andzik.78 06.05.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witam.Od kilku miesięcy przeglądam forum muratora i czytając dzienniki budowy doszłam do wniosku ,że ja też chcę należeć do tego grona.Wasze cenne wskazówki i rady niejednemu już pomogły myślę więc,że pomogą również mnie i mojemu ślubnemu przeżyć budowę naszego wymarzonego domu. Nie umiem jeszcze wklejać fotek ale chyba szybko się nauczę,zresztą narazie nie ma co wklejać bo nasza dzialka to pole na którym jeszcze w tym roku zboże rośnie . Od marca czekamy z mężem na architekta,który miał nam pokazać wstępny projekt domu.Mial zjawić się do końca kwietnia .Ostatniego dnia kwietnia zadzwoniłam i pan poinformowal mnie ,że przyjedzie w sobotę ,tj w czoraj lub dziś i co?? Ani telefonu ani pana ni widu ni słychu.. Mąż murarzy na września zamówil..chyba zmienie architekta bo jak tak będzie przebiegać dalsza współpraca to się tak szybko nie wybudujemy.A ten pan ma być też kierownikiem budowy...A może polecicie dobrego architekta z okolic Kalisza?? Tymczasem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 06.05.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 andzik.78zakładaj dziennik i wszysko opisuj będzie frajda dla ciebie i czytających do roboty-naucz się wklejać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.05.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 już mam frajdę,że mi ktoś odpisal kontynuowac swoje zapiski będę w dzienniku budowy,przed chwilką założyłam.''dziennik budowy ,której jeszcze nie ma ale..'' pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziai 21.05.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 No, co jest? Gdzie zdjęcia Wklejaj wszystko, co sie da od samego poczatku, jak masz wąty to pytaj, sami mili ludzie, Ci gadam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 witaj zdjecia migusiem , migusiem cos namieszalas z tymi komentami popros edzie o przeniesienie wpisow z twojego dziennika do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts