Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze APS 52

Recommended Posts

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję za miłe słowa bo już myślałam że nikt tu nie zagląda, obejrzałam Twój dziennik i zazdroszczę ci dwóch córeczek my mamy jedną ale bardzo chcielibyśmy mieć dwie, gdybyśmy mieli gwarancję że druga też będzie dziewczynka to już byśmy się decydowali.

:D Zgodzę sie z Tobą.Ja chcialam wymyślić jakieś udogodnienia ( naczytałam się różności na forum) które w moim domu nie miałyby zastosowania a po czasie okazałoby się,że przeszkadzają w normalnym funkcjonowaniu.Architekt sprowadził mnie na ziemię.Ja chyba mam szczęście bo ''mój ''dużo mówi :) Następną wizytę będziemy mieli na dzialce i w tedy wymierzy w jakiej odległosci chcemy miec dom od drogi.Mąż musi kołki naszykować. W decyzji mam napisane tylko minimalne odlległości.

ładny domek masz. :p

:D Zgodzę sie z Tobą.Ja chcialam wymyślić jakieś udogodnienia ( naczytałam się różności na forum) które w moim domu nie miałyby zastosowania a po czasie okazałoby się,że przeszkadzają w normalnym funkcjonowaniu.Architekt sprowadził mnie na ziemię.Ja chyba mam szczęście bo ''mój ''dużo mówi :) Następną wizytę będziemy mieli na dzialce i w tedy wymierzy w jakiej odległosci chcemy miec dom od drogi.Mąż musi kołki naszykować. W decyzji mam napisane tylko minimalne odlległości.

ładny domek masz. :p

Anaor jeśli nie bedzie ci przeszkadzało to że musisz biegać na strychh z praniem to pochhwalam pomysł suszarni. Wyobraź sobie zimę i pranie z 4 ludzi. Jak to wysuszyc - strych jest idealny nie napada a jak wstawisz to okno dachhowe i nie będzie padał śnieg, otworzysz je chhoć na chwile to pranie bedzie pachhniało świerzością LENOR :) :D :D :D :D :D

Właśnie chyba tak zrobię i to dzięki Tobie agwapi wpadłam na ten pomysł ze strychem a do tego będę miała większa sypialnie jak zlikwiduję pralnię, dziękuję za radę, zastanawiam się tylko czy robić jakieś lepsze schody na ten strych czy wystarczą takie opuszczane. A poza tym to na strychu wiesza się pranie tylko jak brzydka pogoda a tak to można na ogrodzie.

Anaor suszyć pranie na strychu miałam zamiar zimą. :wink: Zresztą w zależności od roku jest jeszcze wiosna i jesień i tez może być mokro. Ja kombinuje ze schodami na stałe drewnianymi samonośnymi. Najprostszymi bo z doświadczenia wiem że opuszczane nie wygodne sa i jak pomyśle że za 10 - 15 lat na strych nie wejde bo będę się bała że połamie kości albo ze nie będe mogła sama ich opuścić to mnie odraża. Takei jakieś ciemne myśli mam :). A drewniane wcale nie musza być drogie. Wystarczy tylko poszukać dobrego taniego fachowca. W sumie mamy jeszcze czas :)no nie:).

P.S.Ciesze się że pomogłam Ci w wyborze - oby był dobry bo jeszcze mnie znajdziesz na południu Polski i ukatrupisz :wink: :wink:

• 4 weeks później...