kris100 01.05.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 http://foto.onet.pl/f4r6s,haw0wz0o4cw8,89z7i,u.html?D=1#87u75 [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 01.05.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Widzę Kris100, że trenujesz wklejanie zdjęć. Idzie Ci coraz lepiej , tylko widok zdjęć jest jeszcze niekompletny: Zdjęcie nie istnieje. tylko tyle pokazało się Chyba problem, jest że kopiować musisz na koncie ogólnodostępnym a nie własnym (zabezpieczonym hasłem). Też miałem na początku problemy z wklejaniem zdjęć, ale w końcu się udało. Trzeba tylko popróbować - jak to mówią trening czyni mistrza. Jesteś na dobrej drodze... Na pewno się uda. Pozdrawiam i życzę powodzenie PS: Poza tym zawsze chętnie pomogę (jeżeli tylko będę potrafił). Przepraszam, że się trochę rozpisałem i mam nadzieję, że Cię nie uraziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts