Jasia 02.05.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 no właśnie, znacie jakieś miejsca godne polecenia? Dla rodziców z dzieckiem (Matik będzie miał 11 miesięcy). Chcemy jechać na dwa tygodnie. Myślałam o jakimś pensjonacie, wymyśliłam sobie Sianożęty, bo tam spędzałam piękne wakacje w dzieciństwie. To było w ośrodku zakładowym, teraz odpada. Chciałabym, żeby było niedaleko plaży, czysto i niedrogo. I jeśli nie Sianożęty to coś na tym odcinku morza. Znacie takie miejsce? Będę wdzięczna za namiary i opinie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 02.05.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 My jedziemy tam: http://www.chaty.infowczasy.pl/ Pierwszy raz wiec nie jestem w stanei rekomendowac, ale sprawdzałam setki ofert i ta najbardziej przypadła mi do gustu bo: - Spokojna miejscowośc (a jedziemy z dwójką dzieci) - śliczne domki z kuchnią, gdzie można coś dla dzieciaków przygotować do jedzenia itp - w miare niedrogo (dwie rodziny wiec koszty za wynajem na pół dzielimy) - ogrodzony teren z placem zabaw - 500 metrów do plaży, 600 do jeziora Oj, juz sie nie moge doczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 02.05.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Nie wiem gdzie są Sianożęty więc nie wiem czyto co polecę to ten sam odcinke wybrzeża Ale polecić mogę z czytym sumieniem! Dźwirzyno, ośrodek "Społem". Klasyczny ośrodek wczasowy, na dużym ogrodzonym zielonym terenie, z placem zabaw, świetlicą, stołówką ( pełne wyżywienie bardzo smaczne ), kawiarnią, standart średni, niedaleko plaży, niedrogo. Bardzo fajne miejsce na wypoczynek z dziećmi. Jeździłam tam jako dziecko z rodzicami na wczasy zakłądowe właśnie, a potem po prawie 20 latach pojechałam tam z moją rodziną. Od tamtej pory ośrodek oczywiście modernizowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.05.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 My jedziemy tam: http://www.chaty.infowczasy.pl/ Pierwszy raz wiec nie jestem w stanei rekomendowac, ale sprawdzałam setki ofert i ta najbardziej przypadła mi do gustu bo: - Spokojna miejscowośc (a jedziemy z dwójką dzieci) - śliczne domki z kuchnią, gdzie można coś dla dzieciaków przygotować do jedzenia itp - w miare niedrogo (dwie rodziny wiec koszty za wynajem na pół dzielimy) - ogrodzony teren z placem zabaw - 500 metrów do plaży, 600 do jeziora Oj, juz sie nie moge doczekać... jesli to nie tajemnica to jaki jest koszty tygodniowego pobytu w tym miejscu? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 02.05.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 ... jaki jest koszty tygodniowego pobytu w tym miejscu? pozdrawiam m. tu podaja: http://wiciowechaty.blog.onet.pl/1,CT26332,index.html może też się nad morze wybiorę na wywczas pozdrawiam q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 03.05.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 My jedziemy tam: http://www.chaty.infowczasy.pl/ Pierwszy raz wiec nie jestem w stanei rekomendowac, ale sprawdzałam setki ofert i ta najbardziej przypadła mi do gustu bo: - Spokojna miejscowośc (a jedziemy z dwójką dzieci) - śliczne domki z kuchnią, gdzie można coś dla dzieciaków przygotować do jedzenia itp - w miare niedrogo (dwie rodziny wiec koszty za wynajem na pół dzielimy) - ogrodzony teren z placem zabaw - 500 metrów do plaży, 600 do jeziora Oj, juz sie nie moge doczekać... jesli to nie tajemnica to jaki jest koszty tygodniowego pobytu w tym miejscu? pozdrawiam m. Jeśli nie doszukałeś: w sezonie 1400 zł za domek za tydzień. My jedziemy we dwie rodziny, wiec wychodzi 700 zł za tydzień poza sezonem połowę taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 03.05.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Rowy k/Ustki.3 w jednym: morze,jezioro i rzeka.Park narodowy.Blisko do Ustki.Ładna plaża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.05.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ja mogę szczerze dla rodzinki z małym dzieckiem polecić 2 miejsca: - Pogorzelica i kompleks Sandra i Sandra SPA http://www.sandra.ta.pl/ ale nie hotele tylko bungalowy http://www.sandra.ta.pl/domki.php ja przetrenowałam tam wypoczynek z Hanulą i w bungalowach jest lepiej - można wyjść na dwór, zrobić grila wysuszyć pranie, w ośrodku są równeż baseny kryte i nie, brodziki, plac zabaw, kort boisko, Tu jednak może być pełne obłożenie - jest sporo turystów z zagranicy i troche vipów (ps. kiedyś widziałam tam Josse Torresa a moi znajomi Kayah i Anitę Lipnicką) - Dźwirzyno - OW LAZUR http://www.lazurmorze.pl/ super domki, czysto, wszytsko nowe i zadbane, ładna trawka. I nigdy nie ma co jechać z takim maluchem do pokoju hotelowego czy pensjonatu, bo dziecko będzie sie nudzić, a rodzice denerwować że maluch hałasuje i przeszkadza innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 04.05.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 I nigdy nie ma co jechać z takim maluchem do pokoju hotelowego czy pensjonatu, bo dziecko będzie sie nudzić, a rodzice denerwować że maluch hałasuje i przeszkadza innym. Zgadzam sie z tym, dlatego ja postawiłam na domki w zamkniętym terenie - niezależność a dzieci zadowolonie i bezpieczne Poza tym co pisała Funia - dla mnie takei pensjonaty kojarzą sie z epidemiami chorób - sama to przezyłam na koloni w dzieciństwie - jedno dziecko zachorowało, po kilku dniach prawie cały ośrodek był pusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 04.05.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Acha - to mnie sie też podobało. U nas odpadło ze względu na koniecznosć wykupywania posiłków (cena robiła sie wówczas zbyt duża) ale tu jest 3 w 1 : morze, jezioro i basen w ośrodku http://www.slonce.dabki.pl/ jesli jednak wolałabyś pensjonat, to ja zwróciłam uwagę na coś takiego: http://www.rudnik.letnik.pl/ te domki mnie ujęły http://www.delfin.dabki.pl/ i ostatnia rada ode mnie: Najpierw określcie wasze wymagania: czy miejscowość ma byc mała czy duża, czy mają to być domki, pensjonat, kwatera prywatna (innymi słowy: czy chcecie sami sobie przygotowywać posiłki, czy zależy wam na twarzystwie innych letników, czy na świętym spokoju) A potem: szukaj, szukaj szukaj - stron www jest bardzo dużo! Tylko śpiesz sie - ja zamawiałm domki w lutym i już były tylko 2 wolne. pozdrawiam i życze miłego odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.05.2007 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 dzięki Paulka za ciekawe namiary! Do wykorzystania na przyszłość, bo to nasze pierwsze wakacje w trójkę i chcemy je spędzić sami. Miejsce bardzo ładne, mój Sebastian byłby zachwycony! Na początku myśleliśmy o domku, ale one są najczęściej dla większej ilości osób, więc może skorzystamy, jak pojedziemy kiedyś ze znajomymi. Annja bardzo dobrze trafiłaś, Sianożęty są w podobnej odległości od Kołobrzegu co Dźwirzyno, tylko po przeciwnej stronie. Wygląda ciekawie, dziękuję bardzo! Tedii, a jakie miejsce w tych Rowach ? Funia, słyszałam o Sandrze , ale odpada cenowo - chcemy jechać na 2 tygodnie... Lazur to samo, niestety, ale dzięki za namiary, przydadzą się na przyszłość, gdy pojedziemy w większym gronie! Oczywiście pogoda w lipcu będzie piękna i cały czas będziemy spędzać na plaży lub na wycieczkach! Dziękuję wszystkim, pozdrawiam i chcę jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.05.2007 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 i ostatnia rada ode mnie: Najpierw określcie wasze wymagania: czy miejscowość ma byc mała czy duża, czy mają to być domki, pensjonat, kwatera prywatna (innymi słowy: czy chcecie sami sobie przygotowywać posiłki, czy zależy wam na twarzystwie innych letników, czy na świętym spokoju) A potem: szukaj, szukaj szukaj - stron www jest bardzo dużo! Tylko śpiesz sie - ja zamawiałm domki w lutym i już były tylko 2 wolne. pozdrawiam i życze miłego odpoczynku dzięki za kolejne namiary, trochę daleko, ale kto wie... wymagania określiliśmy: mała miejscowość, duża plaża, święty spokój, z posiłkami lub bez... oczywiście szukałam już w internecie i mieliśmy rezerwować w marcu, ale jakoś się nie udało miejsc jest dużo, ale w necie wszystko prezentuje się pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 04.05.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Trochę przekornie wskazałem Rowy (choć wioska bardzo ładna).Po ostatnim pobycie nad morzem w Sarbinowie (parę ładnych lat temu) powiedziałem ,że moja noga nie stanie nad polskim morzem.Ten pobyt nadawałby się na film.Do cieplejszego morza mam niewiele dalej,ale nie namawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Funia, słyszałam o Sandrze , ale odpada cenowo - chcemy jechać na 2 tygodnie... Lazur to samo, niestety, ale dzięki za namiary, przydadzą się na przyszłość, gdy pojedziemy w większym gronie! wbrew pozorom w Sandrze nie jest tak strasznie za 100-120zł za dobę masz fajny pokój, 3 posiłki, parking strzeżony, baseny, korty i tp. no ale faktycznie - jadąc na 2 tyg. całą rodzinką to się troszkę uzbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.05.2007 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 wbrew pozorom w Sandrze nie jest tak strasznie za 100-120zł za dobę masz fajny pokój, 3 posiłki, parking strzeżony, baseny, korty i tp. no jeśli cena obejmuje też wyżywienie i pozostałe atrakcje to faktycznie nie jest tak strasznie (na stronie Sandry nie było info, że to z posiłkami...) mimo to, 2 tygodnie samego pobytu to ponad 3 tysiące a trzeba jeszcze dojechać i pozwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMarzena 06.05.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Ja polecam Jastrzębią Górę. Byłam tam kilka razy, zawsze w tym samym pensjonacie. Domek na uboczu, z dala od zgielku, blisko las, do morza spacerkiem 15 min. Nr tel. do pensjonatu 058 77 444 97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMarzena 06.05.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Ups... zapomniałam dodać, że niedrogo, chyba 25 zł za dobę od osoby doroslej ( bez wyżywienia . Jak będzie w tym roku-nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.05.2007 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 MMarzena dzięki bardzo, ale trochę daleko... choć, kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 07.05.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 MMarzena dzięki bardzo, ale trochę daleko... choć, kto wie? e tam, daleko.. My doswoich "Chat" mamy ponad 700 km. A z czwórką dzieci jedziemy Mam nadzieję,że nie wrócę po wczasach bardziej wykończona niż jestem teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 21.05.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 A słyszeliście może coś o pogodzie na lipiec i sierpień? Przeważnie to lipiec jest bardziej deszczowy - ktos wie co mówią prognozy długoterminowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts