Zakrzewianka 06.05.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Co myślicie o okrągłych brodzikach? Bardzo mi się podoba, gdy część brodzika jest zabudowana, a część to tafla szklana. Czy rzeczywiście tak trudno to domyć? I czy na prawdę jest to takie koszmarnie drogie? Może macie już coś takiego? Pochwalcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kammaje 07.05.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 chorowałem kiedyś na taki brodzik, bo naprawdę wygląda świetnie.Widziałem to w jednym sklepie - koszt kabiny to 8tyś, ale to było jakieś 3 lata temu i nigdzie więcej tego nie widziałem. Mowa o brodziku nie przeszklonym 360stopni takim wolnostojącym, tylko o takim doklejany 40-50 cm do ściany i reszta przeszklona na okrągło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diegoboss 17.05.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Uściślijmy kwestię, jeśli chodzi o brodzik do kabiny tzw. przyściennej,czyli spłaszczonej i przystawionej do ściany to rozwiązanie jest super, ale niestety troszkę kosztuje. Drugą opcją jest deszczownia natynkowa, zawieszona na ścianie, z obręczą do zasłony prysznicowej w kształcie koła i brodzik wymurowany z płytek z wkutym w podłogę syfonem. Rozwiązanie takie ma firma dornbracht. www.dornbracht.de. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts