Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

I coś mi zżarło mój wpis. :evil:

"Gagato, bywałem, dawno, dawno temu w Skokowej. To chyba niedaleko od Was? "

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to co jakis czas wracajmy do temtu, bo trzeba będzie ustalic to i owo (jadłospis??) i JESTESMY UMÓWIENI :D nawiasem mówiać myslałam o min. trzech dniach (z jakimś drobnym zapasem.. :wink: )

DPSko - uprasza sie o NIEKRAKANIE :evil: :D

Komturze - TAK tez od Wrocka na północ tylko do nas jest bardziej na północny-wschód i trochę dalej (od Wrocka).

Czyli ten mój Dolny Sląsk to taka najkorzystniejsza dla Was jego część (najbliższa) bo najbardziej północna.

Czyli byłby to SYLWESTER AGROTURYSTYCZNY :D :D

Fajny pomysł z tym sylwestrem, ale obawiam się że dla nas niewykonalny ze względu na Małgosie, nie bardzo mamy gdzie ją zostawić :( to jedno, a dwa że jeszcze nie nocowała nigdzie bez któregokolwiek z rodziców... hmmmm

no to mamy zagwostkę

m.

Maksiu, wykaż trochę kreatywności... :wink: Jeszcze jest sporo czasu, zdążycie Małgosię nauczyć tej sztuki... :D A dziadkowie są u Was nieosiągalni...? :roll: Coś wymyślisz!

Maksiu, wykaż trochę kreatywności... :wink: Jeszcze jest sporo czasu, zdążycie Małgosię nauczyć tej sztuki... :D A dziadkowie są u Was nieosiągalni...? :roll: Coś wymyślisz!

powiedzmy że jeśli chodzi o dziadków to jest pewien opór materii i m.in. z tego powodu zamierzamy przeprowadzić się w przyszłym roku do nowego domu, bez względu na stan zaawansowania budowy...

pozdrawiam

m.

Nie spadać - pobudka !!!!

ja się chce wreszcie przeprowadzić , buuu :( Już nie mam siły tak krążyć między mieszkaniem a domem, psem a dziećmi, mężem a ... no właśnie ? między kim? :lol:

mam wrażenie, że to nigdy nie nastąpi, ciągle paczki i paczki do przeniesienia i końca nie widać ...

...gdzie spadliśmy... :roll: ??[/quote

Gagato, na drugą stronę! Ledwo znalazłem wątek. Mea culpa, ja wczoraj też nic nie napisałem :oops: i łup!

Asiu, przeprowadzkę znam i związane z tym uroki. Tfuu na psa urok. Byle nie na Dinarka bo jest uroczy :D

ja się chce wreszcie przeprowadzić , buuu :( Już nie mam siły tak krążyć między mieszkaniem a domem, psem a dziećmi, mężem a ... no właśnie ? między kim? :lol:

mam wrażenie, że to nigdy nie nastąpi, ciągle paczki i paczki do przeniesienia i końca nie widać ...

nooo a w dzienniku nic nie ma... żadnych foteczek nie widać, a tak super się zapowiadało... no nieładnie :))

nooo a w dzienniku nic nie ma... żadnych foteczek nie widać, a tak super się zapowiadało... no nieładnie :))

spoko, spoko, nadrobię zimą ... :lol:

ale teraz naprawdę nie mam sił i czasu, więc musisz poczekać

pozdrawiam!