bratki 05.05.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Kto chce mój katar? Oddam za friko. Słowo! Może nawet dopłacę. Szef mojej koleżanki (notabene profesor medycyny) twierdził, że nieobecność w pracy tak naprawdę usprawiedliwiają tylko trzy jednostki chorobowe: - zawał - poród - katar I chyba skurczybyk miał rację. Mam doooooość! O niczym nie mogę myśleć, bo o robieniu czegokolwiek z sensem, to zapomniałam już ze dwa dni temu. Z resztą infekcji sobie poradzę, ale to przeciekanie na środku twarzy i zatkane zatoki, to jakaś zemsta pierwotniaków jest! Brrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.05.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 mozemy sie zamienic jestem pociagajaca od Wielkanocy chcesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 05.05.2007 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Łee, miałam nadzieje na lepszy interes Twój taki więcej ekstensywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.05.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 skad wiesz , ze moj nie jest lepszy ? dobra..... ... doloze ci kaszel ...tak extra wchodzisz w to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 05.05.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 fuj katar to najbardziej upierdliwa przypadłość uciekam stąd bo mnie dopadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.05.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 fuj katar to najbardziej upierdliwa przypadłość uciekam stąd bo mnie dopadnie... ale jestes niekolezenska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 05.05.2007 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 No a jaki ten Twój kaszel frosh? Podaj markę. No nieee, miało nie przeciekać! Nie dam się tak zakręcić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.05.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 kaszel marki POCHP, polecany przez bardziej juz znana marke British American Tobacco dosc duzo mnie kosztowal , wiec sie nie zastanawiaj tylko bierz jak daja musisz koniecznie wprowadzic jakies zabezpieczenia w formie dobrego antywira , ale przede wszystkim znalezc zrodlo przeciekow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.05.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 nie ma chętnych na katar? ja też ma go dosyć, w dodatku wlazło mi coś na kratań i cholernie boli, że nie wspomne o głosie, który poprostu się ulotnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 05.05.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Może trzeba opracować technologię przerabiania kataru na pustaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 05.05.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 polecam Sudafed, kilka tabletek dziennie i kataru nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palemka 24.03.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Darmo nie chce kataru bo mnie skarbówka będzie ganiała podatkami Ale wiem jak dziada załatwić Zrób sobie inhalacje z tartej cebuli z 2-3 razu dziennie .Kup sinulan w aptece i możesz szykować dużo chusteczek do nocha .Katar będzie brał nogi za pas bardzo szybko .A zatoki oczyszczą się bardzo szybko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 24.03.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Darmo nie chce kataru bo mnie skarbówka będzie ganiała podatkami Ale wiem jak dziada załatwić Zrób sobie inhalacje z tartej cebuli z 2-3 razu dziennie .Kup sinulan w aptece i możesz szykować dużo chusteczek do nocha .Katar będzie brał nogi za pas bardzo szybko .A zatoki oczyszczą się bardzo szybko . myślę że po sześciu latach od wpisu katar już minął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.03.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 ale pewności mieć nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 25.03.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 ale pewności mieć nie możesz no niby tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 28.03.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 a już trzy tygodnie się męcze, wzieło mnie jak sie jeden dzień ciepło zrobiło i trzyma do tej pory :/ antybiotyk pomógł na chwilę ale wróciło a wiosny jak nie było tak nie ma na najbliższe 2 tyg pogoda prognozowana taka jak dziś, szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 29.04.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Alergia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian211 02.05.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Poszukaj w aptekach takiej butelki z nasadką do ciśnieniowego czyszczenia nosa roztworem soli fizjologicznych. Kosztuje ok. 50 zł a pomaga bardzo.Ja tym oczyszczałem nos po operacji na przegrodę więc na zwykły katar da rade. Sinus coś się bodajże nazywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nocny.marek 14.06.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Jeśli katar utrzymuje się długo, to może być wina zakażenia bakteriami albo grzybami. Warto zrobić sobie wymaz, czy się coś nie zalęgło zamiast się męczyć niepotrzebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gienia16 01.01.2017 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 na katar można stosować różne lekarstwa, ale i przysłowiowe 7 dni jest naturalnym czasem leczenia kataru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts