Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A co powiecie na system ISOMAX ?

Recommended Posts

witaj grzegorz wsrod przytomnych ;)

wez se obejrzyj dziennik i komentarze joanny, ale sie usmialem ;)- to cos jak sekta?

byly amwaye, piramidy a teraz isomyxy??? ;)

właśnie doczytałam co napisałeś to bardzo PRZYKRE

Nie masz prawa tak pisac, ludzie tutaj odpowiadali Ci na pytania, bo je zadawałeś, nie znaczy to jednak ,że masz kogoś w taki sposób obrażac.Twoje zachowanie dla mnie jest żałosne i obraźliwe .Toszczkę więcej kultury, tylko zastanawiam się czy można tego od Ciebie wogóle oczekiwac.

Komentowac więcej Twojej wypowiedzi nie będę - jeżeli jesteś niedokształcony w pewnych tematach to nie nazywaj sektą nikogo i nie naśmiewaj się z czyjegoś dziennika Poza tym nawet ,jeżeli w masz zdanie takie jakie wyraziłeś powyżej, masz prawo budowac tak jak Ci się podoba i z czego się Tobie podoba.Masz prawo ponosic tych wyborów konsekwencje tak jak inni mają prawo dokonac takiego wyboru nawet jeżeli Ty nazywasz ten wybór kitem czy laniem wody, ale nie masz prawa OBRAŻAĆ FORUMOWICZÓW

Bardzo mnie zraziło po raz pierwszy, dzielenie się tutaj z ludźmi swoimi doświadczeniami, po co skoro można oczekiwac wyśmiania i obraźliwych komentarzy ......cóż może od dziś powinnam sobie działac po swojemu dalej i nic już nikomu nie pisac.Myślałam,że to forum jest inne, że nie spotkam się tutaj z przepychankami słownymi, obraźliwym wyzywaniem itd ale się widac myliłam, może to błąd zakładania tego dziennika skoro piszesz o tym co czujesz o swoich dokonaniach i wlace a potem ktoś to skomentuje nie patrząc na nic : sekta śmiechu warta "

.........

• Odpowiedzi 253
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a tak małym druczkiem było napisane na stronie isomax cena za powierzchnię CAŁKOWITĄ + podatek. troszkę oszukują.

Podobnie jak wszystkie wyceny....

nie mogę doczekać się Twojej wyceny. a za ile wyceniają?

Mam nadzieję jutro zobaczyć wycenę ogólną. I wtedy podejmę decyzję czy w to wchodzę. Potem umowa i kosztorys szczegółowy + kosztorys do banku. Cen jeszcze nie znam :):)

Nefer czekam nawycenę, chyba Cię nie zatkała?

joannaj75

Z zamieszczonego w internecie kolejnego pdfa udalo mi sie rowniez wyczytac, iz isomax to anonimowa :8 spolka akcyjna, a profesor Kerke czy jakos tam jest dyplomowanym inzynierem... do proferora mu daleko....

Whitemag- jak mogles?

ja tu pisze i odpisuje a ty niedouczony becwale obrazasz proferora Kirka?

czuje sie powaznie urazony...

juz nie bede odpowiadal na twoje posty!!!!

nie masz sie o co obrazac

w koncu to ty wciskasz ludziom kit a nie ja

nie badz smieszna ;)

Nic nikomu nie wciskam, ktoś pytał pomagałam zrozumiec, do niczego nikogo nie namawiałam, nie sprzedaję, nie jestem tutaj handlowcem,że kogoś nazwałam rodziną -to chyba ludzkie jeśli się ma uczucia , nawet o forum mówi sie " nasza rodzina budujących"

Owszem jest się o co "obrażac" , wyśmiałeś się z moich wpisów w dzienniku a w nim są zawarte moje uczucia...to jest nie tyle przykre co gówniarskie.

nie masz sie o co obrazac

w koncu to ty wciskasz ludziom kit a nie ja

nie badz smieszna ;)

Nic nikomu nie wciskam, ktoś pytał pomagałam zrozumiec, do niczego nikogo nie namawiałam, nie sprzedaję, nie jestem tutaj handlowcem,że kogoś nazwałam rodziną -to chyba ludzkie jeśli się ma uczucia , nawet o forum mówi sie " nasza rodzina budujących"

Owszem jest się o co "obrażac" , wyśmiałeś się z moich wpisów w dzienniku a w nim są zawarte moje uczucia...to jest nie tyle przykre co gówniarskie.

a moje uczucia sa takie ze wciskalas z premedytacja ludziom KIT

ale nie przejmuj sie kazdy ma swoje odczucia

tak widac musi byc ;)

Bardzo mnie zraziło po raz pierwszy, dzielenie się tutaj z ludźmi swoimi doświadczeniami, po co skoro można oczekiwac wyśmiania i obraźliwych komentarzy ......cóż może od dziś powinnam sobie działac po swojemu dalej i nic już nikomu nie pisac.Myślałam,że to forum jest inne, że nie spotkam się tutaj z przepychankami słownymi, obraźliwym wyzywaniem itd ale się widac myliłam, może to błąd zakładania tego dziennika skoro piszesz o tym co czujesz o swoich dokonaniach i wlace a potem ktoś to skomentuje nie patrząc na nic : sekta śmiechu warta "

.........

Joanno masz w pełni rację, nie ma sensu dzielić się tutaj swoją wiedzą i doświadczeniami. Wiem na temat systemu Isomax wystarczająco dużo, że by podjąć decyzję o budowie z jego wykorzystaniem.

Inni niech poczekają, aż system ten w Polsce na dobre się zadomowi, wtedy będą za dom w tym systemie płacić znacznie więcej niż za dom tradycyjny.

Oczywiście nikt nikogo nie zmusza do wyboru tego systemu.

Nie mam zamiaru dalej polemizować z chamskimi odzywkami Leona.

Jednak jeżeli ktoś chciałby dowiedzieć się czegoś więcej zapraszam na priva.

No ale teksty z isomaxu typu

"Rekuperator systemu ŽISOMAX ma również za zadanie chłodzenie budynku w okresie letnim.

Odzyskane ciepło w tym przypadku gromadzone jest w ziemi pod budynkiem tzw. akumulatorze i wpuszczanie do budynku w okresie jesienno-zimowym."

Troche przecza ogolnej wiedzy na temat GWC.

a tak małym druczkiem było napisane na stronie isomax cena za powierzchnię CAŁKOWITĄ + podatek. troszkę oszukują.

Podobnie jak wszystkie wyceny....

nie mogę doczekać się Twojej wyceny. a za ile wyceniają?

Mam nadzieję jutro zobaczyć wycenę ogólną. I wtedy podejmę decyzję czy w to wchodzę. Potem umowa i kosztorys szczegółowy + kosztorys do banku. Cen jeszcze nie znam :):)

Nefer czekam nawycenę, chyba Cię nie zatkała?

Jeszcze czekam. Ostatnio pan wykonanwca pisuje do mnie po 24.00 :) Więc istnieje szansa, że muszę jeszcze chwielę się wstrzymać :)

Witajcie .. chcetnie odpowiem na wasze pytania..dotyczace zagatkowej technologii isomax, pozostawiam was z informacja ze prof.Edmond Krecke twórcca systemu został n0ominowany do nagrody Nobla..poszukajcie w necie i sprawdżcie dlaczego warto miec dom w systemie isomax.. niedalej jak kilka dni temu rozmawiałem z kolejnym licencjobiorca systemy w niemczech..facet opowiada fantastyczne rzeczy a jedna jest najwazniejsza domy Isomax w swiecie sa postrzegane jako marka luksusowa. jeśli chcecie czekac z budowa ,az i w polsce tak bedzie to rzycze powodzenia..

człowiek tem powiedział mi, ze sprzedaje domy od 4tys euro za m2..

Piszcie czasem do mnie na GG 1041662 tel 516981034 rafał Lisowicz Isomax Polska

teraz dopiero dobrze przeczytalem ten POSCIK ;)

az mnie zgielo ;)

niezly facio

a jezyka polskiego pewnie uczyl sie od profesora Krecke ;) ;) ;)

Doczytałam posty. Rzeczywiście osobiste wycieczki to lekka przesada. To, że Joanna wybrała tak a nie inaczej - to jej sprawa. Nikomu nic nie wciska - ja również miałam nadzieję na dialog, ale jak widać się nie da. Nikt nikomu nie wciska kitu - chcesz tak budować to budujesz - nie chcesz to nie. Wszycy, którzy się zainteresowali tematem isomaxu - w tym ja - szukają, pytają i starają się czegoś więcej dowiedzieć. Ale z tego co widzę nie można myśleć inaczej (i naczej niż m.dworek-który-wszystko-wie-najlepiej i broni uciśnionych). Oprócz pewnego handlowca Isomaxu - który nie ukrywa,że nim jest- nikt z osób zainteresowanych Isomaxem nie dotaje "działy za sprzedaż" a jedynie ma nadzieję na kulturalną i na poziomie wymianę informacji.

Sama m.dworek Cię do tego namawiałam - Twoje spostrzeżenia i wątpliwości są dla mnie ważne. Niemniej nie lubię bydła. Oczywiście masz prawo NAPISAĆ WSZYSTKO co chcesz. Tylko czy wypada ? To pytanie retoryczne , spokojnie.

Pozdrawiam cieplutko i spdam jako, że za głupia jestem (podobnie jak i inni) - dobrze, że co poniektórzy nie musza robić ściepy, żeby mi tę technologię zafundować.