Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 148
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki INEZ za życzenia, czyli za pamięć :) Ja się ostatnio bardzo zaniedbałam w sieci. Dziennik leży odłogiem, ale za to... od miesiąca MIESZKAMY!!!! Oj wielkie to było przedsięwzięcie! Wykończeniówka, pakowanie, przeprowadzka, aż w końcu święta i tabuny gości! A od jutra znowu rozpakowywanie, sprzątanie, układanie. Jeszcze wielu rzeczy nie ma... Nie ma też niestety internetu, więc bujamy się na komórkowym i czekamy...
  • 2 weeks później...

Cześć! I ja wpadam do Ciebie żeby pogratulowac przeprowadzki.Ślicznie u Ciebie w domciu.Super kuchnia. :wink:

http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu,t176550.htm

• 4 weeks później...

Piękny dom! :D zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz :)

Mamy pytanie co to za kolor elewacji??? bardzo mi się podoba :) . Co prawda u mnie jeszcze dużo czasu do elewacji ;) ale wiem że potem może nie by na to czasu, więc wole teraz pytac ;)

pozdrawiam serdecznie:)

• 5 months później...

Saraha od pół roku nic nie pisała, więc nie spodziewaj się, że Ci odpisze ... ;)

Ale ja ci odpiszę... kładła czerwonego angobowanego Aureusa (RG10) Creatona, która zresztą z początkiem tego roku przestała być produkowana.

• 2 weeks później...

Dzięki za odpowiedz Jarek EM08

Ja jestem na 95% zdecydowany na Sinfonie z Creatona, ale wciąż szukam bo nie do końca podobają mi się w Creatonie gąsiory :(

Dzięki jeszcze raz :)

Pozdrawiam