selimm 04.05.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Zostało mi kupę niepotrzebnych desek i innych post-budowlanych rupieci -szukam jakiś schematów ...np. altanki , placu zabaw itd. ps.odkąd sie budowy złapałem ,to dostaje dziwne prezenty -wiertarkę -szlifierkę -wyrzynarkę itd.... tez tak macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 04.05.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Nie. Mój mąż kupuje sobie sam.Ale tu masz adres. Fajne rzeczy można zrobić.http://www.buildeazy.comBuildeazy DIY Free woodworking plans[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 04.05.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ps.odkąd sie budowy złapałem ,to dostaje dziwne prezenty -wiertarkę -szlifierkę -wyrzynarkę itd.... dlaczego dziwne? to co byś powiedział jak byś dostał gumową lalę? a wiertarkę/ szlifierkę/ wyrzynarkę możesz sprzedać na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 30.01.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 zajzyj na forum zrob to sam powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 31.01.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 dlaczego dziwne? to co byś powiedział jak byś dostał gumową lalę? oooo wtedy z pewnością byłby zadowolony ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 31.01.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 pogadaj z Housem - oni się tam sfocusowali na kurniki... to jest teraz trendy na zachodzie... Ale u nas to Ty możesz być tym pierwszym... W razie jak pomysł chwyci...- zastrzegam sobie udział w zyskach - może być w naturze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.01.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 pogadaj z Housem - oni się tam sfocusowali na kurniki... to jest teraz trendy na zachodzie... Ale u nas to Ty możesz być tym pierwszym... W razie jak pomysł chwyci...- zastrzegam sobie udział w zyskach - może być w naturze... chcesz się na jaja załapać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 31.01.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 pogadaj z Housem - oni się tam sfocusowali na kurniki... to jest teraz trendy na zachodzie... Ale u nas to Ty możesz być tym pierwszym... W razie jak pomysł chwyci...- zastrzegam sobie udział w zyskach - może być w naturze... chcesz się na jaja załapać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts