Jarek EM08 29.10.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Dzięki za fotki.U nas pani architekt z racji tego, że przeszkadzają krokwie i nie można dać jednego okna na środku "klatki schodowej" zaprojektowała aż 2 - ale to chyba przesada z tymi dwoma oknami. Jak to powiedziała "ja zaprojektuję państwu dwa (żeby się chyba estetycznie lepiej komponowało), a państwo zrobią jak chcecie"... Tak więc jak na razie to jedyna otwarta i nie obgadana do końca sprawa na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 29.10.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 No my samej wykładziny mamy chyba ponad 100 m2, ale jakoś się panom średnio opłaca. Efekt jest taki, że mój mąż spędził całe popołudnie mierząc wszystkie zakamarki poddasza a teraz siedzi i rysuje na kompie, jak te wykładziny położyć, żeby nie było takich wielkich odpadów, bo strasznie to drogo nam wyjdzie kurcze. Jeśli chodzi o panele, to w sumie mogę polecić Europanel na rogu Fordońskiej i Szajnochy, ale nie mają wszystkich firm, a nie wiem, jakie planujesz. W każdym razie my jesteśmy z nich zadowoleni. Jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne, to też z czystym sumieniem mogę polecić Carpentera z Inowrocławskiej (też ktoś na forum mi polecił i miał rację). Nie mam jednak pojęcia, gdzie znaleźć duży wybór wykładzin, więc pozostajemy przy Komforcie niestety. Jestem w jeszcze wiekszym szoku, ze im sie 100 m2 wykładziny nie opłaca klasc- po co w takim razie podaja cene normalno i z ich usluga skoro to drugie nie wchodzi w gre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 29.10.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Dzięki za fotki. U nas pani architekt z racji tego, że przeszkadzają krokwie i nie można dać jednego okna na środku "klatki schodowej" zaprojektowała aż 2 - ale to chyba przesada z tymi dwoma oknami. Jak to powiedziała "ja zaprojektuję państwu dwa (żeby się chyba estetycznie lepiej komponowało), a państwo zrobią jak chcecie"... Tak więc jak na razie to jedyna otwarta i nie obgadana do końca sprawa na budowie... U nas też krokwie przeszkadzały, ale zrobili tzw. "wymian" i okno jest A dwa, to wydaje mi się troszkę przesada, bo ta klatka jest wąska. Natomiast żałuję, że nie zrobiliśmy dwóch nad naszym łóżkiem w sypialni. Mamy jedno, a to za mało, żebyśmy mogli oboje swobodnie siedzieć sobie opierając się o ścianę Przynajmniej tak wychodzi z wymiarów, zobaczymy jak będzie, jak postawimy łóżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 29.10.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Jestem w jeszcze wiekszym szoku, ze im sie 100 m2 wykładziny nie opłaca klasc- po co w takim razie podaja cene normalno i z ich usluga skoro to drugie nie wchodzi w gre? Całe zamówienie wyszło na ponad 7 tysięcy, łaskawie nam położą. Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 30.10.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam! Gratuluję gustu i pięknych wnętrz a łazienka zapiera dech w piersiach... po prostu cudo!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 30.10.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam! Gratuluję gustu i pięknych wnętrz a łazienka zapiera dech w piersiach... po prostu cudo!!!!!!!! Bardzo dziękuję za miłe słowa Serce rośnie, jak się czyta coś takiego. Sama wiesz, myślisz, kombinujesz, biegasz po sklepach, czekasz na efekt i... no i bywa różnie Na szczęście większość rzeczy, które sobie wymyśliliśmy z mężem nadal bardzo nam się podoba Obejrzałam sobie fotki Twojego domku i widzę, że też jest na co popatrzeć Podobają mi się płytki w Twojej łazience i o dziwo zachwycił mnie dobór kolorowych fug. Świetnie to wygląda (piszę o dziwo, bo generalnie jestem przeciwniczką kolorowych fug), super pomysł, naprawdę! Zainteresowały mnie też Twoje schody, bardzo oryginalne (choć do końca nie wiem, które są Twoje, bo ze trzy wersje tam masz w galerii). No i zauważyłam, że mamy takie same kaloryfery łazienkowe, no tylko rozmiary inne chyba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 03.11.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nie wiem jak to się stało ale do Twojego domu trafiłam dopiero dziś. Bardzo mi sie u Ciebie podoba. Szczególnie fajnie wyszło połączenie drewna i kafli w łazienkach. No i kolor w przedpokoju...poprostu świetny.Z niecierpliwością czekam jak zaprezentujesz gotowe wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 11.11.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Nie znalazłam nigdzie informacji, jak nazywają się Wasze płytki w kuchni - mogłabyś mi napisać? Bardzo mi się podobają szare prostokąty Czy mają wymiar 30x60? Czy to arkesia może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 11.11.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 to Sirius Novej Gali, faktycznie ma wymiary 30 x 60. Tworzy nieregularną powierzchnię i ma jeszcze takie mieniące się w świetle punkty. Według mnie jest niesamowity. Z tego, co pamiętam, są różne wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.11.