Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

Cześć kochani!

padam na nos, bo byłam na małym objeździe krajowym pomagając zrozumieć pewnemu sympatycznemu Holendrowi naszą kochaną mowę i od razu wessało mnie w wir pracy na budowie...

Tomek, wiem, że trochę spóźnione, ale gratulacje od naszej czwórki !!!! Tadeusz to piękne imię, szczególnie dla takiego dużego chłopaka (ze sporymi rączkami i stópkami ... jak podałeś sam)

Dzisiaj zamiast odpocząc sprzątałam jak szalona domek, bo wreszcie założyli mi schody w salonie i w aneksie kuchennym!!!! No teraz już nikt z was nie będzie musiał się drapać na górkę bo chwiejnej drabinie .... To co, kiedy wpadniecie ??? Zapraszamy!!!!

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Asiu, dzięki za życzenia.

Tadeusza, jeszcze nie widziałem. Dostałem przed chwilą dwa zdjęcia zrobione komórką. Mało co widać. :( Pisząc o dłoniach i stopach :wink: :D opierałem się na relacjach naocznych świadków :D

Jeśli chodzi o odwiedziny, to jesli jesteście zdeterminowani podjąć całą agroturystykę we wrześniu... to ja bardzo chętnie na 99,999% Wczesniej nie dam rady. :(

A jesli chodzi o gramatykę polską.

Pytanie na egzaminie maturalnym:

"Proszę odmienić przez przypadki mucha słucha

Mianownik - mucha słucha

Dopełłniacz - muchy słuchy

Celownik - muchą słuchą

Biernik - .... itd

podobno autentyk :)

Napisałaś gratulacje od naszej czwórki.:D

A tak na poważnie nie wiem ile nas jest?

Ja + komturowa

Jedna córka + zięć + 2 chłopaki

Druga córka + zięć + 2 chłopaki

Syn + kolejna miłość

Qurcze wyższa matematyka. Chyba muszę odkurzuć suwak logarytmiczny. :D

Jak wielki musi byś stół na rodzinne spotkanie? :o :wink: :lol:

Jeśli chodzi o odwiedziny, to jesli jesteście zdeterminowani podjąć całą agroturystykę we wrześniu... to ja bardzo chętnie na 99,999% Ja też, ja też!

A jesli chodzi o gramatykę polską.

Pytanie na egzaminie maturalnym:

"Proszę odmienić przez przypadkiimucha słucha

Mianownik - mucha słucha

Dopełłniacz - muchy słuchy

Celownik - muchą słuchą

Biernik - .... itd

podobno autentyk :) :lol: :lol: :lol:

Napisałaś gratulacje od naszej czwórki.:D

A tak na poważnie nie wiem ile nas jest?

Ja + komturowa

Jedna córka + zięć + 2 chłopaki

Druga córka + zięć + 2 chłopaki

Syn + kolejna miłość

Qurcze wyższa matematyka. Chyba muszę odkurzuć suwak logarytmiczny. :D

Jak wielki musi byś stół na rodzinne spotkanie? :o :wink: :lol:

Już jest Was 12, jak apostołów. :lol: Moi rodzice muszą nas gościć na Wigilii jeszcze więcej - tyle nas jest... :lol: :lol: :lol:

Myślę, że w sierpniu powinniśmy ustalić już konkretny termin spotkania u Asi i... będzie pięknie! :D

Woow! Ale sie wydazylo, i wiele mnie minelo :wink:

Rowniez Gratuluje Tomkowi wnuczusia!

Slicznie dziekuje za zaproszenie sosenko mila. Za dwa tyg wylatuje!! Planow jeszcze nie mam, ale nie ukrywam, iz chcialabym sie spotkac na herbatce :wink: , nie pije kawy, pfeeee paskudztwo! :wink:

Jezeli uda mi sie wyrwac wolna chwilke napewna przyjade, oczywiscie poinformuje Ciebie wczesniej abym klamki nie calowala :wink: :lol: , ook?

Jestescie cudowni!!

Uciekam gdyz jestem w trakcie przeprowadzki, zaraz mi sie oberwie, ze "marnuje" czas przy kompie, zamiast targac pudla ... wrrrrrr :evil:

Bawcie sie milo, a ja biegne ...

Kochana Pre... datorko, to chyba nie jest ostatnie słowo :wink: w naszej rodzinie, jeśli chodzi o nasze wnuki. Został jeszcze syn. Mam nadzieję, że... czarny bocian mu coś przyniesie. Znów go widziałem nad komturią. Bociana, znaczy się :o :D

Właśnie wróciłem do Warszawy. Lało całą drogę, a oponki w knedliczce :oops: Mieli przysłać nowe parę dni temu :evil:

Slicznie dziekuje za zaproszenie sosenko mila. Za dwa tyg wylatuje!! Planow jeszcze nie mam, ale nie ukrywam, iz chcialabym sie spotkac na herbatce :wink: , nie pije kawy, pfeeee paskudztwo! :wink:

Jezeli uda mi sie wyrwac wolna chwilke napewna przyjade, oczywiscie poinformuje Ciebie wczesniej abym klamki nie calowala :wink: :lol: , ook?

No to czekam na telefon. :D

Jestescie cudowni!!

To się wi... :lol:

Tomku - miejmy nadzieję, że jak ten bocian czarny, to Komturowa wreszcie zostanie Babcią! :lol:

Sosenko dzięki za ciacho i miłą pogawędkę. :D

No właśnie próbowałam podziękować na wątku wioskowym za wspaniałą czekoladę od Michasi, ale nie wiem, czy się wysłało, net mi się chwilowo zbiesił. Ja dziękuję więc za fantastyczną czekoladę i baaaardzo miłe odwiedziny - mam nadzieję, że nie ostatnie! :D

No - juz wiem jak dowolnie zmienieć avatarka. Nie wiem tylko jak go pozbawic podpisu powiększ zdjęcie. Przy zapisywaniu na fotosiku dałam opcję bez podpisu ale system wydaje sie to lekceważyc :-?

Zmniejsz zdjęcie w IrfanView do docelowego rozmiaru avatara i dopiero takie mazlutkie wstaw na fotosik. Potem podasz adres do obrazka w pełnym rozmiarze i nie będzie się pokazywać to "Powiększ zdjęcie". Zresztą - piękne zdjęcie. Jak należało się spodziewać. :D :D :D

I mam problem techniczny :evil:

Chciałem pochwalić się kamiennymi schodkami do komturii - nowość!

Zrobiłem 5 zdjęć i każde jest zbyt duże, by umieścić je na moim koncie w fotosiku. :(

Mam już te zdjęcia na komputerze w Warszawie.

One są od 1,53 do 1,6 Mb, a ja "jezdem" ciemna masa :oops:

Już wysyłam. :D Dzięki.

Rozdzielczość miałem ustawioną na min. 3 mln pixeli. :(

Niepotrafię inaczej :(