arecki1338 04.05.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Szukam, czytam, i czym wiecej to robie tym mniej wiem. W zasadzie warunki w obu bankach podobne. Ale ktory wybac?? moze przedstawicie plusy i minusy jednego i drugiego banku biorac pod uwage wasze doswiadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 04.05.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 idz do kilku niezlależnych doradców - oni powinni wyłuskac wszystkie za i przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 06.05.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Ja też sie zastanawiam nad tymi bankami. W PKOBP jest szybciej, nie byłam potraktowana jak uciążliwy petent, podejście do klienta jest indywidualne ( ale ja byłam w małym oddziale ). Z tego co wiem to w Millenium się CZEKA....Ktoś ostatnio pisał, że czeka już dwa miesiące! Warunki finansowe jak dla mnie porównywalne. Piszą też ludzie, że są problemy z wypłatą pieniędzy, bank się spóźnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 06.05.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 prawie każdy bank dzisiaj ma problem ponieważ nie nadążaja z ilością wniosków kredytowych. Sytuacja się troche pogorszyła ponieważ praktycznie wszytskie banki oddały część pracy dla firm doradczych które to czasem nie sa najwyższych lotów . Wszystko po to aby ograniczyć koszty obsługi klienta.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 06.05.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 ja wybrałam pko bp troche lepsze warunki otrzymałam niz w millenium, no i od złożenia wniosku do wypłaty kredytu upłynęło 2 tygodnie i za to wielki + dla pko bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 08.05.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Tak, na mnie PKOBP wręcz napiera z kredytem! Decyzja eksprsowa! I tak się zastanawiam nad tym i wietrzę podstęp.. Bo czemu im tak zależy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 08.05.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Tak, na mnie PKOBP wręcz napiera z kredytem! Decyzja eksprsowa! I tak się zastanawiam nad tym i wietrzę podstęp.. Bo czemu im tak zależy? bo im zależy na kliencie ?? bo maja z tego kasę?? bo mają plany do wykonania?? bo ceną trudno przyciągnąć klienta (% w sumie sa podobne) i trzeba konkurować obsługą?? bo myślą że jesteś "tajemniczym klientem" i chcą dobrze wypaść w badaniu?? wymyślać jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiusz 09.05.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Tak, na mnie PKOBP wręcz napiera z kredytem! Decyzja eksprsowa! I tak się zastanawiam nad tym i wietrzę podstęp.. Bo czemu im tak zależy? Decyzja ekspresowa?????? Reklamuja sie ze wstepna decyzje dostaje sie w ciagu 48 godzin. Ja dostalem po tygodniu. Millennium to dramat. Walcze do miesiaca. Poprostu koszmar. Kilka dni temu zona poplakal sie przez nich bo juz zabrakla jej sil na rozmowe z debilami, ktorzy tam pracuja. Mnie dzis rano jak slyszalem rozmowe kierownika oddzialu i rzeczoznawcy rece opadly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankamienna 09.05.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 radze omijajcie te banki komercyjne.. z nimi nie mozna sie dogadac bo ludzie siedza w odzialach , oni nie sa decyzyjni.. dlatego tak dlugo to trwa wsz, wysylaja do centrali, oni tam nie znaja sprawy wiec przeciagaja itp. w pko chociaz jest na miejscu naczelnik ktory podejmuje decyzje! i to sprawie ze decyzka w 48 h zapada, oczywiscie jak sie bierze do 300 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 14.05.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Nie tylko do 300 tys. Jak bierzesz więcej, to tez są szybcy, ale myślę, że to zależy od oddziału, znajomi czekali ponad miesiąc. W Millenium i Polbanku jeszcze czekam..... Z Polbanku chociaż się odezwali, z Millenium echo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elami1971 14.05.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Nie tylko do 300 tys. Jak bierzesz więcej, to tez są szybcy, ale myślę, że to zależy od oddziału, znajomi czekali ponad miesiąc. W Millenium i Polbanku jeszcze czekam..... Z Polbanku chociaż się odezwali, z Millenium echo. W fortisie dostałem decyzję w 7 dni, na prawie 300 000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archi999 14.05.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Po analizie na kredyt 520kpln skłaniam się ku KB - jedyny mój opór budzi rozliczenie budowy tzn 50% w rachunkach, w praktyce to oznacza + 7%!!! Co mo żna z tym zrobić ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 16.05.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Potęga negocjacji! Dziasiaj Pani w PKOBp oniżyła mi marżę i prowizję po raz kolejny. Z POlbanku i Millenium nawet echo nie odpowiada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 17.05.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Dopytałam - w PKoBp nie trzeba się rozliczać fakturami. Dzisiaj sie zdecydowałam, biorę kredyt w PKOBP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 18.05.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Potęga negocjacji! Dziasiaj Pani w PKOBp oniżyła mi marżę i prowizję po raz kolejny. Do poziomu... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 31.05.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Tak, na mnie PKOBP wręcz napiera z kredytem! Decyzja eksprsowa! I tak się zastanawiam nad tym i wietrzę podstęp.. Bo czemu im tak zależy? Niesamowita szybkość, jakiś świetny oddział ci się trafił!!! Jako posiadaczka kredytu w PKO BP we frankach chętnie sie dowiem jaka marżę udało ci sie wynegocjować. Jeśli to nie tajemnica rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankamienna 31.05.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 omijajcie wszystkie banki komercyjne, polecam PKO BP, naprawde szybkosc sprawnosc.. czasem dziwne panie ale ogolnie sto razy szybciej niz w calej reszcie, wiem bo sama przezylam walki o kredyt w innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 31.05.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 omijajcie wszystkie banki komercyjne, polecam PKO BP, naprawde szybkosc sprawnosc.. czasem dziwne panie ale ogolnie sto razy szybciej niz w calej reszcie, wiem bo sama przezylam walki o kredyt w innych... wszystko to fajnie ale PKO nie daje kredytów na np 40 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 31.05.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Marża 1,09%, ale ktoś dzisiaj już pisał o marży 0,8%. Nie pamiętam tylko czy franki czy złotówki. Prowizja 0%. Się zdecydowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 07.06.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 my wstepną decyzje otrzymaliśmy taką w pkobp: kredyt 300 tyś NA 30 LAT, wkład 20%, prowizja 0 %, marża 1,08 ale może jeszcze coś sie da zrobić. W tym jest ubezpieczenie od utraty pracy na 5 lat w pzu ale bez niego marża dużo wyższa oraz prowizja. Pani w banku była bardzo miła. I podobno jak się zdecydujemy to w przyszłym tygodniu ma być kasa na koncie. Czekamy jeszcze na millenium i polbank. Z millenium 2 tygodnie temu był robiony operat a z polbanku w zeszłym tygodniu. Jak sie nie odezwą no to wybieramy pkobp oczywiście chf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts