guscik1719502279 26.07.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Ladne imie, takie meskie i patryjotyczne. http://www.pantadeusz.com/g/zbiorowa1.jpg PS trzeba bedzie peleryne z krzyzem schowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.07.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 "Litwo, ojczyzno moja, Ty jestes jak zdrowie, Ile Cie trzeba cenić, ten tylko się dowie kto Cię stracił..." "Wodzu prowadź na Waldemarasa..." Ta nasza historia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2007 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witam wszystkich. W agroturystyce "siedzę" od 7 lat. bardziej od strony marketingowej niż jako kwaterodawca, ale jestem również w trakcie zagospodarowywania pięknego gospodarstwa w Górach Świętokrzyskich na cele agroturystyczne (rodzinny plan emerytalny). Myślę, że mogę się przydać............... Jeszcze nie przeglądnąłem dokładnie wszystkich wątków na tej grupie - ale na pewno będę starał się włączać do dyskusji. Uważam, że agroturystyka to super sprawa, pod warunkiem ,że się podejdzie do tego z sercem. pozdrawiam Witaj! Oczywiście, że możesz się przydać. Na początek napisz, co to znaczy, że siedzisz w temacie od strony marketingowej, dobrze? To bardzo ważna strona naszej działalności i pewnie potrafisz nam rzucić parę mądrych rad, na co zwracać uwagę, a czego się wystrzegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.07.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 DPS masz maila ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2007 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 DPS masz maila ... Dzięki, już lecę czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2007 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Sylvio, przeczytałam, informacje będą BARDZO POMOCNE, dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.07.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 DPS-ko droga zapytam raz jeszcze - czy tą miętkę tak suszyć razem z kwatkami i tak potem parzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2007 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 DPS-ko droga zapytam raz jeszcze - czy tą miętkę tak suszyć razem z kwatkami i tak potem parzyć? Przepraszam, Gagatko, tak jakoś myślałam, że już napisałam. Oczywiście, że możesz z kwiatkami, chociaż ja po prostu obrywam tę kwitnącą część. Liście są miętowe, a kwiatki nie bardzo, więc wywalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.07.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 no jakos tak własnie myślałam... dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.07.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 A ja już wczoraj dostałam tę grę, którą zaproponował Tomek dla gości na deszcz. Oczywiście gra już poszła do gości, bardzo jestem ciekawa, co powiedzą. Właśnie jest deszczowy poranek, pewnie im się przyda. A próbowalaś zaproponować coś w rodzaju warsztatów plastycznych? W zeszłym roku właśnie taką zabawę zaproponowałam u naszych przyjaciól z Kaszub którzy też mają agroturystykę a goście nieco się nudzili a szczególnie dzieci. Zabawa polega na nazbieraniu kamyczków, muszelek słomek szyszek, patyczków itp i sklejaniu tego (klejem typu Kropeka) lub plasteliną w różne cuda cudeńka, ptaszki, kotki, grzybki itp. Nasza gospodyni wysłała te prace do Gadańska na konkurs i jeszcze zdobyliśmy nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2007 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 O tym myślałam już dawno, ale jeszcze nie mam warunków, żeby to przeproadzić. Goście mają swoje pokoje i tarasy, nie ma pokoju wspólnego - świetlico-jadalni. Jak tylko skończymy tę jadalnię, którą budujemy w stodole to zapewne zaproponuję gościom taką formę zajęć. Choć będą musieli pewnie sami sobie radzić z wykonaniem, bo mam katastrofalnie mało czasu - latam pomiędzy komputerem a polem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.07.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Słuchajcie - mam GENIALNY pomysł - najbardziej aktywni na FORUM powinni DOSTAWĆ pensje od redakcji! Genialne, co? W swej prostocie Myśłałam głównie o Tobie DPS-ko ... należy Ci się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.07.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Słuchajcie - mam GENIALNY pomysł - najbardziej aktywni na FORUM powinni DOSTAWĆ pensje od redakcji! Genialne, co? W swej prostocie Myśłałam głównie o Tobie DPS-ko ... należy Ci się! Jestem ZA, czekamy na informację od Redakcji. Nie czy, tylko ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.07.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 ...umie sie negocjować... Własnie na Mazurami przeszły burze z trabą (ponoć - trabką) powietrzną włącznie.. Na wszelki wypadek trzymajmy kciuki za Komturię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.07.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Trabka przeszła, lunął deszcz i.... zaświeciło słońce Chmury poszły nad ZSRR czyli na wschód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.07.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 ...i niech tam zostaną, na wieki wieków, amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.07.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 ...i niech tam zostaną, na wieki wieków, amen. Nie wiem czy tam mówia "amen". Raczej "koniec filma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Słuchajcie - mam GENIALNY pomysł - najbardziej aktywni na FORUM powinni DOSTAWĆ pensje od redakcji! Genialne, co? W swej prostocie Myśłałam głównie o Tobie DPS-ko ... należy Ci się! Jestem ZA, czekamy na informację od Redakcji. Nie czy, tylko ile Dziękuję, kochani! Nie powiem, nie pogniewałabym się... Z pierwszej wypłaty zrobilibyśmy bibkę dla wątku, Redakcję też zaprosilibyśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 I jeszcze koniecznie EDZIĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.07.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Jestem ZA, czekamy na informację od Redakcji. Nie czy, tylko ile Dziękuję, kochani! Nie powiem, nie pogniewałabym się... Z pierwszej wypłaty zrobilibyśmy bibkę dla wątku, Redakcję też zaprosilibyśmy... I koniecznie tej wersji musimy się trzymać w negocjacjach z Redakcją Redakcja chyba na bibkę dla wątku da. Skora sama jest zaproszona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts