Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

Nie wiem co napisać... Przed chwilą dowiedziałem się, że... Nie dam rady przyjechać... Cholernie mi przykro i głupio... wybaczcie proszę. :cry:

Spotkamy się jeszcze. To pierwszy, ale nie ostatni raz...

hmmm nieciekawie... tym bardziej ze u nas też się zaczynają zbierać ciemne chmury, Małgosia wczoraj wróciła z przedszkola trochę smarkająca i pokasłująca..

jak do jutra popołudnia sie nie poprawi to my też będziemy musieli z przykrością odwołać przyjazd

może jednak spróbować ustalić inny termin???

pozdrawiam

m.

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No... wiedziałam, że to nie może się udać bez Gagaty i Asi. Nie chciałam zapeszać... Maksiu, przemyśl wobec tego sprawę, jeżeli uznacie, że lepiej będzie spotkać się w innym terminie, to ... jakiś kiedyś ustalimy. Tylko szkoda... :(

Mnie też, nie tylko żal, ale i głupio, ale takie są realia. Kochani wybaczcie. Naprawdę nie mogę, a saceson sołtysa w następnym terminie dowiozę.

Ponawiam pytanie do Asi

proszę o namiary na dojazd, bo jak mam zajechać po drodze do DPS'ki to chciałbym wiedzieć gdzie :D :D :D

pozdrawiam

m.

Maksiu, jak zwykle się opuscilam z czytaniem i odpisywaniem, ale rekrutacja w mojej szkole co roku wyrywa mi 2 tygodnie z życiorysu.

tylko niestety widzę, że coś wam to spotkanko beze mnie nie wychodzi ? Nie zeby z zazdrości, że nas tam nie będzie - aż taka czarownica nie jestem, żeby zaczarować, o nie!

niemniej jednak, jak będziesz jechał w naszym kierunku - może zoo safari, albo park dinozaurów (polecam oba!!!), to wpadnijcie - tylko dajcie znać, bo my tez często pakujemy sie do samochodu i fruwamy po ościennych województwach ...

Masz ci los, a ja żeby się pocieszyć, że my nie możemy pojechać do DPS-ki, idę o świcie w sobotę na grzyby, żeby później zdążyć wszystko przygotować ....

Maksiu, zerknij na priva, znajdziesz mój telefon.

No jakoś się umówić musimy. :evil: Proszę myśleć. :evil: Bo inaczej to ja jadę bez Was do Gagaty na wczasy. :D 8)

cius ciuś marcheweczka, jeszcze nie wygrałyscie moje drogie panie, jak mi Komtur Mazurski świadkiem ....

próbujcie dalej :lol:

nie październik, może być i listopad - a może MIKOŁAJKI ?!!!! please ...

Maksiowe dzieci i moje, może Komtur wnuki zabierze w podróż i bedzie impra !

No jakoś się umówić musimy. :evil: Proszę myśleć. :evil: Bo inaczej to ja jadę bez Was do Gagaty na wczasy. :D 8)

cius ciuś marcheweczka, jeszcze nie wygrałyscie moje drogie panie, jak mi Komtur Mazurski świadkiem ....

nie październik, może być i listopad - a może MIKOŁAJKI ?!!!! please ...

Maksiowe dzieci i moje, może Komtur wnuki zabierze w podróż i bedzie impra !

w kwestii formalnej... mam jedno dziecię :D :D w dodatku cherlające jak silnik bez oleju...

jeśli chodzi o inne terminy, to mnie ogranicza praca, a konkretnie zależy dużo od tego co uchwalą barany na wiejskiej w w-wie, jeśli będą wcześniejsze wybory (a wiele wskazuje na to że będą) to tak koło 2 tygodnie przed nimi jestem ugotowany, nie ma szans abym sie gdzieś ruszył, tak to jest jak się pracuje przy organizacji wyborów

pozdrawiam

m.

Zimą to w "komturii" proszę. Radocha duża z sauny w śnieg!

Ha, koleżanko - nie z Gagatą do Asi tylko do Gagaty! :D I nigdzie dalej. :D Może nawet na jakiś cały weekend... I nie dam się wygonić. :D Aż do niedzieli. :D Gagato, może w listopadzie...? Jeszcze nie wiem. 8) Czekam, aż apartamenta dla gości gotowe będą, cobym chociaż herbacinę jakąś mogła z Pawłem sobie zrobić. :lol: :wink:

DPSko - uuuuu..., apartamenty (jak to w swej łaskawości ładnie nazwałaś 8) ) nie będą gotowe w listopadzie NA PEWNO.

Ale APARTAMENTY w naszym domu są za to gotowe już TERAZ :D !

Uuuuu... To ja lepiej poczekam na tamte, nie będę Wam w domu siedziała, bo byście nas potem więcej nie wpuścili albo coś. :D

Też miałem rzekotkę. Lazła na górę po słupie. Piękna. Posadziłem ja na moją lipkę i po paru minutach wdrapała się tak wysoko, że zniknęła między liśćmi. :D