Aqarius 06.05.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witam Państwa Prosze o opinie. czy cena 55.000 za stan surowy otwarty bez fundamentow za dom http://www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=71to cena wg Was do zaakceptowania ?Chodzi rzecz jasna o robocizne pozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antonówka 07.05.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 My też budujemy pod Lublinem. Dom mniejszy, bo powierzchni użytkowej ma 165 m plus garaż 30 m ,ale za postawienie domu w stanie surowym otwartym płacimy 20000 i wchodzą w to też fundamenty. Jeśli bardzo wam się nie spieszy to radzę poszukać konkurencyjnej oferty. My pierwszą ofertę mieliśmy za 55000. teraz majster z polecenia, szybki, solidny, tylko bardzo zapracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aqarius 07.05.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 20.000 - brzmi nie wiarygodnie, czy ewentualnie moglbys podrzucic namiar na fachowca prv? Z góry dzięki pozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna lt 10.05.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam Ja też będę sie budować pod Lublinem i Wasze posty troche mnie pocieszyły (tylko trochę...). Prawdę mówiąc myślałam, że ceny poszły w górę dużo bardziej, tylko mnie pewnie i tak obejmą dużo większe podwyżki jak już zacznę budowę. Myślałam, że cena robocizny to drugie tyle co za mateirały? Chcę postawić 120-150 m2 co mnie wynisie wg kosztorysów domów gotowych jakieś 150 tys za same materiały stan surowy zamknięty, a do tego robocizna myślałam, że drugie tyle. Tylko skąd wówczas wziąść na instalacje i wykończenie jak nie jest sie milionerem? Błagam podajcie namiaty na tego fachowca solidnego i niedrogiego, może nawet na priv:o) Ja i tak zacznę budowę najwczesniej pod koniec lata lub na jesieni (a może na wiosnę w następnym roku - najczarniejsza wersja), to Wam nie będzie kolidować...) A ile wyniosły Was materiały na Wasze wymarzone cztery ściany? pozdrawiam Anna LT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts