INEZ2007 01.01.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 http://4.bp.blogspot.com/_olhiYVOMcGc/SVv9PMqmq4I/AAAAAAAAA8s/hzE-YnuP4f4/s400/HappyNewYearPinUp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 03.01.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Dzięki INEZ za życzenia, czyli za pamięć Ja się ostatnio bardzo zaniedbałam w sieci. Dziennik leży odłogiem, ale za to... od miesiąca MIESZKAMY!!!! Oj wielkie to było przedsięwzięcie! Wykończeniówka, pakowanie, przeprowadzka, aż w końcu święta i tabuny gości! A od jutra znowu rozpakowywanie, sprzątanie, układanie. Jeszcze wielu rzeczy nie ma... Nie ma też niestety internetu, więc bujamy się na komórkowym i czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 06.01.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No to gratulacje z okazji przeprowadzki. Jak się uporacie ze wszystkimi kartonami, to poróbcie jeszcze jakieś zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 06.01.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dzięki Jarek, na pewno będzie jeszcze duuuużo fotek! Obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 19.01.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Cześć! I ja wpadam do Ciebie żeby pogratulowac przeprowadzki.Ślicznie u Ciebie w domciu.Super kuchnia. http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu,t176550.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek86 15.02.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Piękny dom! zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz Mamy pytanie co to za kolor elewacji??? bardzo mi się podoba . Co prawda u mnie jeszcze dużo czasu do elewacji ale wiem że potem może nie by na to czasu, więc wole teraz pytac pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboRob 16.07.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Witam!Gratuluję pięknego domku:)saraha jakiego producenta kładliście dachówkę, bardzo mi się podoba a nigdzie wcześniej nie znalazłem takiej informacji?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 16.07.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Saraha od pół roku nic nie pisała, więc nie spodziewaj się, że Ci odpisze ... Ale ja ci odpiszę... kładła czerwonego angobowanego Aureusa (RG10) Creatona, która zresztą z początkiem tego roku przestała być produkowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboRob 25.07.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Dzięki za odpowiedz Jarek EM08 Ja jestem na 95% zdecydowany na Sinfonie z Creatona, ale wciąż szukam bo nie do końca podobają mi się w Creatonie gąsiory Dzięki jeszcze raz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts