marcell 06.05.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Szukam tanich i solidnych drzwi wewnętrznych(nie z litego drewna) - najlepiej z ościeżnicami. Macie jakieś sprawdzone sklepy, składy bud., firmy (Kraków i okolice)? Jak szukać i czym się sugerować przy doborze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorian1982 09.06.2017 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Ja kupowałem w *** wszystkie drzwi, obsługa pomogła mi wybrać. Podałem budżet jaki mam i pokazali mi kilka modeli z firmy ***, po dobraniu koloru i strony chłopak z obsługi jeszcze ościeżnicę mi pokazał i mogłem spokojnie płacić Montaż wykonałem z małą pomocą mojego majstra. Klamki też tam kupiłem - w miarę tanie i ładne. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts