tomek1950 09.09.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 I coś mi zżarło mój wpis. "Gagato, bywałem, dawno, dawno temu w Skokowej. To chyba niedaleko od Was? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.09.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 No to co jakis czas wracajmy do temtu, bo trzeba będzie ustalic to i owo (jadłospis??) i JESTESMY UMÓWIENI nawiasem mówiać myslałam o min. trzech dniach (z jakimś drobnym zapasem.. ) DPSko - uprasza sie o NIEKRAKANIE Komturze - TAK tez od Wrocka na północ tylko do nas jest bardziej na północny-wschód i trochę dalej (od Wrocka). Czyli ten mój Dolny Sląsk to taka najkorzystniejsza dla Was jego część (najbliższa) bo najbardziej północna. Czyli byłby to SYLWESTER AGROTURYSTYCZNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.09.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Fajny pomysł z tym sylwestrem, ale obawiam się że dla nas niewykonalny ze względu na Małgosie, nie bardzo mamy gdzie ją zostawić to jedno, a dwa że jeszcze nie nocowała nigdzie bez któregokolwiek z rodziców... hmmmm no to mamy zagwostkę m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 JESTESMY UMÓWIENI nawiasem mówiać myslałam o min. trzech dniach (z jakimś drobnym zapasem.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Fajny pomysł z tym sylwestrem, ale obawiam się że dla nas niewykonalny ze względu na Małgosie, nie bardzo mamy gdzie ją zostawić to jedno, a dwa że jeszcze nie nocowała nigdzie bez któregokolwiek z rodziców... hmmmm no to mamy zagwostkę m. Maksiu, wykaż trochę kreatywności... Jeszcze jest sporo czasu, zdążycie Małgosię nauczyć tej sztuki... A dziadkowie są u Was nieosiągalni...? Coś wymyślisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Maksiu, wykaż trochę kreatywności... Jeszcze jest sporo czasu, zdążycie Małgosię nauczyć tej sztuki... A dziadkowie są u Was nieosiągalni...? Coś wymyślisz! powiedzmy że jeśli chodzi o dziadków to jest pewien opór materii i m.in. z tego powodu zamierzamy przeprowadzić się w przyszłym roku do nowego domu, bez względu na stan zaawansowania budowy... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.09.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Maksiu - co do kreatywności - zgadzam sięz przedmówczynią - może to własnie ten moment aby zacząć.... DPSko - no co ??? chcielibyście wyjechać PIERWSZEGO?? Toć to NIEZDROWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Rad nierad - drugiego do pracy. Ale nie narzekam, lubię swoją pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.09.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Jak mówi mądrość ludowa - Jak się nie da to się nie da - wyższa konieczność..rozumiem to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Spadliśmy na drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 13.09.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Nie spadać - pobudka !!!! ja się chce wreszcie przeprowadzić , buuu Już nie mam siły tak krążyć między mieszkaniem a domem, psem a dziećmi, mężem a ... no właśnie ? między kim? mam wrażenie, że to nigdy nie nastąpi, ciągle paczki i paczki do przeniesienia i końca nie widać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.09.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ...gdzie spadliśmy... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ...gdzie spadliśmy... ??[/quote Gagato, na drugą stronę! Ledwo znalazłem wątek. Mea culpa, ja wczoraj też nic nie napisałem i łup! Asiu, przeprowadzkę znam i związane z tym uroki. Tfuu na psa urok. Byle nie na Dinarka bo jest uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Nie spadać - pobudka !!!! ja się chce wreszcie przeprowadzić , buuu Już nie mam siły tak krążyć między mieszkaniem a domem, psem a dziećmi, mężem a ... no właśnie ? między kim? mam wrażenie, że to nigdy nie nastąpi, ciągle paczki i paczki do przeniesienia i końca nie widać ... nooo a w dzienniku nic nie ma... żadnych foteczek nie widać, a tak super się zapowiadało... no nieładnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 14.09.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Nie spadać - pobudka !!!! ja się chce wreszcie przeprowadzić , buuu Już nie mam siły tak krążyć między mieszkaniem a domem, psem a dziećmi, mężem a ... no właśnie ? między kim? mam wrażenie, że to nigdy nie nastąpi, ciągle paczki i paczki do przeniesienia i końca nie widać ... nooo a w dzienniku nic nie ma... żadnych foteczek nie widać, a tak super się zapowiadało... no nieładnie ) spoko, spoko, nadrobię zimą ... ale teraz naprawdę nie mam sił i czasu, więc musisz poczekać pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 no czekam czekam... bo ja się kocham poprostu w takich klimatycznych wnętrzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 14.09.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 no czekam czekam... bo ja się kocham poprostu w takich klimatycznych wnętrzach... a co budujesz remontujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ja dopiero będę, jak tfu tfu tfu uda mi się sfinalizować transakcję - stara chałupa do remontu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 14.09.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ja dopiero będę, jak tfu tfu tfu uda mi się sfinalizować transakcję - stara chałupa do remontu oczywiście ej, ale fajnie, że nie jestem sama w temacie uwielbiania starych chałup jakby co, to pytaj, co będę wiedziała to powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 zasypię wszystkich pytaniami jak już dostanę klucze i pojadę ucałować trawę i zmurszałe mury... już się nie mogę doczekać normalnie kiedy będę mogła tam wejść i sprzątać, wywalać planować żeby mi się tak chciało sprzątać w domu )) hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts