oliwkag2003 01.05.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Może się orientujecie, ile obecnie kosztuje tona cementu? Muszę kupić cement na fundamenty. Murarz sugerował zakup cementu bezpopiołowego, ale podobno LAFARGE od niedawna nie produkuje już tego cementu (z symbolem "I"). Teraz podobno mają w ofercie inne rodzaje, w tym "II". Wiecie coś w tym temacie? Możecie mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia138 02.05.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Może się orientujecie, ile obecnie kosztuje tona cementu? Muszę kupić cement na fundamenty. Murarz sugerował zakup cementu bezpopiołowego, ale podobno LAFARGE od niedawna nie produkuje już tego cementu (z symbolem "I"). Teraz podobno mają w ofercie inne rodzaje, w tym "II". Wiecie coś w tym temacie? Możecie mi pomóc? sugeruje sie zorientowac czy wogole masz jakikolwiek cement na skladzie. w ok. Krakowa ciezko wogole dostac albo cena juz ponad 500 zł / tona i nie ma w czym wybierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1006 02.05.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 tydzień temu za "I" płaciłem 602zł za palete 1,4t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 02.05.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 tydzień temu za "I" płaciłem 602zł za palete 1,4t w Warszawie cement I jest w cenie od 450 do 480 złotych na tonę brutto. kupowałem kilka dni temu i był problem z I , natomiast z II nie było żadnego. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzajac 02.05.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Może się orientujecie, ile obecnie kosztuje tona cementu? Muszę kupić cement na fundamenty. Murarz sugerował zakup cementu bezpopiołowego, ale podobno LAFARGE od niedawna nie produkuje już tego cementu (z symbolem "I"). Teraz podobno mają w ofercie inne rodzaje, w tym "II". Wiecie coś w tym temacie? Możecie mi pomóc? sugeruje sie zorientowac czy wogole masz jakikolwiek cement na skladzie. w ok. Krakowa ciezko wogole dostac albo cena juz ponad 500 zł / tona i nie ma w czym wybierac. Dzisiaj w Krakowie kupiłem cement za 380 PLN tona. Skład MARKA ul. Skotnicka. Pozdrawiam, Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 02.05.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 ja tydzien temu pod wawa (nieporet) za 420 zl brutto / tone pozdrp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedzio 02.05.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Niedawno cementownie (nie przesypownie) wysłały pismo do hurtowników, że zaprzestają workowania cementów tzw. klasy "I", nadal będzie workowany cement "II" i dlatego jest problem z zakupem "I" (podobno nie jest to teraz dla nich opłacalne, mają wystarczająco duży zbyt na cement "I" luzem) --> wiadomość potwierdziło mi kilka składów/hurtowników mówiąc, że nie mam co liczyć na nowe dostawy "I" (wiadomość z rejonu łódzkiego, ale podejrzewam, że dotyczy całej Polski). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 02.05.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 ja tydzien temu pod wawa (nieporet) za 420 zl brutto / tone pozdr p Powiedz lepiej gdzie po takiej cenie i czy to brutto?? I czy cena dla kogoś kto bierze wszystko w składzie czy przy zakupie tylko cementu. Sam buduję w gm. NIeporęt. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 02.05.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 niedzio napisał:Niedawno cementownie (nie przesypownie) wysłały pismo do hurtowników, że zaprzestają workowania cementów tzw. klasy "I", nadal będzie workowany cement "II" i dlatego jest problem z zakupem "I" (podobno nie jest to teraz dla nich opłacalne, mają wystarczająco duży zbyt na cement "I" luzem) --> wiadomość potwierdziło mi kilka składów/hurtowników mówiąc, że nie mam co liczyć na nowe dostawy "I" (wiadomość z rejonu łódzkiego, ale podejrzewam, że dotyczy całej Polski święta prawda, u mnie to samo gadają. Niedługo to będziemy przychodzili po cement z wiadrami pod silos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedzio 02.05.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Przykre jest to, że jako "zwykły" odbiorca nie masz wyboru i musisz kupować "II" (nie mówię o cemencie z przesypowni, bo o takowych są różne opinie i czasami może być lepiej kupić "II" z cementowni niż "I" z przesypowni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 02.05.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 ja tydzien temu pod wawa (nieporet) za 420 zl brutto / tone pozdr p Powiedz lepiej gdzie po takiej cenie i czy to brutto?? I czy cena dla kogoś kto bierze wszystko w składzie czy przy zakupie tylko cementu. Sam buduję w gm. NIeporęt. Konrad wiem wiem znam Cie z 'grupy' sklad na plochocinskiej niedaleko manka nie mam podpisanej umowy z zadnym skladem ... tam do tej pory kupilem tylko cement pozdr p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom.f 02.05.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Dziś kupiłem "CEM I" za 480 zł brutto za 1 t. (Ostrołęka)ale ogólnie jest problem żeby kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 02.05.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Dziś kupiłem cement "I" za 460 za tone/ Okolice Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 02.05.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Włocławek- 400 zł za tonę, ale podobno mam sie spieszyć, bo zostało niedużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzich 02.05.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Pisz war-mazurskie cena z dzisiaj 540 za tonęi oto jest pytanie brać czy nie brać - szal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 02.05.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Sami sobie nakręcacie ten rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 02.05.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 488 za tonę, Trójmiasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 02.05.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 340 brutto po upuście przy ilości 9100 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.05.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 miedzy 430 a 480 II lafarge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturrex 02.05.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Dzis widziałem w obi w Lublinie cenę 9,99 za worek II czyli 400 tona a we Włodawie w składzie budowlanym był 10dni temu po 500. Wnosek najlepiej na tym wychodzą handlarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts