Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

Rany Brazia :o Jak Cię zapytają co chcesz sadzić to tylko nie odpowiadaj, że ziemniaki :o To by znaczyło, że lubisz bimber :oops: :wink: :lol: :lol:

Tomku dobre! :lol:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Żyto tez odpada z tego samego powodu. :lol:

Może jakies uprawy ekologiczne? To jest "trendy" :wink: :D

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ciiiiiiiiii..... Mój syn zamierza z kolegami założyć pieczarkarnię. :o

Będzie miał odbiorcę nawozu popieczarkowego. :lol:

Wy się śmiejcie :-? :wink:

Jak zapyta co chcę tam robić to się zatnę i z uporem maniaka będę powtarzać : "Chce hodowac konie". Mam nadzieję, że to wystarczy!!

Tomku w razie gdyby, to po nawóz do mnie syna przyślij :wink: :D

A ty odbierasz kompost popieczarkowy. Super :D To się nazywa Forumowa współpraca. :D

Wy się śmiejcie :-? :wink:

Jak zapyta co chcę tam robić to się zatnę i z uporem maniaka będę powtarzać : "Chce hodowac konie". Mam nadzieję, że to wystarczy!!

Tomku w razie gdyby, to po nawóz do mnie syna przyślij :wink: :D

A ty odbierasz kompost popieczarkowy. Super :D To się nazywa Forumowa współpraca. :D

Moge odebrać, tylko do czego on mi sie przyda :roll:

Chcesz, by na Twoim polu wszystko rosło "jak na drożdżach?" Ziemniaki, żyto... :wink:

Chcesz, by na Twoim polu wszystko rosło "jak na drożdżach?" Ziemniaki, żyto... :wink:

Aaaaa ... czyli mam być rolnik pełnom gembom, tak :wink:

A jak sobie posadzę grzadkę ziółek to się liczy??

Smichy chichy sobie urzadzam, a tu północ prawie. Lecę spać, jutro batalia mnie czeka. A później konie :D Oj, zmarzne pewnie jak diabli, ale ...

Do jutra :D

Śpij dobrze, a jutro walcz. Ja trzymam kciuki. Musi być dobrze.

Gdzieś muszę spróbować po latach jazdy na koniu. :wink:

Rany Brazia :o Jak Cię zapytają co chcesz sadzić to tylko nie odpowiadaj, że ziemniaki :o To by znaczyło, że lubisz bimber :oops: :wink: :lol: :lol:

Tomku dobre! :lol:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Żyto tez odpada z tego samego powodu. :lol:

Może jakies uprawy ekologiczne? To jest "trendy" :wink: :D

Powiedz,że będziesz uprawiać mak i konopie. :wink:

Mak, bo lubisz makowce, a konopie bo przemysł dziewiarski jest Ci bliski :wink:

Trzymam już kciuki za Brazę. Mam nadzieję, że wszystko dobrze. I oczywiście hodowla koni wystarczy, tylko musi się mieć dla nich zapewnioną paszę, czyli albo dzierżawione albo swoje łąki. No i od razu można mówić, że to będzie w przyszłości agroturystyka, w gminach zwykle się z tego cieszą, bo to dobrze dla gminy jak ma takie gospodarstwa. :D

Dopiero mam czas żeby sie tym zająć, mamy kłopoty z autem a Romek dziś miał jechac na plener ze szkołą do Szklarskiej... Jak na razie siedzi w warsztacie :-? :-? . A może pamietacie że jeep był robiony własnie jak byliście i PO TO ŻEBY NA PEWNO SPRAWNY pojechał w górki...

Braza - ja tez trzymam kciuki i pisz o postępach! A Bazylek dziekuje za miłe słowa patrząc w oczy.....

A teraz relacja, aczkolwiek niepełna, bo Pańci w gminie nie było - znowu :evil:

Poszłam sobie do owego biura nieruchomości po numery działek - pewne jest, że to działki tego samego właściciela! No i znowu mnie przygięło, bo facet w biurze zapiera się zadnimi łapami, że to są grunty rolne z prawem do zabudowy siedliskowej i na takie potrzeba 3ha - w gminie Kołobrzeg :o Wiem, wiem, muszę dowiedzieć się konkretów w gminie, ale i tak oklapłam z lekka :-? Mówię mu, że ja chcę tam konie i agroturystykę z nimi związaną, że w ODR powiedzieli mi, iż potrzebuję 1ha i to wcale nie w gminie K-g tylko może być gdzie indziej, a on dalej w zaparte, że nie - i koniec!! 3 ha, bo taka jest powierchnia średniego gospodarstwa w gminie!!!

Ludzie, ja już głupia jestem, a do gminy mogę dopiero w poniedziałek - i jeśli znowu pańci nie będzie, to się tam obozowiskiem rozłożę :x

maksiu - tak jest!

Więc teraz będzie GAGARomek i PREPaweł JAKO.................. NASZ SYLWESTROWY BOOOOOYSBAAAAAAAAAND!!!!!!!!

http://images30.fotosik.pl/135/a58755ead1bd42b6m.jpg

http://images34.fotosik.pl/96/4d98a7be2f4c795fm.jpg

Tu jedna z fanek chciała DO CHŁOOOPAAAKÓW! Ale ... nic z tego.. pa pa !!!

http://images34.fotosik.pl/96/7657216e9de22546m.jpg