konwalia31 05.01.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 (edytowane) No i wykrakałam- Ilona strzeliła mi. Fakt- po 7 latach. Pękła płyta do której przymocowane są kółka- dokładnie na mocowaniu ( od strony podłokietnika). Po analizie - składając łóżko (niedopracowany) element z kółkami wjeżdżał za głęboko i zahaczał o jakiś inny element- (elementy po złożeniu nie były w jednej linii). Wszystko działało super dopóki funkacja spania nie była używana. I kurcze nie wiem prawdopodobnie będę musiała całość jednak wywalić- chyba że ktoś zna dobrego tapicera z okolic Lbn? Edytowane 5 Stycznia 2013 przez konwalia31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 05.01.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Tylko mi oprócz wymiany tapicerki byłbaby chyba potrzebna wymiana całego drewnianego elementu - a ciekawe czy tapicerzy zajmują się elementami konstrukcyjnymi ? Pojutrze podzwonię i popytam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuum_89 24.01.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 15 Stycznia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 15.01.2014 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Jeśli będę mogła w czymś pomóc to zapraszam , czekam na pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 23.01.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Czy sofa King Royan występuje w wersji 2,5DiV -jakie są wówczas wymiary? Chodzi mniej więcej o taki układ: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 24.01.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) odpowiem na prawie każde pytanie związane z MTI. Mam w domu ich produkty oraz je sprzedaje zawodowo:) Niestety MTI szykuje zmiany prawdopodobnie już od 1-go lutego 2014 roku ceny wzrosną. Wciąż czekamy na potwierdzenie ze strony fabryki. pozdrawiam M mam nadzieję ,ze wymiary są widoczne Edytowane 24 Stycznia 2014 przez InneMeble.pl uczę się po powrocie na portal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 08.02.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Tylko mi oprócz wymiany tapicerki byłbaby chyba potrzebna wymiana całego drewnianego elementu - a ciekawe czy tapicerzy zajmują się elementami konstrukcyjnymi ? Pojutrze podzwonię i popytam ... Może będę mogła pomóc, ale proszę o zdjęcia problemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 17.03.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 kilka nowych modeli w nowej odsłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agpr 05.10.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 (edytowane) witam wszystkichMam ogromną prośbę chcialabym kupić duży narożnik firmy mti ale używany w kolorze czekolada lub szary bo niestety na tablicy nie zd'azylam juz szarego zakupić ktoś byli szybszy ode mnie to byli duży narożnik skórzany szary 320 cm x 150 cm prosty kanciasty ze się wyraźne proszę o pomoc może ktoś ma jakieś wiadomości dziękuje pozdrawiam Edytowane 5 Października 2014 przez agpr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piniek1 17.09.2015 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 osobiście zakupiłem wypoczynek z mti-furninowej model paso doble day w top-schoppingu, niestety zagłowki/poduchy po 2 miesiacach kompletnie zdeformowane w miejscach oparcia mocno spłaszczone. nie można nic z tym zrobić. Reklamacja w fabryce nic nie daje, tylko szarpanina. Tłumaczą złym użytkowaniem i w odpowiedzi przesyłają instrukcje użytkowania. Kpina!!! Nie tego spodziewałem się za 8000zł. Pozostaje nie smak i kombinowanie u lokalnego tapicera, wymiana wkładu w zagłowkach na coś sesownego, oczywiście na własny koszt. Szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna N 28.09.2015 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Witam,jestem użytkowniczką sof VESTA i naprawdę szczerze odradzam zakup produktów tej fabryki . Sofy wyglądały ładnie w salonie Inne Meble ale to co przyjechało to zupełnie co innego. W czasie użytkowania poduchy spłaszczyły się i zdeformowaly.Materiał miał być super jakości -niestety po pół roku powyciągał się .Producent Klientów ma w nosie-złe użytkowanie i tak ma być(szkoda ,że w salonie INNE MEBLE nikt w dniu zakupu tego nie powiedział . Kupiłeś to spadaj-to chyba dewiza fabryki i salonu. Reklamacja to walka z wiatrakami-twierdzą tak ma być .Sofy z reklamacji wróciły w gorszym stanie niż pojechały. Po prostu żenada , brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gramm 29.09.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Witam, jestem użytkowniczką sof VESTA i naprawdę szczerze odradzam zakup produktów tej fabryki . Sofy wyglądały ładnie w salonie Inne Meble ale to co przyjechało to zupełnie co innego. W czasie użytkowania poduchy spłaszczyły się i zdeformowaly.Materiał miał być super jakości -niestety po pół roku powyciągał się .Producent Klientów ma w nosie-złe użytkowanie i tak ma być(szkoda ,że w salonie INNE MEBLE nikt w dniu zakupu tego nie powiedział . Kupiłeś to spadaj-to chyba dewiza fabryki i salonu. Reklamacja to walka z wiatrakami-twierdzą tak ma być .Sofy z reklamacji wróciły w gorszym stanie niż pojechały. Po prostu żenada , brak słów. Mogłabyś wrzucić jakieś zdjęcie na poparcie swoich zastrzeżeń? Jestem ciekaw, bo sam zamówiłem ostatnio sofę z tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna N 08.10.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 tak wyglądają sofy po roku i producent MTI Furninowa twierdzi ,że są w porządku-wątpie. Kasa wydana na marne.Szkoda ,że sklep INNE MEBLE też nie widzi problemu ! poniżej zdjęcia sof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts