mmena 17.05.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 W tym cholernym banku dokumenty potrzebne do kredytu hipotecznego trafiaja do centrali banku i sa rozpatrywane przez analitykow. W oddziale banku gdzie skladalem dokumenty obsluga opowiada mi jakies glodne kawalki o tym ze w ciagu dnia analitycy nie odbieraja telefonow i mozna wyslac tylko e-mail z zapytaniem czy jest juz decyzja. Na e-mail'e analitycy niestety nie odpowiadaja. Czy ktos orientuje sie moze gdzie jest centrala Millenium (lub jakas glowna siedziba w Warszawie) i czy jest jakis inny sposob aby dotrzec do analitykow niz obsluga w oddzialach Millennium? I jeszcze jedno....czy to tylko moje wrazenie czy ten bank jest faktycznie przykladem dziadowskiego banku z nisko oplacanym personelem, ktory nic wlasciwie nie wiem i nic nie moze "bo to centrala decyduje"??? To chyba stala spiewka pracownikow banku. W BPH tez mi mowili, ze analitycy nie odbieraja telefonow i mozna sie z nimi kontaktowac tylko mailami. Ale na maile nie odpisywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 26.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Ja zrezygnowalam z Millenium. Decyzja kredytowa była dość szybko (3 tygodnie) ale zaniżyli mi wartość wkładu własnego (wartość działki dwa razy mniejsza niż w wycenie niezależnego rzeczoznawcy dla innego banku i sporo mniej niż zapłaciliśmy za działkę w zeszłym roku ) a co za tym idzie podwyższyli wysokość oprocentowania . Pytanie ile papierów chcieli by jeszcze przed podpisaniem umowy?! Poza tym, słysząc o problemach z wypłatami dałam sobie spokój z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 26.05.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 A mnie na odwrót, wycenili mi nieruchomość na 700tys! Aż mi dech zaparło! No i zrobili to bez oglądania projektu! Chyba rzeczywiście maja tam mnóstwo pracy.. Ciekawe ile poczekam na decyzję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 27.05.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Witam. O kłopotach z millennium pisałem w innym wątku. Wystarczyło złożyć reklamację i ... okazało się, że analitycy jednak odbierają telefony i sprawę można było zakończyć w 2 dni. Na razie wypłacona pierwsza transza(25%). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 14.06.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam. O kłopotach z millennium pisałem w innym wątku. Wystarczyło złożyć reklamację i ... okazało się, że analitycy jednak odbierają telefony i sprawę można było zakończyć w 2 dni. Na razie wypłacona pierwsza transza(25%). Gdzie mozna taka reklamacje zlozyc? Nam w banku nie chcieli podac zadnego numeru do centrali, nerwy mam juz na wykonczeniu. Wczoraj poszly papiery do centrali (kurierem), dzisiaj JESZCZE tam nie dotarly!!! Wczoraj powinnismy zaplacic za dzialke, facet jest coraz bardziej wsciekly. NIGDY nie spotkalam tak nieprzyjaznego banku dla klienta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monaliza06 22.06.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 reklamację to tylko na nr faxu tak poinformowała mnie Pani na infolinii centrala wirtualna i niedostępna dla zwykłego szaraczka ale jest al.jerozolimskie 123 millenium plaza 13 piętro generalne ten bank to żenada zwłaszcza ubezwłasnowolnione oddziały i ich kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 27.07.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 .............. Wczoraj powinnismy zaplacic za dzialke, facet jest coraz bardziej wsciekly. NIGDY nie spotkalam tak nieprzyjaznego banku dla klienta! Uwierz mi na slowo,ze sa jeszcze bardziej nieprzyjazne banki Jak tylko z nim skonczymy to postaram sie chociaz po czesci opisac co i jak. KOSZMAR,ktorego nie zycze nikomu,nawet najwiekszemu wrogowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 28.07.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Ten bank to masakra,moi przyjaciele już sił nie mają w użeraniu się z obsługą i papierologią,odradzają mi ten bank jak tylko mogą i to się im udało,a dodatkowo jeszcze ten wątek... a szkoda sobie głowy zawracać tą instytucją Ps.dzięki za przestrogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 30.07.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 My tez nie mamy siły do tego nibybanku. Dokumenty i wniosek zlożyliśmy 15 maja. Potem były jakies uzupełnienia papierów, bo chcieli miec wypis z księgi drogi i sami musieli zrobić jeszcze analizę kosztów wykończenia. Wypis dostarczyliśmy w dwa dni. Obecnie ciągle czekamy na umowę. To poprostu banda kpiarzy żerujących na fakcie, iż mają dobre przeliczniki zdolności kredytowej. Nigdy więcej kontaktów z tym bankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts