zender 06.05.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 witam jak w temacie .... zatem prosze o opinie odnosnie jakosc , terminu dostaw a moze jakies zdjecia (moga byc na priva) dla pewnosci podaje adres www. http://www.kolumny.waw.pl/glowna.htm Ja mam zamiar kupic 8 sztuk kolumny 2,84m wysokie w porzadku toskanskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 06.05.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Ja mam dwie kolumny od nich przy ganku. Wszystko bylo w porządku jeśli chodzi o terminowość itd, kolumny zamontowane są jakiś 10 miesiecy, dom dopiero wykańczamy więc nie wiem jak się będą sprawowały po latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 07.05.2007 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ja mam dwie kolumny od nich przy ganku. Wszystko bylo w porządku jeśli chodzi o terminowość itd, kolumny zamontowane są jakiś 10 miesiecy, dom dopiero wykańczamy więc nie wiem jak się będą sprawowały po latach. dzieki za odp. a mozesz przeslac zjecia na mojego e-mial [email protected] bede kupowal od nich 8szt i i w sumie wyjdzie spora suma dlatego chcialbym byc pewny jakosc. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 07.05.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Wysłałam - co do jakości to ja nie za bardzo umiem ocenić - ale jesli chodzi o urode to mnie się podobają i wszystkim co je widzieli na żywo też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 07.05.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 a jakich tych kolumn szukasz? dwa tygodnie temu oglądałam produkcje kolumn drewnianych i też takich styropianowych, ogipsowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.05.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Xena, ja niebawem też zacznę szukać, mam ganek podparty kolumnami.W Castoramie widziałam takie tuby, formy do zalewania betonem - ale brzyydkie.. Gdzie widziałaś te formy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
01lot 07.05.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Witam,Ostatnio zakupilem 8 kolumn , termin realizacji, jakosc oraz dostawe oceniam na 5 + , jednym slowem polecam.PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 08.05.2007 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 witam dzieki za fotki na priva, ladna ta Malwina , My budujemy domek w podobnym z tylu tylko ze pietrowy. Wczoraj zamowile 8 sztuk kolumn w stylu Palladio. Co do szalunkow karotnowych , hymm jest to dobyr pomysl rowniez ale uwazam ze trzeba miec do tego dobra ekipa aby pozniej wykonczyla ten szalunke i fkatycznie slup betonowy zaczol przypominac kolumne. Mam nadzieje ze tez dolacze do grona zadowolny, takie pytanie jeszcze mam jak wygladaly platnosci ? pieniazki przy odbiorze ? Jak uwas wygladal montaz tych kolumn ? zborjenie oraz zalewanie ? ilu ludzi trzeba aby prawidlowo ja ustawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts