e-Mandzia 05.06.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Bieszczady... kocham ale komuna jeszcze wszechobecna. Właśnie tego się obawiam, no ale czego się nie robi dla mężczyzn Zdam relację, jak przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 04.03.2015 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 uważaj co mówisz , bo ja kiedyś powiedziałem żonie że chcę nad morze , na plaże , wodę , słońce a ona ośrodek postawiła )))))))) http://www.domkikotwica.pl więc ostrożnie z życzeniami bo mogą się spełnić )))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazurka 12.03.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Ja byłam w tamten weekend w Jastrzębiej Górze. Lepszej pogody nie mogłam sobie wymarzyć. Nawet boso po piasku chodziłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts