Gagata 18.07.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ja jeszcze w temacie konkursu : zakończony, roztrzygnięty, ale - CO TO BYŁO?? To była "kapusta po gręzawsku" . POLECAM Maksiu - dzięki za miłe słowa o Gagatku w imieniu Gagatka! Mam nadzieje że będziesz mógł potwierdzić swoje pozytywne nastawienie NA ŻYWO przy najbliższej okazji A dzisiaj u nas chłodno i burzowo........ufff.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2007 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam! Czy ja zle widze?! Czy wy piszecie na akord? Nie bylo mnie chwilke a juz mam do przeczytania kilometry textu! Oooo szok! Ile nowosci, ze ho, hooo! Troszeczke wam zazdroszcze /pisalam juz kiedys/ ale taka jest prawda; mozecie sie spotykac a ja czuje sie taaaka "wyobcowana" , lubie tutaj zagladac, choc ostatnio brakuje mi czasu i trudno jest za wami nadazyc czy wy nie spicie? ok, zartuje, super, ze watek jest taki aktywny, pogratulowac "gospodyni" sosenko, wiesz co... wprosze sie do Ciebie na te smakolyki, ktore widzialam na polkach a juz o skosztowaniu dobrego ciasta nie wspomne mysle, ze nie...pogonilabys mnie hmmm... miotla a co gorsza napuscla na mnie psy? ooo boj, ooo boooj Jasne, że piszemy na akord. Im więcej piszemy, tym lepiej się czujemy. A jeśli będziesz miała okazję mnie odwiedzić - zapraszam. Coś smacznego zawsze się znajdzie. Jak tylko wrzucę fotki na serwer, to pokażę kto dzisiaj pojechał ode mnie. Chyba zadowolony był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2007 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ja jeszcze w temacie konkursu : zakończony, roztrzygnięty, ale - CO TO BYŁO?? To była "kapusta po gręzawsku" . POLECAM A dzisiaj u nas chłodno i burzowo........ufff.. Gagata, Ty nie pisz tutaj takich rzeczy, bo mnie gręzawskie gospodynie ze wsi wyświecą! Wydawało mi się, że widać, iż jest to szmatka podkładana pod słoiczki do pasteryzacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 18.07.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Wydawało mi się, że widać, iż jest to szmatka podkładana pod słoiczki do pasteryzacji... szmatka? Wyglada ta szmatka jak gatki i jak fajnie mozna zarymowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2007 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Że niby.. gatki dla Gagatki...? A u nas był Komtur!!! I była mała imprezka, i było baaaaardzo fajnie, i przenocował u nas, iiiiiiii... lubię go bardzo! Zaczęło się niewinnie i bardzo miło: http://images26.fotosik.pl/30/ae82ad15be47eacfm.jpg Po "zwiedzaniu" gospodarstwa przygotowaliśmy małe co nieco w ogrodzie przy basenie i świecach. http://images26.fotosik.pl/30/7797a9d7d4403b00m.jpg No i teraz... mały konkurs, a co! Pytanie konkursowe brzmi: co nastąpiło potem? Spróbujcie zgadnąć - rozstrzygnięcie niebawem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 18.07.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 No ja nie wiem co mogłoby robić dwóch panów w basenie w ogrodzie przy świecach Ale domku klimaty masz fajne, nie dziwę się, że ludzie walą do Ciebie drzwiami i oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.07.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ....gatki dla Gagatki! to za tę kapustę... należało mi się A co nastapiło potem - no KĄPIEL oczywiście!! WSPÓLNA....... Czy coś wygrałam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.07.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 No własnie przeszłam sie po naszej łączce koło domu (10 minut!) i przyniosłam 5 pieknych duzych czerwonych kozaczków (to specjalność naszej łąki)!! A wczoraj zebraliśmy wisnie i juz dzis naleweczka się przerabia........... A rano przed śniadaniem - po jagódki:P I niech mi ktoś powie że mieszkać na wsi nie jest pięknie DPS-ko; faaaajnie że Komtur u Was zanocował! Zazdroszczę wspólnego wieczoru (o nocy nie wspomnę ).. A my tylko takim przelotem Ale dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 No i teraz... mały konkurs, a co! Pytanie konkursowe brzmi: co nastąpiło potem? Spróbujcie zgadnąć - rozstrzygnięcie niebawem! jak to co?? wino, tańce i śpiewy do białego rana, przy Tomku nie można inaczej :D no i mam nadzieje ze Tomek wykonał swoją słynna pieść o Lizelocie, jak nie.. to żałujcie.