Gagata 05.11.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No - i to rozumiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2007 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 O! Fajnie, że Asia już się odezwała! Kurna, ale nam się fajna impreza kroi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 05.11.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Widzę że skrzykujecie się na niezłą imprezę... Cóż moge wam życzyć tylko smacznego i dużo zdrowia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.11.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Wiochman - planujemy AGRO-sylwestra! Chciałbyś sie przyłączyć? Ty jesteś swój chłop może byłoby to możliwe...zależy od stopnia zaawansowania prac do grudnia (chodzi o warunki noclegowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2007 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Potwierdzam, potwierdzam - Wiochman swój chłop, a i żonka swoja jest!!! Jak cóś, to na materacach mogo, ni??? Wiochman, spytaj żonkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.11.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Zobaczcie, jakie piękne projekty indywidualne pensjonatów drewnianych znalazłam: http://www.polskadrewniana.pl/index.php?pk=2 Najbardziej podoba mi się Dwór Mazowiecki i Gospodarstwo k. Rynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.11.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Wiochman, Wiochman, Wiochmany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2007 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Wiecie co? Chyba zaraz do Wiochmana zadzwonię, zobaczymy co powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 06.11.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Kochani strasznie dziękuję wam za zaproszenie!!! Cóż jestem juz umówiony... A co u was się będzie działo, jadło i piło to tylko mogę sobie wyobrazić. Wieś całą gębą. Te udźce, nalewki, kiełbasy ... Ból mą wiejską duszę targa to żałoba duszy, brzucha a i w końcu gardła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.11.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ale - udanej imprezki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2007 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Oby była co najmniej tak udana jak nasza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 07.11.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Ej, ludziki, a co ze strojami sylwestrowymi???? Robimy elegancję francję czy planujemy siedzieć przed kominkiem (piecem, etc.) w dzinsach ? Bo to poważna sprawa taki strój, nie baby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.11.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Sorrki. Zapomniałam, że pisząc ostatni post, nie zdjęłam czapki niewidki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.11.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 O strojach żem kurna nie myślała...raczej jakos tak swobodnie chyba... tu wiejska chata to raczej PO WIEJSKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2007 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 E tam po wiejsku. Cały rok mam po wiejsku, to chociaż na Sylwka chcę wyglądać po ludzku. Mam zamiar założyć spodnie, ale typowo wieczorowe, cienkie, eleganckie, do tego takiż żakiet i bluzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.11.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 No jak najbardziej jak najbardziej...przynajmniej mamy jasność ze strony Pani Pre....ekhe ekhe..datorki Stanowisko zobowiązuje Ja wyskoczę w fartuchu, takim wiecie non-iron w kwiaty, do tego gumofilce, jak przystało na GOSPODYNIĘ... Wy jesteście GOŚCIE to CO INNEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Mogę na luzie? Od krawata głowa mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2007 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Ja wyskoczę w fartuchu, takim wiecie non-iron w kwiaty, do tego gumofilce, jak przystało na GOSPODYNIĘ... Aha... Akurat. Pewnie masz taką kreację, że nam wszystkim oko zbieleje. Tomek, jeśli o mnie chodzisz, to przecież wiesz z doświadczenia - slipki i będzie OK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.11.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Kreacja - he he. Nie znasz mnie jeszcze kochana Kreacja to nie ja. nie po to sie człowiek na wieś wyniósł do łąk, lasów i ptaszków żeby w kreacje wskakiwać Tak serio - to mysle że jak kto chce. Żeby sie dobrze czuć. W zeszłym roku z nikim sie nie umawiałm, ale ludzie przyszli na luzie raczej chyba własnie wychodząc z założenia że na wsi to nie żaden bal exclusiw. jedna znajoma przyjechała w kreacji i jak zobaczyła że ja w dzinsach, golfiku i w trampkach to KAZAŁA MI przynajmniej trampki przebrać. Ale potem generalnie każdy się dobrze bawił czy w kreacji czy nie. Zawsze to i na dwór się wyjdzie (nie wiem jak z pogodą), może ognisko, wygodniej będzie, sugeruję, bez jakichs tam przesadnych toalet Ale troche elegancji niegdy nie zaszkodzi:-))) Ja się może wyrażę w biżuterii DPSka - w żakiecie Komtur - w braku krawata (przecz z krawatami!) Asia - jak tylko sobie życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 08.11.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Mogę na luzie? Od krawata głowa mnie boli " Krawat to pętla. Nigdy nie wiesz kiedy się zaciśnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts