brzeszczot 07.05.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Chodzi o bloczki funadamentowe W projekcie mam bloczki fundamentowe B20. Tymczasem w zasięgu korzystną ofertę na B15. Nie jestem skory od odstępstw od projektu, ale z tego co czytam, słyszę na B15 buduje się piętrowe domy... Ja mam domek parterowy z wiązarami dachowymi, strop drewniany... Jak uważacie można bez obaw zamienić "20" na "15"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.05.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek_wlkp 07.05.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Chodzi o bloczki funadamentowe W projekcie mam bloczki fundamentowe B20. Tymczasem w zasięgu korzystną ofertę na B15. Nie jestem skory od odstępstw od projektu, ale z tego co czytam, słyszę na B15 buduje się piętrowe domy... Ja mam domek parterowy z wiązarami dachowymi, strop drewniany... Jak uważacie można bez obaw zamienić "20" na "15"? Przedmówca wyżej już udzielił odpowiedzi na Twoje pytanie. Ja mam natomiast pytanie odnośnie ceny (jeśli to nie tajemnica), ciekaw jestem ile płaciłeś za te bloczki, jakie są duże i jaki rejon kraju. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts