magila 02.05.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Poszukuję informacji nt powyższych projektów. Sama przymierzam się do zakupu jednego z nich. Może ktoś już ma jakieś doświadczenie w tym zakresie, którym mógłby się podzielić? A może chociaż przemyślenia? Chętnie poznam Wasze opinieZ góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neeon 02.05.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 FIFI mi sie bardziej podoba , nie za duże te domy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PICZAKI 03.05.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 witam.ja również oglądam FIFI podoba mi się również MARYSIA II I TAK ZASTANAWIAM SIĘ SZUKAMY PROJEKTU ZE SPORYM SALONEM NAJLEPIEJ BEZ GARAŻU.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magila 03.05.2007 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 no własnie rozmiary salonu do mnie przemawiają Malo który projekt domu tych rozmiarów przewiduje taka przestrzeń na dole. Zastanawiam sie tylko, czy w rzeczywistości również jest to wrażenie dużej przestrzeni... Chciałabym również zmienić taras w FIOLCE / FIFI (zaleznie ktora wybierzemy) na taki zadaszony jak w Sewerynie. Jak sądzicie jaki może być koszt zrobienia dodatkowo takiego zadaszenia? Bardzo chciałabym mieć również kominek ogrodowy - zastanawiałam się również nad skopiowaniem rozwiązania z Seweryny, ale dowiedziałam się, że nie jest to zbyt funkcjonalne rozwiązanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts