Gagata 12.11.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 A'propos Maksiowych Opowieści - no cóż, nic Kumturze nie obiecuj, szczególnie NA PIŚMIE a Ty Maksiu w każdym razie - nie wierz....in wino veritas...nic nie poradzimy, chcemy czy nie Właśnie tak, Komturze, myśłałam, że PP.Komturostwo lepiej na dole - znam hsitorię Wyczynów Żurawiowych Pani Komturowej (całe forum zna )..To były Żurawiowe Wyczyny - dobrze pamietam...? DPSiu - dobry wybór - materac pierwsza klasa. Asiu - ale kanapka tez niczego sobie, zapewniam! Też DWUOSOBOWA Dobrze Kochani, weźcie śpiworki (wiecie jak to było jak raz taki jeden ZAPOMNIAŁ ŚPIWORKA.. ..a pani mówiła...) Ale jakby co - pościelą służę też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.11.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Dobrze pamietasz Gagato. Majka miała w zeszłym tygodniu drugą operację i narazie chodzi o kulach. Wolno jej zrobic bez kul tylko kilka kroków. Prośba do wszystkich, jakie napoje prawdy preferujecie? Białe, czerwone, wytrawne, półwytrawne, półsłodkie, słodkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.11.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Co do stopnia wykończenia domu dla gości to - żeby nie było rozczarowania - nie wiem czy będzie dużo do oglądania.. Obecnie jest tak: parter-podłogi czekają na kafle, kuchnie maja po 1 rzędzie kafli(obecnie w trakcie powstawania), na ścianach tynki, do zrobienia - łazienki, malowanie (sciany i elementy drewniane - cała kupa.. ), nie ma jeszcze kominków-kóz ani żadnych mebli, schody zrobione leżą na razie na podłodze, podłogi na antresolach sie robią (podbitka drewniana oraz lukarny czekają na wykończenie). Otoczenie - malowniczy klimat budowlany - główny bohater - betoniarka, gdzieniegdzie plamy zastygłego betonu zamiast trawy, tu i ówdzie deski różnego autoramentu oraz folie i szczątki ognisk budowlanych - tak po krótce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.11.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 A'propos Maksiowych Opowieści - no cóż, nic Kumturze nie obiecuj, szczególnie NA PIŚMIE a Ty Maksiu w każdym razie - nie wierz....in wino veritas...nic nie poradzimy, chcemy czy nie szczerze mowiac to jest mi już dziś wszystko jedno, wczoraj złamałem noge w kostce i do końca roku siedze w domu, noga w gipsie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.11.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Ło matko No to Maksiu - wyrazy głębokiego współczucia ale i .... może ma to dobre strony?? trzeba ich w każdym razie poszukac - nadrobienie zaległości w czytaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.11.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Współczuję Ci Maksiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.11.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Prośba do wszystkich, jakie napoje prawdy preferujecie? Białe, czerwone, wytrawne, półwytrawne, półsłodkie, słodkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.11.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 ..musiałam przyciszyc głosniczki...... ufffff! Komturze-dałeś czadu! No ja mysle, że to bardzo trudne pytanie i dlatego trudna jest ódpowiedź.. Ja preferuję - białe, czerwone, wytrawne, półwytrawne, półsłodkie i słodkie ! Ale serio to NAJBARDZIEJ lubię różowe - półsłodkie, białe - wtrawne, czerwone - półwtrawne. ...Ho ho ho - jaki wybór..my z komuny nieprzyzwyczajeni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.11.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Pytam, bo pewnie znów pojadę na Węgry. Komturskie wychodzi różowe wytrawne. Narazie bez smaku. Spróbowałem zaledwie kilka kropli przy obciąganiu z balonika. Klaruje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.11.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Aaaaa - teeeeeraz rozuuuuumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.11.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Pytam, bo pewnie znów pojadę na Węgry. Badacsony Szurkebarat ........półsłodki Keknyelu ....wytrawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.11.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Dobrze nam się wątek rozwija...we własciwym kierunku Ale pogoda stricte barowa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.11.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Dobrze nam się wątek rozwija...we własciwym kierunku Ale pogoda stricte barowa...... zamiast Tokaja na razie Tyskie otwarłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2007 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Maksiu!!! Co się stało???!!! Rany, naprawdę współczuję, to musi być okropne!!! A jaki ból!!! I takie długie leczenie!!! Tomku - ja to najlepiej półsłodkie lub półwytrawne, ale wypiję i inne, a co mi tam! No to się cieszę, że rezerwację mam zrobioną na materacyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.11.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.11.2007 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 A ja jestem od wczoraj w...............y i to bardzo. Urzędzy Skarbowe mają komputery tylko i wyłącznie po to by grać w Pici Polo, albo Chruszczówkę. %$#@&^(*^)))))% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2007 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Tomku, rozumiem Cię doskonale. Wszyscy wiemy, że dyskusja z US jest jak mówienie do ściany. Mam nadzieję, że jakoś przez te kłopoty przebrniesz szczęśliwie, trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2007 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Tomku, mam nadzieję, że przesyłka do Ciebie dotarła, wysłałam na Konstancin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.11.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Jeszcze nie. Jestem na miejscu, bo Majka ma co drugi dzień rehabilitację i ją wożę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2007 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 O! Paweł wysłał w poniedziałek. Wysyłał razem z inną przesyłką, do Bierunia, tamta doszła we wtorek. Jakby co to daj znać, czy doszło, bo trza reklamować, w mordę jeża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts