joanna.m 07.05.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Prosze o pomoc, jakim materialem jest lepiej budowac?Stoje przed problemem wyboru i ciezko mi sie zdecydowac.Dziekuje za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 07.05.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 trudno mi cokolwiek doradzic bo moja wiedze okreslam jako mocno podstawowa ale z tego co sie orientuje teraz pytanie brzmi nie 'z czego chce' ale 'co jest dostepne i za ile' ja buduje z suporeksu pzodr p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 08.05.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witaj, gdzieś na forum jest chyba sondaż nt materiałów, jesli dobrze pamiętam, to mniej wiecej tyle samo forumowiczów wybiera ceramikę jak i beton komórkowy... Ja buduję z porothermu 30, ponieważ: - trafił mi się w dobrej cenie, - jest bardziej "tradycyjnym" materiałem a ja jestem tradycjonalistą... (np na dach wybrałem dachówke ceramiczną), - w moim rejonie są problemy z bk, - chciałem materiału który lepiej tłumi hałas, ze względu na dzieci, kino domowe, wpadających często przyjaciół... (ścianki działowe też z ceramiki). pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts