m.orzech 05.05.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Witam! Mam do ułożenia w salonie ok. 18 m2 podłogi drewnianej firmy Kahrs. Naokoło podłogi będzie gres. I w związku z tym mam do Was pytanie. Jaki sposób ułożenia podłogi drewnianej zalecacie, pływający czy na klej? Jakie są zalety i wady tych sposobów układania? Czy ktoś z Was ma moze fazowane deski? Jaki się je użytkuje? Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 08.05.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Zdecydowanie proponuje klej .Tak zrobiłem i nie żałuję,to był dobry wybór Pozdr. Decyzja należy do inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.05.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Ja również polecam klej, pierwsza zaleta tak ułożonej podłogi, to to, że nie będzie "panelowego odgłosu", druga zaleta, to łatwiej ją będzie kiedyś wycyklinować. Mam taką podłogę (w dodatku na ogrzewaniu podłogowym) od prawie dwóch lat i poza ceną nie widzę żadnych wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts