Jasia 22.05.2007 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 ja jadę na wakacje w lipcu. nad polskie morze. pierwszy raz od baaardzo dawna. to chyba oczywiste, że pogoda będzie piękna, prawda?? prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.05.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 jak to lipiec deszczowy??? w tamtym roku na 3 tygodnie nad morzem 3 dni coś padało z nieba w tej chwili wydaje mi się, że bardziej w czerwcu lipcu można się spodziewać upałów a sierpień już bardziej schyłek lata, jakoś tak się z tą pogodą porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 25.05.2007 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 jedziemy do Łazów!pozdrawiam! http://www.humorpage.pl/obrazki2/ludzie/baltyk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.05.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Jasiu my jedziemy do Karwi - dla dzieci super bo blisko plaża, morze, las i dojście do morza po płaskim terenie. W tamtym roku byłam sama z chłopakami a mały miał wtedy 5 miesięcy i dałam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.05.2007 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 W tamtym roku byłam sama z chłopakami a mały miał wtedy 5 miesięcy i dałam radę ło matko! podziwiam! ale teraz jedziecie rodzinnie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.05.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 W tamtym roku byłam sama z chłopakami a mały miał wtedy 5 miesięcy i dałam radę ło matko! podziwiam! ale teraz jedziecie rodzinnie?! tak ja i synowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.05.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 W tamtym roku byłam sama z chłopakami a mały miał wtedy 5 miesięcy i dałam radę ło matko! podziwiam! ale teraz jedziecie rodzinnie?! tak ja i synowie miko, a gdzie jedziecie???? może się spotkamy, bo my też w lipcu nad morze jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.05.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 W tamtym roku byłam sama z chłopakami a mały miał wtedy 5 miesięcy i dałam radę ło matko! podziwiam! ale teraz jedziecie rodzinnie?! tak ja i synowie miko, a gdzie jedziecie???? może się spotkamy, bo my też w lipcu nad morze jedziemy Kasiu do Karwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.05.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Ja też chcę i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.05.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 miko, a gdzie jedziecie???? może się spotkamy, bo my też w lipcu nad morze jedziemy Kasiu do Karwi a my w Rowach będziemy się chować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.05.2007 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Ja też chcę i co? pomyślmy... ...to chyba znaczy, że jesteś na dobrej drodze do realizacji marzeń! (zachcianek?) bo najpierw trzeba chcieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.05.2007 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 W tamtym roku byłam sama z chłopakami a mały miał wtedy 5 miesięcy i dałam radę ło matko! podziwiam! ale teraz jedziecie rodzinnie?! tak ja i synowie że się powtórzę: ło matko! dzielnaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 29.05.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Jasiu my jedziemy do Karwi - dla dzieci super bo blisko plaża, morze, las i dojście do morza po płaskim terenie. W tamtym roku byłam sama z chłopakami a mały miał wtedy 5 miesięcy i dałam radę I nie spotkałyśmy się?!?... Też byliśmy w Karwi ...to znaczy nocowaliśmy w Jastrzębiej Górze, a plażowaliśmy w Karwi . Szukając miejsca na wakacje, zapomnieliśmy o klifie ....po przyjeździe do Jastrzebiej G. tylko raz zeszliśmy z dzieciakami i wózkiem na plażę schodami ...bez komentarza... W tym roku jedziemy na tydzień do Darłówka i na tyle samo do Pobierowa, mam nadzieję, że nie będę żałować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.06.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Rowy k/Ustki. 3 w jednym: morze,jezioro i rzeka. Park narodowy. Blisko do Ustki. Ładna plaża. Byłam tam w zeszłym roku z synkiem (4lata) było bardzo fajnie. Na miejscu mozna rowery zorganizować, wodne też, spacery po parku krajobrazowym , no i plażowanie oczywiście ale u nas akurat z tym nie za bardzo bo mąz należy do tych wrazliwych na słońce (i tak mu dopiekło że musieliśmy kombinowac inne atrakcje). W tym roku jedziemy do Darłówka już z dwójka dzieciaczków (młodszy bedzie miał pół roku). Kolezanka policiła nam ośrodek Piramida 2. Ona była tam w zeszłym roku i jest zadowolona. Jak wróce to bede mogła cos wiecej powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 08.06.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 A ja goraco polecam "Kaczeniec" w Kukince, to jest pare kilometrow od Sianozet-niedrogo, piekne pokoiki z lazienka, duza wspolna kuchnia, zagroda pelna wiejskich zwierzat-ktorymi moje dzieciaki (4l ata i rok) z miasta byly zachwycone. Jedzenie we wlasnym zakresie, ale obok mozna bylo kupic mleko i ser, swieze jaja itp. Do plazy jakies 5 minut autem, plaza czysta, spokojna. Jak o 10 tam ladowalismy to wracalismy do domu dopiero ok.18, szybkie mycie, kolacja i dzieciaki o 18.30 juz nam na rekach zasypialy. W ciagu dnia chodzilismy do "miasta" na jakis obiad-rybka albo takie prawdziwe domowe jedzonko. Wieczorkiem relaks z ksiazka na tarasie, lub wspolne ogniska integracyjne. Przemili gospodarze i zawsze jakies towarzystwo dla dzieci sie znalazlo. Cenowo ok-my placilismy w zeszlym roku 35 zl od doroslego, 20 za synka a za roczna corke nic. Polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.06.2007 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Dzięki 79mirka, brzmi bardzo dobrze! Teraz już mamy zarezerwowane, ale na przyszłość na pewno się przyda, pewnie nie tylko mi!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emild 27.05.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 no i zdradźcie jak wczasy się udały?planujemy we dwoje pojechać nad morze. I zaczynam szukać miejsc.Dwa lata temu byliśmy w ok. Łeby, więc tutejszy region mamy zwiedzony.Planujemy przede wszystkim odpocząć, pozwiedzać okolice.Będziemy mobilni.Nie musi być blisko do plaży.Standard pokoi może być tzw. średni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 28.05.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A ja polecam bardzo Dziwnów i ośrodek http://www.plazaklub.pl/ Są tam i domki lepsze i gorsze (gorsze coś za 25 złotych za dobę, ale bez sanitariatów i trochę syfskie - taka komuna). Ale inne - super. Wyjście z ośrodka bezpośrednio na plaże, teren ogrodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 04.06.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ja też chciałam nad morze, a moje chopy w góry - no to wybrali, przegłosowali Polańczyk - mówią, że wodę i plażę będę miała W życiu tam nie byłam, na wszelki wypadek wezmę ze czy książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 04.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Bieszczady...kochamalekomuna jeszcze wszechobecna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts