efi26 21.11.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam, piękna wanna, mogę prosić o szczegóły? model, firma.... i cenapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 22.11.2009 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Oczywiście, ale odpowiedź w "komentarzach do dziennika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 03.01.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Oj strasznie zaniedbałam swój Dziennik (hehe, nic nowego ) ale za to... od miesiąca MIESZKAMY!!!! Oj wielkie to było przedsięwzięcie! Wykończeniówka, pakowanie, przeprowadzka, aż w końcu święta i tabuny gości! A od jutra znowu rozpakowywanie, sprzątanie, układanie. Jeszcze wielu rzeczy nie ma... Nie ma też niestety internetu, więc bujamy się na komórkowym i czekamy... Ale ja tu wrócę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts