bm_mi 05.05.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Kupię kilka przyczep ziemi (dobrej klasy),Mogilany KrakówJeżeli ktoś ma namiary na takie osoby również proszę o wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 11.05.2007 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 ponawiam zapytanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 12.05.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 jak ccesz szybko, to mogę podac telefon - kubik za 50 złotych, jak chcesz tanio, to poszukaj brukarzy, którzy pracują w okolicy - wierzchniówkę odworzą jako odpad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 12.05.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 też jestem zainteresowany taką ziemią urodzajną. na mojej skale nic nie urośnie. dajcie namiar jak macie. taki odpad to wezmę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts