wenus 03.05.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Mam działke narożną ze spadem na stronę narożna. Chciałabym ogrodzić na podmorówce nie siatk . Moze macie jakieś pomysły prosze o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 03.05.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 wszystko zależy od zasobności portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 07.05.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 u nas jest tak....też działka narożna ...wokół ogrodzenie panelowe veka-wiśniowski...tanie...ocynk...a żeby coś się" zadziało" i dodało ogrodzeniu szyku...przy strefie wejściowej zabudowa z klinkieru.trochę murka, obudowa śmietnika i wymurowana donica przed wejściem , nasadzę tam jakąś fajną kompozycję zieleni...i tym sposobem...stosunkowo tanio i dosyć efektownie...aha- panele są na murku wylanym z betonu, klinkier tylko przed wejściem i zdecydowanie w ciekawszej formie niż typowe słupki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 07.05.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 A może jakieś fotki tego ogrodzenia:>?mogą być na priv [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenus 07.05.2007 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Dziękuję za informację Jeśli chodzi o podmoróke to czy powinna być ze spadkiemczy terenu czy stopniowana co jakiś czas. Nie mam koncepcji i nie wiem na co się zdecydować. Nierówność jest na rogu od drogi bocznej z asfaltową. wjazd planuje od drobi bocznej bliżej są siadów. dziekuje za wszelkie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 07.05.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 A więc tak! Na 100% planuję: 1)Podmurówka(najchętniej nie wylewana tylko systemowa np http://www.pajeczyna.krakow.pl/rysunki/galeria/59_big.jpg lub z krawężników do tego siatka. 2)Pomiędzy mną a sąsiadem jakąś niską siatkę na podmurówce lub bez z małą furtką po to by dzieci nie musiały na około biegac by się widzieć. 3)Od frontu(droga wewnętrzna) i od ulicy asfaltowej podmurówka na jedną cegłe klinkierową położoną bokiem i tylko pare słupków klinkierowych bardzo rzadko rozstawionych + śmietnik klinkier a)kiedyś miało być ogrodzenie metalowe ale ostatnio doszedłem do wniosku że kupa piędzy a w sumię nie wiele dają. Owszem może i wygląd ale te które są ładne kosztują majątek b) długie poziome deski o nierównych bokach jak cięte z bala zabejcowane na jakiś ciekawy kolorek przy okazji będe trochę odgrodzony od zewnątrz [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz1988 12.05.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Witam wszystkich: Mam problem: Kupiłem betonowy płot i nie wiem jak go się montuje Moglibyście mi jakoś pomóc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts