JATOM 03.05.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 WITAM WSZYSTKICH !BUDUJEMY ORCHIDE 1.OD PEWNEGO CZASU SLEDZIMY WASZE POSTEPY.POSTANOWILISMY SIE TEZ UJAWNIC.W MIARE MOZLIWOSCI (CZASOWYCH) BEDZIEMY DZIELIC SIE NASZYMI OSIAGNIECIAMI.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nagdusia 26.07.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witaj ja z mezem zastanawiamy sie tez nad budowa Orchidei ale mamy rozterki czy Orchidea 1 czy 2? Napiszcie czasami jak Wam idzie i czy bedzie mozna moze kiedys przyjsc zobaczyc jak wasz domek wyglada. My bedziemy budowac tez w wielkopolsce jak sie tylko zdecydujemy ktory projekt. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDRZEJ_T 27.07.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witam wszystkich , jestesmy w trakcie realizacji orchidei aktualnie na etapie wykonywania dachu.Mam już pewne doswiadczenia jeżeli ktos ma pytania to piszcie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nagdusia 28.07.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Witaj Andrzeju. Ja caly czas sie zastanawiam nad wyborem projektu 1 czy 2? Mysle ze orchidea 2 jest za duza ale bardziej mi sie podba ( i tak kolo sie zatacza). Mozesz mi powiedziec czy zmieniles cos w swoim projekcie? Jak naprawde wyglada kuchnia bo strasznie boje sie ze jest za mala? Gdzie budujesz i z jakiego materialu? Mozna by liczyc od Ciebie na jakies zjecia? Mam nadzieje ze sie nie gniewasz ze tak duzo pytam. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDRZEJ_T 28.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Ze względu na warunki zabudowy budujemy standartowa orchidee bez podpiwniczenia , zmiany ktore dokonalismy w projekcie to przedłużenie garażu o 1m , zmienilismy także grubość sciany zewnętrznej z 25 na thermopor 30.Zwiększylismy także balkon nad wykuszem o 40 cm.Komin do kominka i piony wentylacyjne wykonane zostały w systemie schiedl'a.Zrezygnowaliśmy także z małych okienek w salonie i gabinecie , powiekszyliśmy łazienkę na dole przesuwając sciankę działową w strone gabinetu.Dach będzie z dachówki ceramicznej.Co do kuchni jest mała ,i zastanawiamy się gdzie umieścimy w niej duzą lodówkę. Nie mniej jednak jest to powierzchnia która przy odpowiednim zagospodarowaniu według mnie wystarczy w zupełności.Budujemy w Tarnowie , co do zdjęć moge na obecną chwilę wysłac na e-mail. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nagdusia 28.07.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Dziekuje Andrzeju za informacje wyslalam Tobie prywatna wiadomosc z moim mailem. Bede bardzo wdzieczna za zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDRZEJ_T 29.07.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Zdjęcia umieściliśmy pod adresem :http://foto.onet.pl/g0osp,4wwgw9os64co,ac8yn,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nagdusia 01.08.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Andrzeju dziekuje za zdjecia widze ze budowa wrze. Mam nadzieje ze w przyszlosci zamiescisz wiecej na tej stronce zdjec. Zycze bezproblemowego budowania waszego gniazdka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 03.08.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Słuchajcie, nie dublujmy się Zapraszam na wątek Orchidea 2, piszą tam i Ci budujący Orchideę 1 i 2. Ja np. będę budować 1. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=54989&start=960 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts