tomek1950 03.01.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Rany Brazia Jak Cię zapytają co chcesz sadzić to tylko nie odpowiadaj, że ziemniaki To by znaczyło, że lubisz bimber Tomku dobre! Żyto tez odpada z tego samego powodu. Może jakies uprawy ekologiczne? To jest "trendy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.01.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Wszystko będzie ekologiczne jak nawozić będzie własnej produkcji gnojówką a nie nawozami A końskie łajno to super nawóz! I pieczarki na nim rosną fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.01.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ciiiiiiiiii..... Mój syn zamierza z kolegami założyć pieczarkarnię. Będzie miał odbiorcę nawozu popieczarkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Wy się śmiejcie Jak zapyta co chcę tam robić to się zatnę i z uporem maniaka będę powtarzać : "Chce hodowac konie". Mam nadzieję, że to wystarczy!! Tomku w razie gdyby, to po nawóz do mnie syna przyślij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 I jeszcze jedno. Trzymam jutro za Twoje powodzenie w rozmowach z gminą kciuki. Na pewno się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Wy się śmiejcie Jak zapyta co chcę tam robić to się zatnę i z uporem maniaka będę powtarzać : "Chce hodowac konie". Mam nadzieję, że to wystarczy!! Tomku w razie gdyby, to po nawóz do mnie syna przyślij A ty odbierasz kompost popieczarkowy. Super To się nazywa Forumowa współpraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Wy się śmiejcie Jak zapyta co chcę tam robić to się zatnę i z uporem maniaka będę powtarzać : "Chce hodowac konie". Mam nadzieję, że to wystarczy!! Tomku w razie gdyby, to po nawóz do mnie syna przyślij A ty odbierasz kompost popieczarkowy. Super To się nazywa Forumowa współpraca. Moge odebrać, tylko do czego on mi sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.01.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Chcesz, by na Twoim polu wszystko rosło "jak na drożdżach?" Ziemniaki, żyto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Chcesz, by na Twoim polu wszystko rosło "jak na drożdżach?" Ziemniaki, żyto... Aaaaa ... czyli mam być rolnik pełnom gembom, tak A jak sobie posadzę grzadkę ziółek to się liczy?? Smichy chichy sobie urzadzam, a tu północ prawie. Lecę spać, jutro batalia mnie czeka. A później konie Oj, zmarzne pewnie jak diabli, ale ... Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.01.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Śpij dobrze, a jutro walcz. Ja trzymam kciuki. Musi być dobrze. Gdzieś muszę spróbować po latach jazdy na koniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.01.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Rany Brazia Jak Cię zapytają co chcesz sadzić to tylko nie odpowiadaj, że ziemniaki To by znaczyło, że lubisz bimber Tomku dobre! Żyto tez odpada z tego samego powodu. Może jakies uprawy ekologiczne? To jest "trendy" Powiedz,że będziesz uprawiać mak i konopie. Mak, bo lubisz makowce, a konopie bo przemysł dziewiarski jest Ci bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Trzymam już kciuki za Brazę. Mam nadzieję, że wszystko dobrze. I oczywiście hodowla koni wystarczy, tylko musi się mieć dla nich zapewnioną paszę, czyli albo dzierżawione albo swoje łąki. No i od razu można mówić, że to będzie w przyszłości agroturystyka, w gminach zwykle się z tego cieszą, bo to dobrze dla gminy jak ma takie gospodarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.01.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 http://images28.fotosik.pl/135/bc9906a906d0dda3m.jpg 1,2,3 próba mikrofonu (czy czegoś tam..) Czy będzie dobrze jak powstawiam fotki w ten sposób jak wyżej? Na zdjęciu znów zbiorówka lecz zmienił sie fotografujący (i aparat ) więc nieco inny skład (zagadka-kto przybył kogo ubyło??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.01.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Dopiero mam czas żeby sie tym zająć, mamy kłopoty z autem a Romek dziś miał jechac na plener ze szkołą do Szklarskiej... Jak na razie siedzi w warsztacie . A może pamietacie że jeep był robiony własnie jak byliście i PO TO ŻEBY NA PEWNO SPRAWNY pojechał w górki... Braza - ja tez trzymam kciuki i pisz o postępach! A Bazylek dziekuje za miłe słowa patrząc w oczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Depeesia przybyła, ale nie wiem kto ubył ... No qurczę, to musiała być superaśna zabawa!!!! Gagatko Bazylka w nochal zimny cmoknij - jest fantastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 A teraz relacja, aczkolwiek niepełna, bo Pańci w gminie nie było - znowu Poszłam sobie do owego biura nieruchomości po numery działek - pewne jest, że to działki tego samego właściciela! No i znowu mnie przygięło, bo facet w biurze zapiera się zadnimi łapami, że to są grunty rolne z prawem do zabudowy siedliskowej i na takie potrzeba 3ha - w gminie Kołobrzeg Wiem, wiem, muszę dowiedzieć się konkretów w gminie, ale i tak oklapłam z lekka Mówię mu, że ja chcę tam konie i agroturystykę z nimi związaną, że w ODR powiedzieli mi, iż potrzebuję 1ha i to wcale nie w gminie K-g tylko może być gdzie indziej, a on dalej w zaparte, że nie - i koniec!! 3 ha, bo taka jest powierchnia średniego gospodarstwa w gminie!!! Ludzie, ja już głupia jestem, a do gminy mogę dopiero w poniedziałek - i jeśli znowu pańci nie będzie, to się tam obozowiskiem rozłożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.01.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Depeesia przybyła, ale nie wiem kto ubył ... to proste.... Romek1950 pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.01.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 maksiu - tak jest! Więc teraz będzie GAGARomek i PREPaweł JAKO.................. NASZ SYLWESTROWY BOOOOOYSBAAAAAAAAAND!!!!!!!! http://images30.fotosik.pl/135/a58755ead1bd42b6m.jpghttp://images34.fotosik.pl/96/4d98a7be2f4c795fm.jpgTu jedna z fanek chciała DO CHŁOOOPAAAKÓW! Ale ... nic z tego.. pa pa !!!http://images34.fotosik.pl/96/7657216e9de22546m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Ja też ym do nich chciała .... BoysBand, że mucha nie siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.01.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 A oto jakie powodzenie mają zawsze Dziewczęta Najmłodsze...cóż... ...a w tym czasie małżonek spał na górze.... http://images34.fotosik.pl/96/5fd56b3aecaf1941m.jpg ...w objęciach Tatarzyna http://images32.fotosik.pl/96/af97c32af8c26f51m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts