Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sofy i fotele fimrmy MTI-FURNINOVA czy ktoś ma?

prystelka

Recommended Posts

No i wykrakałam- Ilona strzeliła mi. Fakt- po 7 latach. Pękła płyta do której przymocowane są kółka- dokładnie na mocowaniu ( od strony podłokietnika). Po analizie - składając łóżko (niedopracowany) element z kółkami wjeżdżał za głęboko i zahaczał o jakiś inny element- (elementy po złożeniu nie były w jednej linii). Wszystko działało super dopóki funkacja spania nie była używana. I kurcze nie wiem prawdopodobnie będę musiała całość jednak wywalić- chyba że ktoś zna dobrego tapicera z okolic Lbn? Edytowane przez konwalia31

• 3 weeks później...
  • 11 months później...
  • 2 weeks później...

odpowiem na prawie każde pytanie związane z MTI.

Mam w domu ich produkty oraz je sprzedaje zawodowo:)

Niestety MTI szykuje zmiany prawdopodobnie już od 1-go lutego 2014 roku ceny wzrosną.

Wciąż czekamy na potwierdzenie ze strony fabryki.

pozdrawiam

M

mam nadzieję ,ze wymiary są widoczne

Prezentacja1.jpg

ROYAN QUEEN naroznik.jpg

Royan Queen_orginal.jpg

2014_01_24_16_10_48_Royan_King_Eng.pdf_Adobe_Reader.jpg

Edytowane przez InneMeble.pl
uczę się po powrocie na portal

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 6 months później...

witam wszystkich

Mam ogromną prośbę chcialabym kupić duży narożnik firmy mti ale używany w kolorze czekolada lub szary bo niestety na tablicy nie zd'azylam juz szarego zakupić ktoś byli szybszy ode mnie to byli duży narożnik skórzany szary 320 cm x 150 cm prosty kanciasty ze się wyraźne proszę o pomoc może ktoś ma jakieś wiadomości dziękuje pozdrawiam

Edytowane przez agpr

• 11 months później...
osobiście zakupiłem wypoczynek z mti-furninowej model paso doble day w top-schoppingu, niestety zagłowki/poduchy po 2 miesiacach kompletnie zdeformowane w miejscach oparcia mocno spłaszczone. nie można nic z tym zrobić. Reklamacja w fabryce nic nie daje, tylko szarpanina. Tłumaczą złym użytkowaniem i w odpowiedzi przesyłają instrukcje użytkowania. Kpina!!! Nie tego spodziewałem się za 8000zł. Pozostaje nie smak i kombinowanie u lokalnego tapicera, wymiana wkładu w zagłowkach na coś sesownego, oczywiście na własny koszt. Szkoda nerwów

• 2 weeks później...

Witam,

jestem użytkowniczką sof VESTA i naprawdę szczerze odradzam zakup produktów tej fabryki . Sofy wyglądały ładnie w salonie Inne Meble ale to co przyjechało to zupełnie co innego. W czasie użytkowania poduchy spłaszczyły się i zdeformowaly.Materiał miał być super jakości -niestety po pół roku powyciągał się .Producent Klientów ma w nosie-złe użytkowanie i tak ma być(szkoda ,że w salonie INNE MEBLE nikt w dniu zakupu tego nie powiedział . Kupiłeś to spadaj-to chyba dewiza fabryki i salonu. Reklamacja to walka z wiatrakami-twierdzą tak ma być .Sofy z reklamacji wróciły w gorszym stanie niż pojechały. Po prostu żenada , brak słów.

Witam,

jestem użytkowniczką sof VESTA i naprawdę szczerze odradzam zakup produktów tej fabryki . Sofy wyglądały ładnie w salonie Inne Meble ale to co przyjechało to zupełnie co innego. W czasie użytkowania poduchy spłaszczyły się i zdeformowaly.Materiał miał być super jakości -niestety po pół roku powyciągał się .Producent Klientów ma w nosie-złe użytkowanie i tak ma być(szkoda ,że w salonie INNE MEBLE nikt w dniu zakupu tego nie powiedział . Kupiłeś to spadaj-to chyba dewiza fabryki i salonu. Reklamacja to walka z wiatrakami-twierdzą tak ma być .Sofy z reklamacji wróciły w gorszym stanie niż pojechały. Po prostu żenada , brak słów.

Mogłabyś wrzucić jakieś zdjęcie na poparcie swoich zastrzeżeń? Jestem ciekaw, bo sam zamówiłem ostatnio sofę z tej firmy.

• 2 weeks później...