DPS 03.12.2007 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Mam nadzieję sprawdzić to osobiście u Gagaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.12.2007 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Mam nadzieję sprawdzić to osobiście u Gagaty. Wyłacznie na swoją własną odpowiedzialność. Mam nadzieję, że Gagata wybaczy, a sąsiedzi nie będą wzywali policji i pogotowia ratunkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2007 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Iiiiiiiiiiieeeeeeeee tam. Do najbliższych sąsiadów 500 m, a dokoła las. Wiem, bo byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.12.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Hej przyjaciele, zajrzyjcie proszę pod poniższy link http://forum.muratordom.pl/tak-wyglada-10-dziel-sztuki-po-30-zl,t118607.htm i weźcie czynny udziałpozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.12.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ojej ale mnie choróbsko powalio.. wstałam z łóżka po 3 dniach... A wystarczyło pojechać do Wrocławia - co za toksyczne miasto! (cała prawda jest tak że biegałam bez czapki spocona załatwiając co się da a wiatr łeb urywał... ale jestem GUPIA ) DPSiu dobrze mówisz - sąsiadami się nie przejmuj Komturze bo ich nie ma i ŚPIEWAJ!!! Ale dostałas ładną i Jak Najbardziej Na Miejscu ksywkę Zasłużona....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.12.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ansemo - wybacz że tłumacze tak zawile ale to u nas rodzinne (naprawdę ) Z tą działanością i KRUSem chodzi o to żeby np prowadząc działalnośc normalną" (na ZUS-ie..chmm. czy to jest NORMALNE??) nie przejśc sobie nagle na KRUS poprzez zakupienie 1 ha i zamiast ZUSu zacząc płacić KRUS bo wielu by tak chetnie uczyniło Aby takim machlojkom zapobiec - istnieje przepis, że nie można uruchomić działaności gospodarczej wcześniej niż po 3 latach płacenia KRUS. A jesli sie takową prowadzi w momencie przechodzenia na KRUS - trzeba ja zlikwidować (ja tak miałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 04.12.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Wlasnie zakonczylem analizowanie przeslanej ustawy i mysle ze cos sie wymysli. 2. mam inne pytanie , co to za zielony "syf" http://img221.imageshack.us/img221/8604/p1050113crqv0.jpg mam tego kilka hektarow. W okresie letnim przeoczylem to, ale teraz widac to wszedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2007 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Trudno rozpoznać ze zdjęcia, jest niewyraźne. Jesli pytasz o to rzadkie z przodu - to jakaś trawa. Jeśli to ciemniejsze z tyłu - najprawdopodobniej jest to żarnowiec miotlasty, powszechnie rosnący na nieużytkach i przy drogach, wieloletni krzew. Kwitnie na żółto wiosną, całkiem ładnie, a zimą mozna fajne stroiki robić z jego zielonych cały rok pędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 04.12.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 wlasnie zaczelem czytac o tym zarnowcu. U mnie rosnie to w lesie i bardzo mi sie to "nie widzi'. Calkowicie gryzie sie z moja koncepcja lasu. Jak na razie nie ma informacji jak to zwalczac. ps.faryki stroikow nie planuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2007 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Niestety - to jest pewna informacja. Za dobra (zbyt cenna rolniczo) ziemia. Chciałeś mieć po prostu jakikolwiek las? Czy też las koniecznie np. świerkowy? Mogę jeszcze będąc w Agencji dopytać dokładnie, ale... to tylko dla czystości sumienia. Zresztą, spróbuj wrzucić w google "zalesienia", powinno też wyskoczyć, albo wejdź na stronkę Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa ewentualnie Ministerstwa Rolnictwa, tam powinny być szczegółowe informacje. Zaraz, zaraz. Na swoim polu to ja sobie mogę posiać żyto, posadzxić kartofle, a jak lubię to bambusy albo i sosny. Jeżeli robię to na własny koszt, nie wołam o wsparcie, dofinansowanie czy inne rekompensaty. To moje pole. Zdaje się, że nie ma przepisu, który mi nakazuje na swoim polu (np. gleba pszenno-buraczana) sadzić buraki i siać pszenicę. DPS, gratuluję zasłużonego tytułu Ło matko, dopiero zauważyłam, że sam Mirek Lewandowski nam się wpisał! No to też ja tak od razu napisałam, kilka postów wyżej. Sądzę też, że gdybyś po prostu posadził sobie ten lasek i nie występował o żadne dopłaty rolne z tym związane ani nie przystępował do żadnych programów rolnośrodowiskowych - to co komu do tego, co rośnie na Twojej ziemi? Może park sobie zakładasz? Twoje prawo. Nie istnieje żadne prawo, w którym byłoby napisane, że zakazuje się sadzenia drzew na swoich polach. Dziękuję za gratulacje, tytuł jakoś bardzo zobowiązuje, tera głupio będzie komuś przygadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2007 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Gagatko, mam nadzieję, że już lepiej jest z Tobą! Boszszsz... co ja z Tobą mam, smarkata jedna! Bez czapki po mieście latać! No i dziękuję za gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 FORUMOWA DOBRA DUSZA I POMOCNA DŁOŃ ORAZ NASZA PRE...DATORKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2007 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Czekaj. Ja Cię dorwę. A wtedy zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.12.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Czekaj. Ja Cię dorwę. A wtedy zobaczysz. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?" " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2007 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Jakbym powiedziała, to nie byłoby niespodzianki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 06.12.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Witam! Powrocilam! Zdalam sobie sprawe, ze bez "forum" nie mozna juz zyc wciaga jak wodne glebiny Jestem przerazona ogromem zaleglosci w czytaniu, pewnie bede przeskakiwac aby za wami nadazyc Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.12.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Fajnie, że wróciłaś. Forum działa jak... narkotyk, ale jest jedna różnica. Pozytywny narkotyk. Nie przeskakuj, czytaj powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ansemo 06.12.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ansemo - wybacz że tłumacze tak zawile ale to u nas rodzinne (naprawdę ) Dzięki za wyjaśnienia. Teraz chyba już rozumiem co ustawodawca miał na myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.12.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 I znów się tylko zgłaszam jedna ręke wystawiając spod kołdry, choróbsko juz sie wycofuje, jestem dobej myśli. BĘDĘ JUZ ZAWSZE CHODZIĆ W CZAPCE (jezu dalam to na piśmie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2007 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Będziemy sprawdzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts