aburski 08.01.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 bedę wybierać między Weberman zwykła (240zł) a Wilo z płynną regulacją (550zł) Ja podobnie, ale na 90% zdecyduje się na Wilo z regulacją (model Stratos Pico). Co mnie najbardziej przekonuje w tej pompie to panel sterujący, i z broszury, którą o niej czytałem, podobno nie wytwarza hałasu (obecna obiegówka hałasuje, że w nocy potrafi obudzić), no i co najważniejsze energooszczędność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 15.03.2017 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Odsyłam do hurtowni S... ze strony s... Pompy mają różne, do centralnego ogrzewania, do wody użytkowej, do osuszania zalanych miejsc, jest z czego wybierać. Ja najczęściej biorę u nich pompy obiegowe. Sprawne, wydajne, rzeczywiście proste w instalacji. Kontakt telefoniczny i mailowy z hurtownią jak do tej pory miałem bez żadnych zatarć. Daj już spokój z tą reklamą - odsyłam do moderacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts