tomek1950 19.12.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Gagato, masz przygotować pokaz slaidów z Waszego remontu. To samo wezwanie odnosi się do Asi i... o ile można... Pre...datorkai też. Widziałem w lipcu co jest u naszej Pre, ale przecież się zmieniło. A historia... jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.12.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Tooooomeeeeeekkkkkkkk!!!! Dostałeś te grzyby? Dobrze, że jestem tutaj niepotrzebna w roli Predatorki. Ale jeszcze nie wysyłałaś priva, nie? Przed chwilą dojechały żółtym samochodem. Dzięki! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 20.12.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Gagato, masz przygotować pokaz slaidów z Waszego remontu. To samo wezwanie odnosi się do Asi i... o ile można... Pre...datorkai też. Widziałem w lipcu co jest u naszej Pre, ale przecież się zmieniło. A historia... jak było. Yes, sir!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ansemo 20.12.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 ..nawiasem mówiąc nic nie wiedziałam o tym limicie 40 tys.... to może jednak działalność z najniższym podatkiem (50 zł m/c)?? Ale to PO TRZECH latach KRUSowania..U mnie to nie bardzo wchodzi w grę bo muszę wystartować w tym roku, więc trzech lat nie chcę i nie mogę czekać... Ansemo - mam podobne dylematy No właśnie - najgorzej że jakoś trudno mi znaleźć miejsce gdzie byłyby wszystkie istotne informacje podane jasno i wyraźnie. Na szczęście forum Muratora to potęga. Jeszcze raz - dzieki DPS i Gagata za wszystkie podpowiedzi. ...Albo wszystko wyremontuję, sprzedam z zyskiem, kupie mały domek i będe żyć w spokoju za grosze (własne warzywka itp) a inni niech sie martwią o PRZEPISY OKOŁOAGROTURYSTYCZNE i pie..... ZUS i KRUS :evil: Nie daj się. Będzie dobrze. Skarbówka. Czyli chodzi przede wszystkim o to żeby prowadzić księgowość kreatywną w swoim zeszyciku a nie za pomocą terminala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.12.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 KSIĘGOWOŚĆ KREATYWNA - dla mnie bomba Ansemo - jakby co zawsze p 3 latach możesz przejść na działalność gdyby okazało się że to ma sens.. ja też JESZCZE nie mogę ale został mi tylko (??) niecały rok.. a przez ten czas .... myślę, myślę A co do terminala i płatności - jeśli będziecie mieli dostep do internetu u siebie a pewnie tak, to goście mogą wpłacać kasę via internet na miejscu że tak powiem..myślałes o tym? Tzn mam na mysl kase za noclegi bo nie wiem co planujecie szczegółowo? ...Ogólnie to mam pozytywne nastawienie tylko czasem ... te kryzysy.... DPSiu - mów tak, mów !! Pokaz slajdów OBOWIĄZKOWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.12.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Instrukcje poszły! Proszę mi łaskawie potwierdzić otrzymanie, jakby co - prześlę raz jeszcze na maila np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.12.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Ja mam nadzieję że Państwo znacie terminologię typu np - "wjazd na rondo na godzinę 18.00, wyjazd na godzinę 9.00" - czy to jest dla Was czytelne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2007 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Gagatko, postaramy się rozumieć jakby co, będziemy jeszcze dopytywać albo i dzwonić z drogi. Jeszcze nie zdążyłam tego przeczytać, ale na pewno pięknie napisałaś. Już niedługo - NADCHODZIMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2007 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Tomek, jak się cieszę, że nareszcie dostałeś! Już się martwiłam, że pomyślisz, że ściemniam, że wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.12.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Ja mam nadzieję że Państwo znacie terminologię typu np - "wjazd na rondo na godzinę 18.00, wyjazd na godzinę 9.00" - czy to jest dla Was czytelne? Znaczy coś w tym stylu? :D http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/zegarek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.12.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Ja mam nadzieję że Państwo znacie terminologię typu np - "wjazd na rondo na godzinę 18.00, wyjazd na godzinę 9.00" - czy to jest dla Was czytelne? Szczerze mówiąc... nie bałdzo Ale się nie przejmuj trafię. Już namierzyłem pobliskie Sagany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2007 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Tomek, ja za pierwszym razem też taki kozak byłam. "Trafię, przecież mamy mapę, z tej wsi do tamtej i jesteśmy". Tylko, że tam nie ma oznaczeń. Ty lepiej dobrze czytaj tę instrukcję, bo będziesz błądził na finiszu, wiem coś o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2007 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.trojmiasto.pl/kartki/pliki/kartka_39.gif Wszystkiego dobrego, spokoju, ciepła rodzinnego, błogosławieństwa Bożego i spełnienia marzeń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.12.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Tomek, ja za pierwszym razem też taki kozak byłam. "Trafię, przecież mamy mapę, z tej wsi do tamtej i jesteśmy". Tylko, że tam nie ma oznaczeń. Ty lepiej dobrze czytaj tę instrukcję, bo będziesz błądził na finiszu, wiem coś o tym. W razie czego bedę dawał znaki dymne, bo komórka pewnie tam nie będzie miała zasięgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.12.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Tak tak Słoneczko coś W TYM STYLU ..fajne Słuchajcie! Wyobraźcie sobie że rondo to ... ekh ... ekh ...zegarek.. ..okrągły .. Wjeżdżacie na godzinie 18.00 (dół tarczy zegarka) a wyjeżdżacie na - i to zależy. Jak jedziecie np na rondzie w prawo o kąt 90 stopni to wyjedziecie z ronda na godzinie.....???? No proszę - ZAGADKA NA KTÓRĄ GODZINĘ WÓWCZAS WYJEDZIECIE Z RONDA? Zaskoczę Was - komórki działają - nie wszędzie i nie zawsze ale działają! A opis jest tak szczegółowy że nie można nie trafić. Drukujecie go, karteczkę bierze w łapkę pilot i - pilotuje! Ale PO CO oznaczenia na drogach ?? Przecież my - miejscowi wiemy jak dojechać Nawiasem mówiąc podobnie zbędne jest używanie kierunkowskazów....oraz świateł drogowych.. JA wiem gdzie skręcam i JA widzę. I TO W ZUPEŁNOŚCI WYSTARCZY CZY OPISY DOTARŁY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.12.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Alebo se GPSa zainstalujta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.12.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Tak tak Słoneczko coś W TYM STYLU ..fajne Słuchajcie! Wyobraźcie sobie że rondo to ... ekh ... ekh ...zegarek.. ..okrągły .. Wjeżdżacie na godzinie 18.00 (dół tarczy zegarka) a wyjeżdżacie na - i to zależy. Jak jedziecie np na rondzie w prawo o kąt 90 stopni to wyjedziecie z ronda na godzinie.....???? No proszę - ZAGADKA NA KTÓRĄ WÓWCZAS WYJEDZIECIE Z RONDA? Zaskoczę Was - komórki działają - nie wszędzie i nie zawsze ale działają! A opis jest tak szczegółowy że nie można nie trafić. Drukujecie go, karteczkę bierze w łapkę pilot i - pilotuje! CZY OPISY DOTARŁY? Przepis dotarł. Nie jestem tylko pewien, czy uda się przyjechać na rondo dokładnie o 18.00. Jesli przyjadę wcześniej, to nie ma sprawy, poczekamy. Gorzej jeśli dojedziemy później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.12.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Alebo se GPSa zainstalujta Mam GPSa, ale on twierdzi, że Doliny Baryczy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.12.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Tomku, teraz jednak poważnie zwątpiłam czy traficie.... I od razu spieszę z wyjaśnieniem - opisy spreparował dla Was Romek1950. Jego podziwiajcie lub ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.12.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 DOLINA BARYCZY JEST Wrrrrrrrrrrrrrrr...................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts