basiek 25.06.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Witam - proszę wyraźcie opinię na temat LMP 15, mnie się bardzo podoba ale nie mogę wydobyć informacji z biura o kimś kto go wybudował. POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 30.06.2003 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 To, że nie podają adresów akurat dobrze świadczy o biurze. Ja tez nie chciałabym, by każdy kto zapyta dostawał mój adres lub chociażby telefon. A forum to dobre miejsce na takie pytania. Powodzenia w uzyskaniu odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 30.06.2003 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Witam - proszę wyraźcie opinię na temat LMP 15, mnie się bardzo podoba ale nie mogę wydobyć informacji z biura o kimś kto go wybudował. POZDROWIENIA co sądzicie o projekcie D20a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiek 01.07.2003 04:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Zgoda, ale są osoby które chętnie udzielają informacji a nawet chętnie zapraszają do domu /znam takie przypadki "dobrych obcych"/ więc można spróbować skojarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts