Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

pierwsza dobrą odpowiedź podała amonite

nagroda do odebrania przy najbliższym osobistym spotkaniu :D :D :D

Ty to masz szczęście amonite :D

Ciekawe, jaka to będzie nagroda :o

Nagroda, buziaczek od Maksia :D

Zazdroszę Maksiowi :oops: :wink: :D

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :wink: :D

to ja funduję nagrode pocieszenia. Buziaczek od komtura :oops: :D

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej już jestem spowrotem!!!

absolutnie się na nikogo nie pogniewałam, tylko jak zwykle brakuje mi czasu, żeby wieczorem zerknąć o czym tak zawzięcie piszecie :lol:

Jeśli chodzi o nasze spotkanie to u mnie wygląda to tak:

moja szkola rozpoczyna zajęcia 11.09, dlatego z reguły ja i mój zespół spotykamy się weekend przed zajęciami, aby przygotować plan zajęć, dopasować godziny lekcji, etc. Dlatego nie pasuje mi ten termin, wybaczcie.

Z tego co mówiła Anetka, to znowu nie bardzo pasują kolejne weekendy innym, dlatego zaproponowałam październik - może pogoda się nie zepsuje, a jak nawet to zainaugurujemy kozę kominkową, włączymy podłogówkę i będziemy siedzieć sobie i gaaaaaadać ... Co o tym myślicie?

pozdrowienia dla wszystkich!

pierwsza dobrą odpowiedź podała amonite

nagroda do odebrania przy najbliższym osobistym spotkaniu :D :D :D

Ty to masz szczęście amonite :D

Ciekawe, jaka to będzie nagroda :o

Nagroda, buziaczek od Maksia :D

Zazdroszę Maksiowi :oops: :wink: :D

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :wink: :D

to ja funduję nagrode pocieszenia. Buziaczek od komtura :oops: :D

Czy ja dobrze rozumiem, że Komtur Mazurski będzie mnie pocieszał po przegranym konkursie? :D :D :D 8)

absolutnie się na nikogo nie pogniewałam, tylko jak zwykle brakuje mi czasu, żeby wieczorem zerknąć o czym tak zawzięcie piszecie :lol:

moja szkola rozpoczyna zajęcia 11.09, dlatego z reguły ja i mój zespół spotykamy się weekend przed zajęciami, aby przygotować plan zajęć, dopasować godziny lekcji, etc. Dlatego nie pasuje mi ten termin, wybaczcie.

Z tego co mówiła Anetka, to znowu nie bardzo pasują kolejne weekendy innym, dlatego zaproponowałam październik - może pogoda się nie zepsuje, a jak nawet to zainaugurujemy kozę kominkową, włączymy podłogówkę i będziemy siedzieć sobie i gaaaaaadać ... Co o tym myślicie?

No to wobec tego może jeszcze poczekajmy z konkretną datą - bo na październik to ja jeszcze nie potrafię nic powiedzieć. Kroją mi się jakieś wyjazdy, jeszcze nie mam pewności kiedy. :(

No to wobec tego może jeszcze poczekajmy z konkretną datą - bo na październik to ja jeszcze nie potrafię nic powiedzieć. Kroją mi się jakieś wyjazdy, jeszcze nie mam pewności kiedy. :(

no cóż... jeśli chodzi o październik to nie mogę się jednoznacznie zadeklarować, mam kilka tematów ustawionych na ten miesiąc, cóż szanse na mój przyjazd poważnie zmalały :( :( :( aczkolwiek nie tracę nadziei

pozdrawiam

m.

Hmmm... Pomyśleć nam trzeba, żeby dobrze wyszło. Myślę intensywnie. Jak wymyślę, to zaraz zamelduję. Jeżeli będę miała wolne pokoje (tzn. niezarezerwowane) do końca tego tygodnia to chyba trzeba by rozważyć przeniesienie imprezy do mnie - mam nadzieję, że Asia się nie pogniewa, ale... Ja mam słabe szanse na październik, Maksiu też. Myślę.

Jesli chodzi o nocleg, to mogę wziąć namiocik i śpiworek, a jeśli będzie deszcz to mogę się schować do baseniku. :wink: :D

Nie umiem grać na pianinie :cry:

To znaczy wiem, że trzeba naciskać klawisze, wiem, że od góry, tylko nie wiem w jakim tempie, jak mocno i kiedy w który. :wink: :D

To już wolę śpiewać :oops:

Głos mam donośny, dość niski, taki sznaps baryton :wink:

Mogę zaśpiewać Balladę o smutnej królewnie Lizelocie.

Jednak tego soku z wytrawnych winogron musi być sporo, zwłaszcza dla słuchaczy :wink: :D

PS wedle opinii pani od śpiewu z mojej szkoły podstawowej jestem kompletnym "głuchoniem" :D

Miła kobieto, jak zacznę śpiewać to krowy przestaną się nieść, kury dawać mleko, a mieszkańcy zadzwonią pod wszystkie numery alarmowe - pogotowie, straż, policja , i będę miał sprawę za zakłócanie porządku publicznego oraz obrazę moralności. W więzieniu zgniję jak niejaki Waryński. Może tez trafię na banknoty? :wink: :D

Miła kobieto, jak zacznę śpiewać to krowy przestaną się nieść, kury dawać mleko, a mieszkańcy zadzwonią pod wszystkie numery alarmowe - pogotowie, straż, policja , i będę miał sprawę za zakłócanie porządku publicznego oraz obrazę moralności. W więzieniu zgniję jak niejaki Waryński. Może też trafię na banknoty? :wink: :D

Ani przez chwilę w to nie wątpiłam! :D A jak szanty, to ja z przyjemnością! Wielką! I głośną! Jak Tomek ma "straszyć", to ja za jednym zamachem razem z nim! :lol: :lol: :lol: Tylko czy aby nie wyjdzie na to, że to ja jedna straszę, a reszta śpiewa na czele z Komturem... :roll: :o

Hmmm... Pomyśleć nam trzeba, żeby dobrze wyszło. Myślę intensywnie. Jak wymyślę, to zaraz zamelduję. Jeżeli będę miała wolne pokoje (tzn. niezarezerwowane) do końca tego tygodnia to chyba trzeba by rozważyć przeniesienie imprezy do mnie - mam nadzieję, że Asia się nie pogniewa, ale... Ja mam słabe szanse na październik, Maksiu też. Myślę.

Hej, cały dzień składaliśmy meble w domu i właśnie wróciłam do domu aby przejrzeć wiadomości i przespać się trochę ...

Jeśli chodzi o przeniesienie imprezy do DPS-ki, to nie ma sprawy, bo ja naprawdę nie dam rady we wrześniu ... tylko żal mi trochę, że nie będę mogła do Was dołączyć w Gręzawie ... buuu :cry: U nas najpierw moja szkoła, a pod koniec września Jacek otwiera Galerię Askana w Gorzowie, więc chyba nie będzie jak ... ale nic to, najwyżej kolejna będzie u nas, może jakaś jesienno-zimowa, Mikołajkowa, etc. ? Coś postanowimy ....