kamionkal 04.05.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 http://www.mbank.com.pl/oferta/kredyty/mplan/mplan_maj.html wietrzę podstęp i marketingowy chwyt. Ale rad bym poznać szczegóły, bo brzmi zachęcająco. NIestety, mBankowa (pożal się, Boże) infolinia nic nie wiedziała, podobnie jak (o, zgrozo!) człowiek z ich warszawskiego centrum fiannsowego, do którego numer otrzymałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 04.05.2007 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 pogrzebałem w sieci i chyba sam sobie odpowiem http://kredyty-hipoteczne.net/bilansowanie.html chyba spróbuję znaleźć w mBanku kogoś z kim będę mógł więcej na ten temat porozmawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 04.05.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Jest to warunkowane tym ,że musisz mieć wolne środki które trzymasz w banku pomimo tego ,że wziąłeś kredyt. Czyli bank zarabia dodatkowo na Twoich pieniądzach - może więc obniżyć oprocentowanie kredytu. Im więcej pieniędzy masz w banku - tym bardziej może Ci on obniżyć oprocentowanie kredytu. Niestety czarów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waltz 06.05.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Podobny mechanizm jest też w Multibanku (ta sama grupa co mBank) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamalinowska 10.05.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Wiele bankow ma taka opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 11.05.2007 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 rozmawialiśmy w Multi, musisz około 20 dni trzymać na koncie 4.000 żeby się rata kredytu zmniejszyła o 23 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 11.05.2007 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 rozmawialiśmy w Multi, musisz około 20 dni trzymać na koncie 4.000 żeby się rata kredytu zmniejszyła o 23 pln Też jestem w kontakcie z przemiłą Panią w multi, policzyła mi, że na aktualnych warunkach biorąc kredyt w PLN na 30 lat w kwocie 250 000 bez korzystania z mech. bilansującego rata wynosi 1435. wpłacając 25000 na konto bilansujące rata spada do 1291 Jeśli dobrze liczę i pani z multi się nie pomyliła, to wychodzi, że środki są oprocentowane na poziomie prawie 7%. Nieźle. Być może specjaliści są w stanie wyciągnąć lepszy roczny zwrot poprzez inwestycje np. w akcje, ale dla mnie jest to satysfakcjonujące. Roczna rata kredytu w CHF nadal jest oczywiście niższa, ale tu już zaczyna się ryzyko kursowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts