Gagata 10.12.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.12.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Hej tu ja znowu,w kwestii naszego długo oczekiwanego spotkania: a możemy prosić o mapkę z jakiegoś http://www.viamichelin.pl, bo chyba nie wszyscy wiedzą jak dotrzeć ... My już po chrzcinach, wyobraźcie sobie, że ksiądz nie chciał ochrzcic mojej Hani w naszym kościele, bo powiedział, że to kościół filialny a w nim się nie chrzci ... myślał że trafił na ufną owieczkę bożą pajac jeden, a ja go sprawdziłam w innych kościołach i powiedziałam mu że kłama to wielki grzech i albo u nas albo wcale.Chrzest był u nas ... przekonałam go w takim razie, albo to siła takich karteczek z podobizną największych Polaków, które by go ominęły w przypadku braku chrztu. Nie mogę zrozumieć, że ludzie godzą sie na takie coś, żeby jeździć dla widzimisię jakiegos zadufanego w sobie proboszcza 5 km od swojego miejsca zamieszkania do obcego koscioła. Strasznie mnie to zbulwersowało i postanowiłam nie odpuścić. Efekt jest taki, że teraz będzie musiał ustąpić, bo ludzie z naszej wioski byli bardzo wzruszeni, że znów dzieci są chrzczone w naszym zabytkowym kościółku. Widziałam jak mieli łzy w oczach i sie uśmiechali do siebie i nas. A ksiądz proboszcz będzie musiał sie nauczyć, że ludzie na wsi nie traktują go jak swietą krowę i nie biorą za pewnik wszystkiego co powie - pomyślcie że on ich tak zwodził od lat 60-tych, a oni się na to godzili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No - dosyć tego dobrego. Tydzień mija, a nikt się nie odzywa. Tomek, gdzie będziesz na święta? Dostałeś w końcu przesyłkę? Gagato, czy masz dużą lodówkę, albo jakąś zimną komórkę na zapasy? Bo nie wiem, ile tego jedzenia zabrać. Asiu, odezwij się, może jakoś razem byśmy się zabrali albo co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Hej tu ja znowu, w kwestii naszego długo oczekiwanego spotkania: a możemy prosić o mapkę z jakiegoś http://www.viamichelin.pl, bo chyba nie wszyscy wiedzą jak dotrzeć ... Popieram, bo sam GPS może nie dac rady. Dojedziemy pewnie już w ciemnościach i głupio by było zajechać do innego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No proszę, fluidy jakieś czy cuś. Asia, my drogę mniej więcej znamy (dalej to więcej, im bliżej do Gagaty to mniej ), bo raz już tam błądziliśmy. I tak będę pytała jeszcze na priva o szczegółową instrukcję dojazdu, tam ciężko trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.12.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Asia, Tomek - DPS-ie trafili to i Wy traficie ! Ale podam namiary na priv - OK?? A z żarciem to bez przesady - mamy się spotkać a nie umrzeć z obżarstwa Ale mam wielką zamrażarę jakby co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Oczywiscie dawaj na priva. GPS to tylko maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.12.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Kochani, napiszcie jeszcze (może byc na priv) skąd dokładnie będziecie jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Kochani, napiszcie jeszcze (może byc na priv) skąd dokładnie będziecie jechać. Z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.12.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 łeee, nie z Mazur... jakos nie kojarzę Cię z Warszawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja też poproszę o instrukcję od tego czegoś na B. do Was. Oczywiście na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.12.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Szczegółowy dojazd do naszego domu w samej wsi opiszę szczegółowo, cobyście bardzo nie błądzili tym bardziej że drogi ci u nas...jakby to powiedzieć......... - to ciekawe jak drastyczna jest różnica, kiedy wyjeżdżacie z Wielkopolski i wjeżdżacie na Dolny Śląsk - sami zobaczycie zresztą. nawiasem mówiąc - mamy takie fajne gotowe trasy dojazdowe dla znajomych tyle że do de w tym przypadku bo to z Wrocka hi hi ...czegoś na B??? chmmmm..?? wybacz tępotę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Hmmmm... piszę z pamięci, Pawła koło mnie nie ma, to ogę coś mieszać. Chodziło mi o te ostatnie wioski, pierwsza od naszej strony chyba była na B. Ale mogę się mylić, naprawdę. W każdym razie przez te wioski, co to po nich błądziliśmy. Żebyśmy nie błądzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.12.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Wszystko napiszę, dajcie czas do czwartku (pojutrze)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.12.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Asia, jak rozumiem, będzie jechać z - Dąbroszyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.12.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Asia, jak rozumiem, będzie jechać z - Dąbroszyna? taaa, bo widzisz ... my tam mieszkamy na stałe nawet mamy zameldowanie ! po chwilowych pogaduszkach z DPS-ką, mamy zamiar pogadać z naszymi drugimi połowami i pojechać wspólnie, może trafimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.12.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Asia - tak tak tak - ja ZAUWAŻYŁAM że tam mieszkacie NA STAŁE ..moja tępota ma swoje granice...chyba... Ale wolę się upewnić SKĄD JEDZIECIE żeby pokombinowac trasę dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No nie, proszę mi tutaj bez wzajemnych szpileczek, mam zamiar dobrze się bawic w Sylwestra i nie xzgadzam się na żadne "anse". Asia, proszę bez takich! Gagatko, wszyscy wiemy, że słowo "tępota" w zestawieniu z Tobą brzmi po prostu... absurdalnie i groteskowo. PAX! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 "Londyn... Londyn... Nie ma takiej stacji. Może być Lądek Zdrój" Mój GPS nie potrafii namierzyć Gagaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.12.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 DPSko - tylko dlatego tak swobodnie nim szafuję Ale dzięki dzięki...... A szpileczki żadnej nie zauważyłam.... ..eee - DPS-iu jesteś nieceniona jako Rozjemca Forumowy (zauważyłam to i podziwiam..) ale tym razem nie trza Myśmy się z Asią dogadały bezproblemowo! ..natomiast że ja jestem roztargniona to szczera prawda..i .. zwiększa mi sie to z, że tak powiem, upływem czasu.. Tomku - He he ani Lądek ani Londyn - nie ma lekko...to się nazywa zadupie! - jesteśmy z tego dumni Instrukcje na privach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts