziesz mógł potwierdzić swoje pozytywne nastawienie NA ŻYWO przy najbliższej okazji :D

A dzisiaj u nas chłodno i burzowo........ufff..

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam! Czy ja zle widze?! Czy wy piszecie na akord?

Nie bylo mnie chwilke a juz mam do przeczytania kilometry textu! Oooo szok!

Ile nowosci, ze ho, hooo!

Troszeczke wam zazdroszcze /pisalam juz kiedys/ ale taka jest prawda; mozecie sie spotykac a ja czuje sie taaaka "wyobcowana" :( , lubie tutaj zagladac, choc ostatnio brakuje mi czasu i trudno jest za wami nadazyc :wink: czy wy nie spicie? ok, zartuje, super, ze watek jest taki aktywny, pogratulowac "gospodyni" :wink: :)

sosenko, wiesz co... :) wprosze sie do Ciebie na te smakolyki, ktore widzialam na polkach :wink: a juz o skosztowaniu dobrego ciasta nie wspomne :wink: mysle, ze nie...pogonilabys mnie hmmm... miotla a co gorsza napuscla na mnie psy? :wink: :lol: ooo boj, ooo boooj :wink:

Jasne, że piszemy na akord. 8) Im więcej piszemy, tym lepiej się czujemy. :lol: A jeśli będziesz miała okazję mnie odwiedzić - zapraszam. Coś smacznego zawsze się znajdzie. Jak tylko wrzucę fotki na serwer, to pokażę kto dzisiaj pojechał ode mnie. :wink: 8) Chyba zadowolony był... :roll: :D

Ja jeszcze w temacie konkursu :

zakończony, roztrzygnięty, ale - CO TO BYŁO??

To była "kapusta po gręzawsku" . POLECAM :D :D

A dzisiaj u nas chłodno i burzowo........ufff..

Gagata, Ty nie pisz tutaj takich rzeczy, bo mnie gręzawskie gospodynie ze wsi wyświecą! :lol:

Wydawało mi się, że widać, iż jest to szmatka podkładana pod słoiczki do pasteryzacji... :o :roll:

Że niby.. gatki dla Gagatki...? :o :lol:

A u nas był Komtur!!! I była mała imprezka, i było baaaaardzo fajnie, i przenocował u nas, iiiiiiii... lubię go bardzo! :oops:

Zaczęło się niewinnie i bardzo miło:

http://images26.fotosik.pl/30/ae82ad15be47eacfm.jpg

Po "zwiedzaniu" gospodarstwa przygotowaliśmy małe co nieco w ogrodzie przy basenie i świecach.

http://images26.fotosik.pl/30/7797a9d7d4403b00m.jpg

No i teraz... mały konkurs, a co! :D Pytanie konkursowe brzmi: co nastąpiło potem? Spróbujcie zgadnąć - rozstrzygnięcie niebawem! :D 8)

No własnie przeszłam sie po naszej łączce koło domu (10 minut!) i przyniosłam 5 pieknych duzych czerwonych kozaczków (to specjalność naszej łąki)!! A wczoraj zebraliśmy wisnie i juz dzis naleweczka się przerabia........... 8)

A rano przed śniadaniem - po jagódki:P

I niech mi ktoś powie że mieszkać na wsi nie jest pięknie :D

DPS-ko; faaaajnie że Komtur u Was zanocował! Zazdroszczę wspólnego wieczoru (o nocy nie wspomnę 8) ).. A my tylko takim przelotem :-? Ale dobre i to :D

No i teraz... mały konkurs, a co! :D Pytanie konkursowe brzmi: co nastąpiło potem? Spróbujcie zgadnąć - rozstrzygnięcie niebawem! :D 8)

jak to co?? wino, tańce i śpiewy do białego rana, przy Tomku nie można inaczej :D :D :D

no i mam nadzieje ze Tomek wykonał swoją słynna pieść o Lizelocie, jak nie.. to żałujcie..

pozdrawiam

m.

A co nastapiło potem - no KĄPIEL oczywiście!! WSPÓLNA.......

Czy coś wygrałam ???

Najpierw było baaaardzo wesoło:

http://images29.fotosik.pl/30/91a1e5c1e1548951m.jpg

a potem zawodnicy nie wytrzymali tempa konkurencji (patrz oczy naszego kochanego Komtura):

http://images28.fotosik.pl/30/2386745a61eb8f51m.jpg

Gagato, wygrałaś weekend w gospodarstwie agroturystycznym w Gręzawie! Nagroda do odebrania na miejscu!!! :D :D :D 8)

A co nastapiło potem - no KĄPIEL oczywiście!! WSPÓLNA.......

Czy coś wygrałam ???

Najpierw było baaaardzo wesoło:

http://images29.fotosik.pl/30/91a1e5c1e1548951m.jpg

a potem zawodnicy nie wytrzymali tempa konkurencji (patrz oczy naszego kochanego Komtura):

http://images28.fotosik.pl/30/2386745a61eb8f51m.jpg

Gagato, wygrałaś weekend w gospodarstwie agroturystycznym w Gręzawie! Nagroda do odebrania na miejscu!!! :D :D :D 8)

kurka wodna.. :D :D :D taka nagroda przeszła mi koło nosa :D :D :D

pozdrawiam

m.

Ooo rany!! Imprezka mnie minela! :( W tym baseniku tylko mnie brakowalo! :wink: :lol:

Coz to bylo? Nie widac na zdjeciu / w basenie/ kobitek?

Czy to bylo tylko meskie spotkanko?

sosenko, basenik extra!

Kandelabry, piekny cieply wieczor, szum drzew i gwiezdziste niebo...

sosenko, proponuje abys zakupila - solar lampki, super efekty.

Aaaale wypas impreza. Domku, czy już masz obity ten basenik z półeczkami na napoje (bezalkoholowe :wink: ) i świeczki? Jak tak to daj więcej zdjęć, plizzz.

Ja zdjęcia mogędać, tylko, że one już są na naszej stronce - to jest ten sam basen, który w ubiegłym roku służył naszym gościom. W tym roku goście dostali większy, a my cieszymy się tym - Paweł tylko w narożnikach obicia dodał półeczki "imprezowe". :D

proponuje abys zakupila - solar lampki, super efekty.

U nas, niestety, te lampki są jeszcze bardzo mizernej jakości, właściwie są poza jakością. Nie dają światła w ogrodzie, są tylko słabo świecącymi punktami, które niczego nie oświetlają, nie mówiąc o jakichś efektach świetlnych w ogrodzie. Poczekam, aż ich jakość (czyli moc i czas rażenia :wink: ) się poprawią, może wtedy. A poza tym... nie ma to jak migotliwy blask świec, które odbijają się w wodzie! Panowie byli zachwyceni, ja wystąpiłam w roli fotoreporterki. Krzywdy nie miałam, nie... :lol: 8)