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ja również dziękuję za miłe słowa. Odnośnie fugi to dałam srebrną bo ja znów nie lubię białej A efekt łazienki mnie nie powala... jakoś w głowie wyglądała inaczej... ale za to górna łazienka która właśnie się robi będzie bardziej efektowna Żałuję tylko, że nie zdecydowałam się na płytki do małej łazienki (tej skończonej) na te które ty masz w tej dużej... ale cóż, teraz już tego nie zmienię Co do schodów, to moje są te w drugim albumie... nie na fotosiku I nieskromnie powiem,że schody są cuuudne i jestem z nich bardzo zadowolona. Kolor, kształt i w ogóle całokształt... są takie jakie sobie wymarzyłam!! Ja zaglądam do ciebie co jakiś czas i z niecierpliwością czekam na więcej zdjęć z wnętrzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 19.11.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam, rzeczywiście piękne wnętrza, a mnie ciekawi skąd taki piękny blat drewniany w łazience - na zamówienie? Będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 22.11.2009 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 kasiulakp będzie więcej zdjęć, będzie! Ale to już chyba po przeprowadzce. Teraz jesteśmy w samym jej środku i nie ma czasu na nic. Cierpliwości! hrhrhr cieszę się, że blat Ci się podoba. Podobnie jak całe drewno w łazience, robione jest na zamówienie. To z pełnego drewna, z merbau. Namiary na wykonawcę mogę podać na priwa, inne szczegóły też chętnie napiszę, ale nie wiem, co Cię interesuje. Mamy jednak z tym drewnem spory problem niestety, bo zostało zaolejowane złym olejem i na wilgotno brudzi na brązowo. koszmar. teraz sami malujemy innym olejem, jest znacznie lepiej, ale jeszcze było raz szlifowane i malowane efi26 to Furora z Koła, kosztuje około 2 tysięcy, może trochę więcej teraz. Do tego 300 - 400 zł stelaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 23.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Cześć! Macie przepiękny domek a łazieneczka powala. Mogłabyś mi powiedzieć co to za armatura, bo wygląda mi na V&B Subway ale chciałabym się pewnić. Z góry dziękuję za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 23.11.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 karola&artur trafiłaś! To faktycznie V&B Subwey. Długo się zastanawialiśmy, czy to ma być to,. czy ego z Koła. Ostatecznie kupiliśmy Subwaya, bo wydaje nam się lepszy jakościowo. Zobaczymy, jak się sprawdzi. Ego mamy w WC na dole, bez bidetu już. Zobaczymy, będziemy mieli porównanie A ja pakuję, pakuję, pakuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 23.11.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 saraha to widzę,że faktycznie masz teraz dużo innej roboty niż zdjęcia Gratulacje i życzę jak najszybszej przeprowadzki do tego cudnego domku!! ps. jakbyś potrzebowała pomocy to daj znać... chętnie pomogę hihi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 23.11.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ... dzięki, ale chyba trochę daleko jesteś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 23.11.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No niestety za daleko ale wypadało zapytać hihi Miłej, szybkiej i sprawnej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triada1301 25.11.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Cześć! Macie przepiękny domek a łazieneczka powala. Mogłabyś mi powiedzieć co to za armatura, bo wygląda mi na V&B Subway ale chciałabym się pewnić. Z góry dziękuję za odp. Gratuluję domu:) Mam pytanie jakie dobrałaś fugi w łazience tubądzin alabastrino - proszę o kolor i markę. I czy takie same są na glazurze i terakocie? Ja równiez planuję tą glazure z jasnymi dekorami myślałam o fudze jaśminowej ale boje sie ze na podłodze bedzie sie bardzo brudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triada1301 25.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Cześć! Macie przepiękny domek a łazieneczka powala. Mogłabyś mi powiedzieć co to za armatura, bo wygląda mi na V&B Subway ale chciałabym się pewnić. Z góry dziękuję za odp. Gratuluję domu:) Mam pytanie jakie dobrałaś fugi w łazience tubądzin alabastrino - proszę o kolor i markę. I czy takie same są na glazurze i terakocie? Ja równiez planuję tą glazure z jasnymi dekorami myślałam o fudze jaśminowej ale boje sie ze na podłodze bedzie sie bardzo brudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triada1301 25.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Cześć! Macie przepiękny domek a łazieneczka powala. Mogłabyś mi powiedzieć co to za armatura, bo wygląda mi na V&B Subway ale chciałabym się pewnić. Z góry dziękuję za odp. Gratuluję domu:) Mam pytanie jakie dobrałaś fugi w łazience tubądzin alabastrino - proszę o kolor i markę. I czy takie same są na glazurze i terakocie? Ja równiez planuję tą glazure z jasnymi dekorami myślałam o fudze jaśminowej ale boje sie ze na podłodze bedzie sie bardzo brudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts