Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

"Litwo, ojczyzno moja, Ty jestes jak zdrowie,

Ile Cie trzeba cenić, ten tylko się dowie

kto Cię stracił..."

"Wodzu prowadź na Waldemarasa..." :o

Ta nasza historia...

Witam wszystkich.

W agroturystyce "siedzę" od 7 lat. bardziej od strony marketingowej niż jako kwaterodawca, ale jestem również w trakcie zagospodarowywania pięknego gospodarstwa w Górach Świętokrzyskich na cele agroturystyczne (rodzinny plan emerytalny).

Myślę, że mogę się przydać...............

Jeszcze nie przeglądnąłem dokładnie wszystkich wątków na tej grupie - ale na pewno będę starał się włączać do dyskusji.

Uważam, że agroturystyka to super sprawa, pod warunkiem ,że się podejdzie do tego z sercem.

pozdrawiam

Witaj! :D Oczywiście, że możesz się przydać. Na początek napisz, co to znaczy, że siedzisz w temacie od strony marketingowej, dobrze? To bardzo ważna strona naszej działalności i pewnie potrafisz nam rzucić parę mądrych rad, na co zwracać uwagę, a czego się wystrzegać. :D

DPS-ko droga zapytam raz jeszcze :p - czy tą miętkę tak suszyć razem z kwatkami i tak potem parzyć?

Przepraszam, Gagatko, tak jakoś myślałam, że już napisałam. :oops:

Oczywiście, że możesz z kwiatkami, chociaż ja po prostu obrywam tę kwitnącą część. Liście są miętowe, a kwiatki nie bardzo, więc wywalam. 8)

A ja już wczoraj dostałam tę grę, którą zaproponował Tomek dla gości na deszcz. Oczywiście gra już poszła do gości, bardzo jestem ciekawa, co powiedzą. :D Właśnie jest deszczowy poranek, pewnie im się przyda. 8)

A próbowalaś zaproponować coś w rodzaju warsztatów plastycznych?

W zeszłym roku właśnie taką zabawę zaproponowałam u naszych przyjaciól z Kaszub którzy też mają agroturystykę a goście nieco się nudzili a szczególnie dzieci.

Zabawa polega na nazbieraniu kamyczków, muszelek słomek szyszek, patyczków itp i sklejaniu tego (klejem typu Kropeka) lub plasteliną w różne cuda cudeńka, ptaszki, kotki, grzybki itp.

Nasza gospodyni wysłała te prace do Gadańska na konkurs i jeszcze zdobyliśmy nagrodę :o

O tym myślałam już dawno, ale jeszcze nie mam warunków, żeby to przeproadzić. Goście mają swoje pokoje i tarasy, nie ma pokoju wspólnego - świetlico-jadalni. Jak tylko skończymy tę jadalnię, którą budujemy w stodole to zapewne zaproponuję gościom taką formę zajęć. Choć będą musieli pewnie sami sobie radzić z wykonaniem, bo mam katastrofalnie mało czasu - latam pomiędzy komputerem a polem. :lol: :lol: :lol:

Słuchajcie - mam GENIALNY pomysł - najbardziej aktywni na FORUM powinni DOSTAWĆ pensje od redakcji! Genialne, co? W swej prostocie :D

Myśłałam głównie o Tobie DPS-ko 8) ... należy Ci się!

Jestem ZA, czekamy na informację od Redakcji. Nie czy, tylko ile :D

Trabka przeszła, lunął deszcz i.... zaświeciło słońce :D

Chmury poszły nad ZSRR :wink: :D czyli na wschód :D

...i niech tam zostaną, na wieki wieków, amen.

Nie wiem czy tam mówia "amen". :o Raczej "koniec filma

Słuchajcie - mam GENIALNY pomysł - najbardziej aktywni na FORUM powinni DOSTAWĆ pensje od redakcji! Genialne, co? W swej prostocie :D

Myśłałam głównie o Tobie DPS-ko 8) ... należy Ci się!

Dziękuję, kochani! :lol: :lol: :lol: Nie powiem, nie pogniewałabym się... :D Z pierwszej wypłaty zrobilibyśmy bibkę dla wątku, Redakcję też zaprosilibyśmy... :lol: 8)

Dziękuję, kochani! :lol: :lol: :lol: Nie powiem, nie pogniewałabym się... :D Z pierwszej wypłaty zrobilibyśmy bibkę dla wątku, Redakcję też zaprosilibyśmy... :lol: 8)

I koniecznie tej wersji musimy się trzymać w negocjacjach z Redakcją :D

Redakcja chyba na bibkę dla wątku da. Skora sama jest zaproszona... :D