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A co nastapiło potem - no KĄPIEL oczywiście!! WSPÓLNA....... Czy coś wygrałam ??? Najpierw było baaaardzo wesoło: http://images29.fotosik.pl/30/91a1e5c1e1548951m.jpg a potem zawodnicy nie wytrzymali tempa konkurencji (patrz oczy naszego kochanego Komtura): http://images28.fotosik.pl/30/2386745a61eb8f51m.jpg Gagato, wygrałaś weekend w gospodarstwie agroturystycznym w Gręzawie! Nagroda do odebrania na miejscu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 18.07.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Aaaale wypas impreza. Domku, czy już masz obity ten basenik z półeczkami na napoje (bezalkoholowe ) i świeczki? Jak tak to daj więcej zdjęć, plizzz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A co nastapiło potem - no KĄPIEL oczywiście!! WSPÓLNA....... Czy coś wygrałam ??? Najpierw było baaaardzo wesoło: http://images29.fotosik.pl/30/91a1e5c1e1548951m.jpg a potem zawodnicy nie wytrzymali tempa konkurencji (patrz oczy naszego kochanego Komtura): http://images28.fotosik.pl/30/2386745a61eb8f51m.jpg Gagato, wygrałaś weekend w gospodarstwie agroturystycznym w Gręzawie! Nagroda do odebrania na miejscu!!! kurka wodna.. :D taka nagroda przeszła mi koło nosa :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 19.07.2007 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ooo rany!! Imprezka mnie minela! W tym baseniku tylko mnie brakowalo! Coz to bylo? Nie widac na zdjeciu / w basenie/ kobitek? Czy to bylo tylko meskie spotkanko? sosenko, basenik extra! Kandelabry, piekny cieply wieczor, szum drzew i gwiezdziste niebo... sosenko, proponuje abys zakupila - solar lampki, super efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2007 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Aaaale wypas impreza. Domku, czy już masz obity ten basenik z półeczkami na napoje (bezalkoholowe ) i świeczki? Jak tak to daj więcej zdjęć, plizzz. Ja zdjęcia mogędać, tylko, że one już są na naszej stronce - to jest ten sam basen, który w ubiegłym roku służył naszym gościom. W tym roku goście dostali większy, a my cieszymy się tym - Paweł tylko w narożnikach obicia dodał półeczki "imprezowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2007 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 kurka wodna.. taka nagroda przeszła mi koło nosa Maksiu, nic straconego, postaramy się jeszcze o jakiś konkurs, to znowu spróbujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2007 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 proponuje abys zakupila - solar lampki, super efekty. U nas, niestety, te lampki są jeszcze bardzo mizernej jakości, właściwie są poza jakością. Nie dają światła w ogrodzie, są tylko słabo świecącymi punktami, które niczego nie oświetlają, nie mówiąc o jakichś efektach świetlnych w ogrodzie. Poczekam, aż ich jakość (czyli moc i czas rażenia ) się poprawią, może wtedy. A poza tym... nie ma to jak migotliwy blask świec, które odbijają się w wodzie! Panowie byli zachwyceni, ja wystąpiłam w roli fotoreporterki. Krzywdy nie miałam, nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.07.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Gagato, wygrałaś weekend w gospodarstwie agroturystycznym w Gręzawie! Nagroda do odebrania na miejscu!!! Nooooo - to rozumiem!!! Proszę o następne konkursy:-))) Ale widac ze zabawa była PRZEDNIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 19.07.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Fajne wszystko. Wracajac do konkursu, to ja mam dobre pytanie konkursowe. Kiedy je ma wstawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dawaj teraz! Jaka będzie nagroda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 19.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dawaj teraz! Jaka będzie nagroda? Ja jak zwykle, jestem na wystepach goscinnych. Nagroda moze byc jajo od zielononozki. Pytanie jest typu "Feeling the Heat around the corner" . Tak wiec : Czy piesek ma nowy kojec i bude? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts