radzikkm 01.05.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Witam!!! Wraz z moją nażeczoną w pazdzierniku ślubujemy i postanowiliśmy rozpocząć budową juz w czerwcu. Czytywałem wasze forum a teraz postanowiłem się przyłączyć do ekipki forumowiczów. Pozdrawiam Wszystkich z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.05.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 No witajcie razem z "nażeczoną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.05.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Witaj! Myślę, że dobrze trafiłeś, tutaj jest jak w rodzinie ... Życzę wszystkiego dobrego i trzymam kciuki za budowę!! Reszta życzeń w październiku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.05.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 13.06.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 radzikkm,witaj, bardzo miło, że tu trafiłeś, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts