agwapi 05.08.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Anaor na jakie kominy się w końcu zdecydowaliście?? MOże do czasu jak ja będe je stawiać to już z IBF nie będzie problemu - też o n ich myśleliśmy P.S. Idziecie jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 05.08.2007 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Teść nam zamawiał kominy i nie wiem w końcu jakie będą jak się dowiem to dam znać, a z IBF odwlekali z tygodnia na tydzień ale mówili że to kwestia kilku dni więc pewnie byśmy się doczekali, ale teść znalazł inne tańsze o tysiaka więc trochę zaoszczędzimy. Zaliczkę tamci już oddali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 13.08.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witaj! Wracając do schodów na strych - za podobne dałem ok 220 zł P.S> Tez ocieplone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 15.08.2007 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Cena jeszcze zależy od wielkości moje mają 110x70 i od drewna z jakiego są wykonane, w Castoramie też widziałam podobne za 330 ale nam je odradzili. A gdzie twoje były kupione?Ps. Właśnie widziałam twoje schody strychowe i to są te ze standardowym ociepleniem czyli 26 cm a moję są 2x grubsze 44cm a w moim przypadku to było ważne bo góra bedzie nie użytkowa i nie ogrzewana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 15.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Tak były kupione w Castoramie... ja coprawda strych też bede miał nie użytkowy jednak postanowiłem go ocieplić - inni nawet nie ocieplają - nie wiem okaze sięco dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 18.08.2007 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Co do ocieplania strychu to chyba nie mieliśmy w planach ale chyba będziemy musieli, muszę o tym pamiętać dzięki za komentarz dzięki temu będę miała ocieplony strych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 21.08.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Cena jeszcze zależy od wielkości moje mają 110x70 i od drewna z jakiego są wykonane, w Castoramie też widziałam podobne za 330 ale nam je odradzili. A gdzie twoje były kupione? Ps. Właśnie widziałam twoje schody strychowe i to są te ze standardowym ociepleniem czyli 26 cm a moję są 2x grubsze 44cm a w moim przypadku to było ważne bo góra bedzie nie użytkowa i nie ogrzewana. No właśnie te schody ładniusie. U mnie też strych nieużytkowy. Może dasz Anaor namiar na te schody. Zważywszt że tak strasznie daleko z Pozka do Ciebie nie ma może warto poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 21.08.2007 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 http://www.allegro.pl/item220381715_schody_strychowe_termo_110_x_70.htmlTo jest link, od nich brałam schody tylko tu są zaprezentowane TERMO a moje są EXSTRA ale posiadają wszystkie w sprzedaży. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 22.08.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 http://www.allegro.pl/item220381715_schody_strychowe_termo_110_x_70.html To jest link, od nich brałam schody tylko tu są zaprezentowane TERMO a moje są EXSTRA ale posiadają wszystkie w sprzedaży. Pozdrawiam Dzięki za namiar, zan;azłam po właściwościach twojego obrazka producenta tych schodów - są z Raciboża i maja handlowców w całej Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 25.08.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 witam sasiadke z grupy lubuskiej mam pytanie nie budujecie sie gdzies w poblizu Kłodawy, bo na jednym zdjeciu widac żołty domek, ktory widze jadac do Gorzowa a moze to tylko zbieg okolicznosci zawsze mi sie ten domek podobał Tak było w czwartek 12 lipca, już można było pochodzić po pokojach: http://images23.fotosik.pl/26/a97d5bb6fd7fa8d7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 25.08.2007 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Nie to nie kłodawa tylko Jenin gm. Bogdaniec i tych domków nie widać z drogi głównej tylko trzeba wjechać głębiej w osiedle, ale w Kłodawie też często jesteśmy pooglądać domki, tam też znaleźliśmy nasz projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 27.08.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Normalnie szok Anaor, 3 dni i tyle roboty zrobione no no. To teraz tylko dachóweczka i okna i ztan surowy zamknięty. Gratuluję ekipy!!!oBY TAK DALEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 28.08.2007 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Tak ta ekipa od więźby mi też się podobała gorsza sprawa była z poprzednią ekipą- do każdego etapu mamy kogoś innego, z tym że murarze za 2 miesiące wzieli 16tyś i to do podziału na 5 ludzi a cieśle za 3 dni 6700zł na 4 ludzi. Także murarze na osobę za 1 miesiąc zarobili po 1600 a cieśle mieli tyle za 3 dni, czyli wniosek jaka praca taka płaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 28.08.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 To co wolisz by ekipa dłubała i wzięła mniej czy robiła szybko ale za odpowiednią kasę??? Co będzie z wykończeniówką?? Aż boję się myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 31.08.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 To już nawet nie chodzi tylko o szybkość ale o jakość, od więźby to robili wszystko z taką precyzją wszystko szło im tak zwinnie nie mieli żadnych wątpliwości i pytań, i chociaż my nie musieliśmy się stresować, a przy murarzach to ile stresu oni mnie kosztowli, wszystko trzeba było im tłumaczyć, czasami lepiej dać komuś więcej ale wiesz że będzie zrobione dobrze. Ciekawe jacy będą dekarze ci już raczej nie są z wyższej pułki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 31.08.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Masz racje Anaor co do jakośći i płacy. A piszę bo chciałąm Ci podziękować za info w Twoim dzienniku dotyczącym kominów IBF. Dzięki temu nasz szefunio zdołał nam załatwić kominy Shiedel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 01.09.2007 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A ile one was wyniosą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 01.09.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Kurczę Anaor nie wiem W środę muszę za nie zapłacić to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 04.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Już wiem będą kosztowały 6100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 06.09.2007 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Oj to trochę więcej niż za IBF nasze IBF miały kosztować 4700 (oczywiście mówię o dwóch kominach) a za "Bolesławiec" zapłaciliśmy 3700 więc różnica spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts