DPS 23.11.2007 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Najbardziej agroturystycznie to byłoby pójść spać z kurami i raniutko wstać do obrządku. Mam nadzieję, że nie będziemy tacy znowu agroturystyczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.11.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Najbardziej agroturystycznie to byłoby pójść spać z kurami i raniutko wstać do obrządku. Mam nadzieję, że nie będziemy tacy znowu agroturystyczni. Spać z kurami? Sorry, mam inne preferencje sek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2007 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Tomek, Ty lepiej sms-y sprawdź, bo nie odpowiadasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.11.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Pre... nic nie doszło. Na priva wysyłam Ci numery kom. mojej i Majki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.11.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Najbardziej agroturystycznie to wstać nastepnęgo dnia jak nowo narodzony no i dlatego preferuję grappę, co i wam wszystkim polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Najbardziej agroturystycznie to byłoby pójść spać z kurami i raniutko wstać do obrządku. Mam nadzieję, że nie będziemy tacy znowu agroturystyczni. To jak sie u Was jest tak trzeba ? A co sie obrzadza w tym obrzadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.11.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 中華人民共和國 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.11.2007 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Najbardziej agroturystycznie to byłoby pójść spać z kurami i raniutko wstać do obrządku. Mam nadzieję, że nie będziemy tacy znowu agroturystyczni. To jak sie u Was jest tak trzeba ? A co sie obrzadza w tym obrzadku? Obrządki są czysto chrześcijańskie (tu wino w wodę nikt nie zamienia). Bać się nie nalezy. I tak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2007 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Najbardziej agroturystycznie to byłoby pójść spać z kurami i raniutko wstać do obrządku. Mam nadzieję, że nie będziemy tacy znowu agroturystyczni. To jak sie u Was jest tak trzeba ? A co sie obrzadza w tym obrzadku? Ano - trzeba kury z kurnika wypuścić na wybieg i nakarmić oraz wody im dać, trzeba psa i koty nakarmić, wstawić ziemniaki dla kur do gotowania, kaszę dla pieska, obejście ze śniegu obmieść, w kuchni rozpalić... i już można zjeść śniadanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2007 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Najbardziej agroturystycznie to byłoby pójść spać z kurami i raniutko wstać do obrządku. Mam nadzieję, że nie będziemy tacy znowu agroturystyczni. To jak sie u Was jest tak trzeba ? A co sie obrzadza w tym obrzadku? Obrządki są czysto chrześcijańskie (tu wino w wodę nikt nie zamienia). Bać się nie nalezy. I tak trzeba. To zależy, czy się jest "swój" czy "dostojny" gość. "Dostojni" goście mają spokój, "swoi" i tak się budzą, więc mogą pomagać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 To zależy, czy się jest "swój" czy "dostojny" gość. "Dostojni" goście mają spokój, "swoi" i tak się budzą, więc mogą pomagać. Ja bym byla dostojno swoja. Po pierwsze wyspac sie , zjesc sniadanko i mozna sie obrzadzac Moze byc ? Zapomnialam o swinkach , jakby byly malutkie , albo baranki to bym mogla siedziec tydzien I kozy tez. Bym dlugiemu miala co opowiadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.11.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 To może bądżmy mniej AGRO a bardziej TURYSTYCZNI.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.11.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 To może bądżmy mniej AGRO a bardziej TURYSTYCZNI.... Czyli: "zaprawa poranna" by nabrać kondycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2007 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 To zależy, czy się jest "swój" czy "dostojny" gość. "Dostojni" goście mają spokój, "swoi" i tak się budzą, więc mogą pomagać. Ja bym byla dostojno swoja. Po pierwsze wyspac sie , zjesc sniadanko i mozna sie obrzadzac Moze byc ? Zapomnialam o swinkach , jakby byly malutkie , albo baranki to bym mogla siedziec tydzien I kozy tez. Bym dlugiemu miala co opowiadac Nie ma tak dobrze, moja droga. Najpierw zwierzęta, potem ludzie do karmienia. A te świnki to Ty być chciała głaskać czy jeść? Kozę mogę od sąsiadki przyprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.11.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 "zaprawa poranna"??? chmm..chmm.. - można to CO NAJMNIEJ dwojako rozumiec Ale mam teraz roboty (wnętrza) - Jeżdżenie, szukanie, przywożenie, PROJEKTOWANIE (najwyższy czas!!) - nie ma czasu załadować..... Całe piątki zwykle we Wrocku bo i stamtąd cos czasem konieczne itp Chcielismy to i owo przed zima jeszcze zrobic ale juz ... ZA PÓŹNO... (patrzę przez okno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.11.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 W komturii jedna sciana niepotynkowana. Wiaderka z tynkiem przyjechały do Warszawy. Kończymy wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.11.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 ..Ale slicznie jest tak biało i zimowo... mimo wszystko... Bo tu u mnie za oknem jest własnie tak - brak chlapy, pośniegowego błota (zgniłego jabłka jak na to mówiłam w dzieciństwie.. ) tylko bialo i spokojnie........... Panowie pracują we wnetrzu więc ich nie widac i nie słychać, można prawie udawac że ich nie ma .. Znalazłam świetne drewniane meble , chyba je pokupujemy dla Gości - są z surowego drewna - będe miała malowania !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Gagatko, czy ta firma meblarska ma stronę internetową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.11.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Mam takie nieśmiałe pytanie Którego zaczynamy i którego kończymy. Przysłowie mówi, że na trzeci dzień gość i ryba zaczynają... I jeszcze jedno pytanie do Gagaty i Pre... datorki. Jakie napoje preferują Romek1950 i Paweł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.11.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Słoneczko Podaję adresy: http://www.stylowemeble.szczecin.pl (tu zrobią na zamówienie, swoja techniką (grube, masywne meble, świetne!) co sobie zażyczysz! I faktycznie negocjują ceny. http://www.1000mebli.pl (tu można zamówić wersję z surowego drewna do pomalowania samodzielnie, co mnie interesuje, no i polecam - zajrzyj na meble kute - jest tam link - bardzo ładne rzeczy!) Komturze - ja zapraszam na 3 dni (do od 31 grudnia do 2 stycznia) co by sowbodnie dojśc do siebie a może i okolice troszkę zwiedzić.. Ale nie każdy zdaje sie może Ale PODTRZYMUJĘ Romek1950 lubi piwo i wódeczkę - takie proste męskie przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts