Pani Koala 04.05.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Myślimy o wyłożeniu holu i części podłogi w salonie drobną kostką granitową. Ktoś zna technologię układania takiej kostki we wnętrzu? Można pewnie kłaść na klej lub zaprawę, ale co z fugami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 04.05.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 A ja się dołączę do pytania, za wszystko co z kostką we wnętrzach związane będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 17.05.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Mnie też ten temat interesuje. Zainspirowałam się tym kiedyś widząc wykonanie w gazetce.Drzewo, kostka i kute balustrady trochę metalu. Wyglądało super. Kostka była w kuchni holu no coś pięknego. A gazekka mi sie straciła. Mam trochę bajzelku... i dwójke dzieciaczków i po remoncie mieszkanka. Teraz planuję budowę i tak mi ta kostka utkwiła no cudo super. Może nie wszyscy to sobie mogą wyobrazić ale jest to bardzo przytulne i funkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts