Jaroma 21.06.2003 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 Czy, ktoś z Forumowiczów buduje projekt Przygoda pracowni Jarosława Charkiewicza z Białegostoku?Pozdrawiam wszystkich budujących się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroma 22.06.2003 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Kochani, czy nikt, nigdzie nie budował PrzygodyJa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin 22.06.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Czy, ktoś z Forumowiczów buduje projekt Przygoda pracowni Jarosława Charkiewicza z Białegostoku? Pozdrawiam wszystkich budujących się Również pozdrawiam i zastanawiam się nad tym projektem.Dobry rozkład, trochę za dużo metrów. Czy ty zdecydowałeś się na ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroma 22.06.2003 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 No wreszcie jakiś odzewJeszcze go nie kupiłem, ale jestem prawie na 100% zdecydowanyDuża ilość metrów, rzecz względna, zalezy ile kto ptrzebuje, fakt , że mały nie jest ale duży też nie. my chcemy zrobić małe przeróki, zamieniamy na dole pokój{12,4m} z kuchnią. Dobrze byłoby zobaczyć ten projekt w realizacjiPozdrawiamJa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dadym 26.06.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 dzień dobry. Przygoda jest jednym z 2 projektów, o którym myślimy. Również szukam kogoś kto już zbudował , ale nie będzie łatwo. Pozdrawiam i jestem ciekaw czy już zdecydowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroma 27.06.2003 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Wyjeżdżamy na tydzień{nabrać sił przed budową}, a po powrocie kupujemy. Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mawo 02.01.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Witam Szukam również osób które wybudowały, budują lub są posiadaczami projektu "Przygoda". Niewielka działka oraz jej położenie względem stron świata sprawiły, że od początku podobają mi się projekty o właśnie takiej bryle budynku. Oprócz "Przygody" w oko wpadły mi jeszcze "Koliba" z Archetonu oraz LK&297 z LK Projekt. Po przestudiowaniu szczegółów skłaniamy się ku "Przygodzie", gdyż wydaje się nam bardziej praktyczna. Konieczne będzie jednak dodanie balkonu nad drzwiami wejściowymi, gdyż chcemy z niego cieszyć się zachodami słońca Oto adres ciekawej strony opisującej budowę jednej "Przygody": http://www.szumek.a4.pl/budowa Szkoda tylko, że to drugi koniec Polski. Czy ktoś z Was kupił ten projekt ? Jeśli tak to jak Wam się podoba. Czy projekt jest kompletny i szczegółowy. Może macie do niego jakieś uwagi lub znaleźliście w nim jakieś usterki. Pozdrawiam Wszystkich w nowym roku i życzę powodzenia nie tylko na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 02.01.2004 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Witam,Mawo - zapraszam do Klubu Budujacych "Trojmiasto i okolice".Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byniek 07.05.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ja likwiduje stopień na poddaszu podnosząc stroppodnoszę ściankę kolankową o pustakzamiast daszku nad wejściem balkonkupiłem projekt[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byniek 08.05.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 co nikt nie kupił przygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts