Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Już w tej chwili deklaruję mrożone..."Łojce Dyrechtorki" i sok z wytrawnych winogron. Resztę uzgodnimy w grudniu. :D

Tomasz Zywer - patrzyłam na Twój Lipnik - ale fajne miejsce..! Sam koniec Polski...

Czy u siebie planujesz pobyty całoroczne? jeśli tak i Goście Cię polubią, dasz ciekawy wystrój z klimatem(żaden plastik), naturalne materiały to uważam że znajda sie tacy co to docenią i cenę bedziesz mógł dac nie najniższą.. i wtedy UTZRYMASZ SIĘ z tych 4 pokoi! Tak myślę.

Poszliśta wszystkie po innych wątkach, to co będę sama tu siedziała? Też poszłam. :D

Fajnie, że Sylwek już niedługo. Powinno się nam piękne spotkanie udać. :D Ja na pewno wezmę grzybki w rozmarynie, może sałatkę jarzynową, jakiś bigosik albo gołąbki? No i "bilet wstępu". :D 8)

Jak wrócę do komturii to chyba soczek będzie gotowy do zlania z baniaka. :D

A sporo winogron to i pies zjadł :o Sam się nakarmił.

Gagata, pytanie techniczne, mozna do Ciebie ze psem? Goldenek, super łagodny. Jeśli wolisz nie, to sobie poradzę.

Tomku, może to być trudne. U Gagaty jest Bazyl, który ma rozmiary doga i terytorialną naturę. Nie chcę mówić za nią, ale któryś pies cierpiałby chyba w zamknięciu. :roll:

Właśnie dlatego pytam, by nie było niespodzianki. :D

Tomku - DPSska ma rację niestety :(

Baaardzo bym chciała poznać Twojego psiura, ale to pewnie nastapi kiedy przyjade do Ciebie... Gdyby Twój piesio był sunią to jeszcze mniejszy poblem (należałoby jedynie próbować studzić zapędy randkowe :D ) ale przy mężczyźnie byłby konflikt...... NIe dałoby się zrelaskowac w tych warunkach, niestety. Wybacz.. Bazylek jest mordeczka kochana ale - ma priorytety :roll:

Cieszę się że dasz rade bo w pierwszej chwili zmartwiłam sie, że MAMY PROBLEM...!

Dzięki serdeczne, to jest tak jak się robi 5 rzeczy na raz. :D